66

Радио Пожелание

преди 11 години

Сесил Каратанчева поздравява Бойко Борисов с песента" Не е лесно да си гербер".

65

75

преди 11 години

Между другото май никога сериозно не си се занимавал с право, та тия цифрички дет ги развяваш ти се виждат огромни. Е аз мога да говоря от опит - навремето, преди десетина годинки, когато си давах зор и се пънех съм се явявал два или три пъти в седмицата и сутрин и следобен на по десетина, рекорда ми е 20 дела, на ден. Не казвам, че ми е било лесно и че не е трябвало да бачкам за това по 12-14 часа на ден за да ги подготвя (и спечеля :))), но не съм се оплаквал и съм се справял.

64

ДЯДО ГРОЗ

преди 11 години

"Самият примиер Бойко Борисов също взе отношение по скандалното обвинение,като призова ВСС..."Айде,стига евтини номера от селските вечеринки!"Лошото ченге" лобира за Закона за горите - "доброто ченге" се намесва и правдата възтържествува,"лошото ченге" нарежда на ВСС - "доброто ченге" се намесва и...фарсът се повтаря за н-ти път.Толкова ли сте ***,че не можете да измислите някой но политически трик,на който абдалите-привърженици на герб да се хванат?!

63

75 и 76

преди 11 години

Ами чети си Правен свят колкото искаш. Акотата ти са инфантилни, ако това, ако онова. Какво е разумен срок не го пише в закона, ама практиката на Съда в Страсбург е ама много, много ясна що е то разумен срок. Ама то в Правен свят рядко я цитират. Защитата на Мирославка съм я чел и ако си мислиш, че тя ще си признае, че е некадърна и умешлено е мотала конкретни дела щях да се очудя. Фактите са факти и за тези забатачени дела самата тя не отрича, че е така. Просто жената нямало компютър, нямала къде да си чете делата, пречел и господ и т.н. А за добрия съдия трудни дела няма. Виж некадърния коромпиран екземпляр винаги ще си намери опрадание. А за твое сведение в СРС има, макар и не много читави съдии, които нямат и забавени дела. Така че по-леко със защитата.

62

ДО 73

преди 11 години

ПОСТОВЕТЕ ПО-ДОЛУ СЕ ОТНАСЯТ ЗА 73 А СЪПОСТАВКА С ДЕЛАТА НА ЯНЕВА ОТ 65 ДЕЛА 40 ЗАБАВЕНО И ТОДОРОВА ОТ 206 ДЕЛА ЗАБАВЕНИ 3 ! САМИ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКАТА !

61

Хахаха

преди 11 години

Цветан Цветанов-Берия уволни съдия М.Тодорова защото го съди за клевета,а сега се чуди как да я върне,ах тази ЕК как обърка плановете на Цвъцко и обвинения за педофилство Борисов.

60

ДО 72

преди 11 години

АМИ ТО АКО Е БИЛО ТОЛКОВ АЛЕСНО ДЕЛОТО НЯМАЛО 11 ГОДИНИ ДА СТОЙ В ДОСЪДЕБНА ФАЗА СИГУРНО И АКО СЛЕДОВАТЕЛЯ И ПРОКУРОРА СА СИ ГЛЕДАЛИ РАБОТАТА ВЪОБЩЕ НЯМА ДА Е СТИГНАЛО ДО ТОДОРОВА НАЛИ? НО ЗА ТЯХ НАКАЗАНИЯ НЯМА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ В ЗАКОНА Е ЗАПИСАНО ЗА СЪДИИТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ ДЕЛАТА В РАЗУМЕН СРОК!!! НЕ Е ЗАПИСАНО ВРЕМЕ!

59

ДО 72

преди 11 години

*** В ПРАВЕН СВЯТ И ПРОЧЕТИ КОЛКО СА И РАПРЕДЕЛЕНИ ЗА ЕДНА ГОДИНА НА УЖ СЛУЧАЕН ПРИНЦИП АКО ИСКАШ ПОТЪРСИ И ЗАЩИТАТА И ПРЕД ВСС! ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ ВИНАГИ Е ИМАЛА ПО 100 ДЕЛА ОТГОРЕ НА ВСИЧКИ НАКАЗАТЕЛНИ СЪДИИ А ТОВА КОЕТО КАЗВАМ ЗА 1200 ДЕЛА ГОДИШНО Е ЗА ГРАЖДАНСКИ СЪДИЯ В РАЙОНЕН СЪД ВАРНА!

58

Анонимен

преди 11 години

Тодорова,скрий се ,не плюй по другите ,а докажи своята невинност.Интересно как може да има смелоста да се покаже пред народа,пред хората ,които са чакали 5-6 години неиното "справедливо"решение.Долна твар.Колко майки със сълзи на очи са чакали от теб правилно решение,удовлетворение за мъката ,която са им причинили.По свой начин намирате причини престъпниците да бъдат на свобода..В резултат на твоята хуманност долна твар Тодорова , 7 *** които в други държави щяха да бъдат разстреляни се РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА, а жертвите им треперят от страх невъзмездени. едното от забавените дела е за грабеж и групово педофилско изнасилване??? По това дело следствието е водено некадърно и е продължило 11 г., но и тази *** го е мотала на бюрото си с *** оправдания цели 5 г.!!!

