20

Стоичков

преди 11 години

Ще си останете злобна и бедняшка нация.

19

lqlq

преди 11 години

Ицо, Ицо завистлив народ сме ние. Които и да питаш всеки рита по добре от теб и е най-умния. Комплексарска работа.Българина не заслужава спортисти като тебе. Дай му само да плюе и да плюе.Не сме дорасли още да ценим успелите хора , " щом аз не съм успял , значи на него му е съмнителна работата".

18

Анонимен

преди 11 години

"А дали съм мафиот в горите - просто си режа дърва да си правя камината по-добра и по-топла, каза Христо Стоичков".Какъв гениален ум трябва да има човек, за да сътвори такава мисъл? Навярно му е "заслужена" докторската титла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

реалист

преди 11 години

червени ***,невежи!!!пак яхнахте метлата нали???не знаете какво да пишете и само обиждате хахахаха.

16

pege

преди 11 години

Господ му дал едно а взел му друго.

15

дн

преди 11 години

*** ! *** ! *** ! КРЕТЕНОИД ! СРАМ за БЪЛГАРИЯ !!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Ице като си го подкарал за жаби - то и "всяка жаба да си знае гьола" има....

13

до 6

преди 11 години

Верно е ,щото не ПРОСТИТЕ ,КАТО БОЦИ и ИЦО НИ ДОКАРАХА ДО ТУК ,А ----"УМНИТЕ",МНОГО УМНО НИ ОКРАДОХА ----20години !

12

Епикур

преди 11 години

Поредния ***...

11

до Ицо

преди 11 години

Ицоо,защо кълвеш на Бг -*** ,.......само завист има в Бг ?

10

1

преди 11 години

TIZI VINAGI ME E DRAZNIL KATO LI4NOST.SUPER NAHALEN I E S EGATI GOLIAMOTO EGO.PREDSTAVIAM SI KVO IM E BILO NA TIA DET SA IGRALI S NEGO.

9

?

преди 11 години

Е какво, като е застрелял вълк, то е йиво същество!!! за мен това си е убйство за забавление.....да не говорим, че има много повече хора за разтрел !

8

Анонимен

преди 11 години

Голям футболист (беше) но и голям *** (е)!

7

Illuminat

преди 11 години

Ние поставяме прости хора по върховете умишлено. Само така може да гарантираме, че интелигентните хора, които биха застрашили сегашното статукво ще бъдат потискани.

6

Анонимен

преди 11 години

Това,че прави добро за децата е хубаво,но не означава,че може да си реже дърва както си иска щото да си прави камината по-добра и по-топла.И аз имам камина ама ако ме хванат в гората .........................А моите доходи са смешни в сравнение с неговите.Направо е наглост да си милионер и да ходиш да крадеш а после да обясняваш как нищо лошо не правиш.Е как после да се сърдим на ***?

5

GO

преди 11 години

Добре де, уважавам Стоичков като футболист. Но трябва ли да прави и говори каквото си поиска тъй като е много известен в целия свят? Супер за Етрополе, но според мен това не му дава право да прави и незаконни неща. Получава се "Дай тука аз ще си правя каквото си искам, далавери ала-бала, ама какво ме обвинявате? Все пак съм известен футболист." Дрън дрън

4

Анонимен

преди 11 години

Възхвалявайте още някакви измислени псевдо спортисти.А те пращат поздрави на майките ви.Спортните паралелки са едно голямо порно.Нали живея до спортно училище.Незнам кви шампиони генерира ама 16 годишни биячи с вид на мутри определено.Като възпитание и ценности мутрите от едно време са една идея над напомпаните тийнове с големи бицепси и анаболи плюс тестостерон вместо мозък.Не е като да не им знам селяниите,живуркам им до даскалото.А златните медали радват собственика им.

3

Eтрополец

преди 11 години

Евала на Стоичков за работата му в Етрополе! Жалко, че много хора не го оценяват! С него и с киселото мляко ни знаят по цял свят.

2

Анонимен

преди 11 години

Значи не ти трябва климатик...

1

Анонимен

преди 11 години

мутрата си е мутра и милионер да е.....*** и кретеноиден ***