37

ПОСЛУШКО !!!

преди 11 години

Вече няма да пиша лоши неща за премиери-президенти-министри...че пак бях изхвърлен като тройна коалиция от сайта.....

36

Анонимен

преди 11 години

Владимира Янева - с много повече нерешени и забавени дела не си направи самоотвод, когато съди ...баща си!!! Но пък е лична приятелка на Цветанови.... Смърдиии....

35

Анонимен

преди 11 години

"Това е МАФИОТСКА диктатура."Нещо бъркаш, байно. Точно тая съдийка е най-големият защитник на мафията. А просрочените дела са за да мине давност и да пуснат престъпниците на свобода.Трябва да "екзекутират" още 20 - 30 като нея и да се стреснат и останалите.ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ СЪМ! Но в случаят подкрепям Цветанов и ВСС.

34

Снежана Кметова

преди 11 години

Това е за назидание, така правят диктаторите - всяват страх. Още като дойдоха на власт стана ясно какви ще ги вършат: лъжи, демагогия, полицейски екшън по ТВ, лентички, самохвалство, просташки приказки......списъка е много дълъг. Като чета тук някои коментари, май си го заслужаваме. Такива сме си ние българите, обичаме да ни баламосват с кръчмарски бабаитлък

33

Анонимен

преди 11 години

краставите магарета се надушват от далече...прави са куриерите на пачки до съдиите.....ако се махнат корумпираните съдии как ще печелят дела----мъка,мъка

32

Анонимен

преди 11 години

Тая нямя време прическа да си направи, вие искате дела да ви решава.Откъде време за работа като не остава време за клюки

31

анонимен

преди 11 години

Този скандал ще бъде фатален , не само България. Той ще е най вече за това " ПРАВИТЕЛСТВО".Никоя държава не само в ЕВРОПА , но и никъде , не може да си позволи подобно поведение. Вътрешен Министър да направи гаф и да се наложи на чрез ВСС , да се разправи и отмъсти с съдийка , която единствена си позволи да го даде под Съд за Ккевета.Това е МАФИОТСКА диктатура.

30

Анонимен

преди 11 години

Майката му е да не мълчим,да се борим!Страхливи са,от опит ви го казвам,било то адвокати,съдии и т.н ***!Изгонят те от едната врата,ти влизаш през другата,докато не постигнеш правдата!

29

Анонимен

преди 11 години

Тея съдии ревът, че са претоварени с дела, оправдават се, че заради претовареност бавели дела и в същото време в съдебната система си раздават бонуси по Коледа от "Реализирани икономии от заплати на незаети щатове"!!Това мисля, че е изключително нагло от тяхна страна - хем не назначават нови хора, за да имат незаети щатове и големи бонуси, хем ревът, че са претоварени и се оправдават после, че "всички били претоварени". Наглост и безочие - тва е по-голямата част от съвременният съдия в България!

28

Анонимен

преди 11 години

"САК се противопостави на уволнението на съдия Тодорова" - АМИ ПРАВИ СА ОТ САК, ТАМАМ СВАЛИЛА ЦЕНИТЕ ЗА ПРОМОЦИЯ, ТИЯ ОТ ВСС-ТО ША Я УВОЛНЯВАТ, ХАЙ ДЕ ДЕ!!!

27

до 28

преди 11 години

Никаква мафия, само *** !!!

26

Мирослава Тодорова

преди 11 години

размисли и страсти по снимката по-горе: "малееей, тея само да не ме върнат на работа, ще видят, като си отворя устата, на какви ла*на ще замирише!

25

анонимен

преди 11 години

Даста *** от ГЕРБ се вихрят в нета. Умнико,Във всяка нормална държава СЪДЪТ е Н Е З А В И С И М..Влее ли ти в съзнанието на кокошият ВИ мозък.Дъравата , включително и Б.Борисов и Ц.Цветанов , за съжаление и ТЕБ , ви храним ние-НАРОДЪТ.И когато Б.Борисов и останалите се бръкнат в джоба и започнат да ни хранят, тогава пиши тези ГЛУПОСТИ.

24

Nabliudatel

преди 11 години

A tezi varli zashtitnici na Todorova, te kak shtqha da reagiratako dvete iznasilini momicheta bqha tehni dashteri,ako tova beshe tqhnata istoriq?!!!Tova semeistvo chaka spravedlivost tolkova mnogo godini a tezi ''pomilvanite'' otTodorova prodaljavat s iznasilvaniq,grabeji i da razbivat semeistva.I vijte e sega Tq nevinnata,Tq postradalata,Tq e za sajalenie, Tq Todorova!Che na neq na fizionomiqta si i pishe che e otgovorna za zabavqneto na delata i e opletena v shemi!

23

Реформатор !

преди 11 години

1. Незабавен отказ от суверенитет в полза на Франция, Германия или Великобритания.2. Служители на съдебната и изпълнителната власт да имат право да бъдат само граждани на страната суверен.3. Законодателната власт се осъществява единствено и само в страна суверен.4. Цялата държавна администрация се извършва само от граждани на страната суверен.Четири прости стъпки, а ползите ще са колосални.

22

Анонимен

преди 11 години

заради такива, като тях, хората започнаха да инвестират в нов вид съдия-изпълнители, като този с калашника в банско!

21

слави педалето

преди 11 години

и вътр-вътре-вътре!

20

Анонимен

преди 11 години

АДВОКАТИТЕ ОТДАВНА СА СЪЗДАЛИ ПРЕСТЪПНА СИМБИОЗА СЪС СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ. ОТДАВНА! И СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ЕДНИ ДРУГИ. ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ НИЕ СМЕ МНОГО ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА, КЪДЕТО ХОРАТА УВАЖАВАТ ПОЛИЦИЯТА, А ПРИ ЕДИН ТАКЪВ СКАНДАЛ, ТАЗИ СЪДИИКА ОТДАВНА ДА СИ Е ПОДАЛА ОСТАВКАТА. КЪДЕТО ИМА НЯКАКЪВ МОРАЛ И ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ. ТЕЗИ ТЕЩА ТУК МОГАТ ДА СЕ ПОСТИГНАТ МНОГО ТРУДНО И КАКТО Е ДОКАЗВАЛА ИСТОРИЯТА - БОЛЕЗНЕНО!

19

до професора

преди 11 години

ако и след като се охладиш с малко студена вода продължаваш да пишеш глупости явно си комунистическа ***

18

Анонимен

преди 11 години

Абе явно съдийската гилдия не са беззащитни и безобидни като лекарите,миньорите,металурзите...Опънаха се,и то много яко,на административния произвол!Защо произвол ли?Ми защото други съдийки с над 40 забавени дела ГИ ИЗДИГАТ В ЙЕРАРХИЯТА,щото са НАШИ хора и слушкат!А който изказва СОБСТВЕНО МНЕНИЕ се уволнява моментално,без излушване даже!Като едно време,във ФЕРМАТА , преди 1989-та...