57

62

преди 11 години

Айде по-леко. Ако беше граждански съдия щях да се съглася. А за 206 дела дето ми ги цитираш от тях поне 160 са ахета. Нак. състави заседават един или два пъти в седмицата. Да не можеш ти за 3 г. едни мотиви да си напишеш са глупости, а по емблематичното дело с грабежа и груповото изнасилване на непълнолетни да дремеш 4 г. и седем месеца и чак тогава да се плеснеш по челото и да го върнеш на военна прокуратура, щото единия бил полицай имаш много здраве. Това се прави още в разпоредително заседание преди насрочване на делото и като видиш подобни нарушения изобщо не насрочваш заседания, не се занимаваш с глупости, а го връщаш незабавно на органите на досъдебното производство да си оправят бакийте. Ако бяха те обрали тебе и пред очите ти бяха изнасилили твойте дъщери едва ли щеше да си на мнение колко невероятен професионалист е тази овца!

56

Анонимен

преди 11 години

те да си разгледат двойния аршин най-вече - за приятелката на цветанов само мъмрене при повече затлачени дела, нея що не я уволниха дисциплинарно ?

55

Анонимен

преди 11 години

Обичайната практика на Герб-проба грешка,проба,грешка.Или ако трябва да перефразирам първо се наси*** ,а после започват да мислят.

54

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВАЛО Е РАЗСЛЕДВАЩИЯ ПОЛИЦАЙ ДА ДАДЕ ПРЕПИСКАТА ВЪВ ВОЕНЕН СЪД , А НЕ ДА Я БАВИ 11 ГОДИНИ И ДА Я ПРАТИ В СОФИЙ РАЙОНЕН СЪД КЪДЕТО ДА СЕ БАВИ ОЩЕ 2 ГОДИНИ И ДА ИЗТЕЧЕ АБСЛОЛЮТНАТА ДАВНОСТКИ

53

до истината

преди 11 години

Ами защо делото е дадено в районен съд като е имало полицай - ТРЯБВАЛО Е ДА ИДЕ ДИРЕКТНО В ВОЕНН СЪД! ЕТО И И СТИНАТА СЛЕДСТВИЕТО Е ПРИКРИЛО ПОЛИЦАЯ И Е ОТИШЛО ДЕЛОТО В РАЙОНЕН СЪД А НЕ ВЪВ ВОЕНЕН КЪДЕТО Е ТРЯЯБВАЛО ДА ОТИДЕ !

52

ИСТИНАТА

преди 11 години

В. ТЕЛЕГРАФ:14 години чакахме възмездие от съда, проплака пред в. Телеграф майката на двете, изнасилени момиченца от помилваните от съдия Тодорова седмина мъже. Драмата се случва на 31 януари 1998 година в дома им в софийското село Чепинци. Тогава въоръжените мъже, единият от които действащ полицай Димчо Димов, нахлуват в къщата на Анчови, за да ги оберат. Когато влизат вътре и виждат,че родителите се опитват да окажат съпротива, започват да се гаврят с децата"КАКВО ЗАСЛУЖАВА СЪДИЙКАТА

51

58

преди 11 години

Добре, с неграмотници, които май и да четат не могат не ми се разправя. Айде вземи малко се поограмоти и тогава ръси мозък. За начало виж що е инспекторат и има ли почва у нас, после виж функциите на МП, после що е то дисц. производство, какъв характер има, кой го провежда и тогава ръси мозък.

50

ДО все пак

преди 11 години

Имало е забавяне на писане на мотиви по делото за Маникатов, защото първото дело на същия Тодорова му е дала 8 години затвор, но без да я уведомят( както е по закон) го освобождават поради водене ден за 2 в затвора защото работел( задължение на прокуратурата е да уведоми съдията) По делото за изнасилване на 2 момичета има забавяне в досъдебна фаза 11 г. делото при Т. е 2.4 г. и е предадено в Военен съд и там са ги оправдали( имало езамесен полицай и въобще не е трябвало да отива в С.Р.С

49

Анонимен

преди 11 години

Тая скрофа пък коя е.

48

до 59

преди 11 години

Ами няма да има кой да съди в БГ бе пич всички имат забавени дела - пресметни ако са 365 дена в годината и работните дни са 213 ( като махнеш поивни дни, празници и около 10 дни средно болнични) на тодорова са и разпределили 206 дела НАКАЗАТЕЛНИ ЗА ЕДНА ГОДИНА! А гражданските съдии за една годиниимат по 1200-1300 дела или ако сметнем мат по 6-7 дела на калпак ( говоря за натоварените Софийски , Варненски, Пловдивски ) съдилища НЯМА КАК ДА НЯМАТ ЗАБАВЕНИ ДЕЛА!

47

ВСЕ ПАК

преди 11 години

Все пак някой може ли да напише дали действително тази тъпка 4г. не е написала мотивите по едно дело и с това се е стигнало до давност за престъпника? Отделен е въпросът дали и дрлуги са бавили...Пишем конкретно за нея... има ли 4 г забавяне на мотивите? Моля пишете ми...