33

до 11

преди 11 години

А ти къде видя номер 10 да пише нещо за политика бе, другарю? :) Ама сте и вие бая наплашени, все ГЕРБ ви се привижда навсякъде :))) ха-ха-ха

32

Си Ди Ром

преди 11 години

Айфони молииим, айфони, евтини айфони молим ...........

31

до антон

преди 11 години

и понеже ла*но и орел не могат да "седят под една стряха" аз отлитам. Хайде със здраве.

30

до 39

преди 11 години

остави Епъл да мислят вместо теб, със сигурност ще се справят по-добре, а и е "по-сигурно" за теб ...

29

до 36

преди 11 години

понеже мисля, че си ограничен тълкувам "всичко, за което може да ми послужи" по единственият начин, по който написаното от теб ми показва, а именно, че ползваш телефона само за игри и обаждания!

28

до 31

преди 11 години

може би твоя "не" ограничен мозък счита липсата на флаш за "плюс" ? Айде преди да "предвидиш" следващия ми коментар да хвърлиш пак индианските зъби, за да ти дадат по-сигурно "видение"

27

до 29

преди 11 години

а колко ограничен трябва да си, за да си мислиш, че сматрфон може да се ползва само за обаждания и игри ?!? отговори ми , щото безкрайно много ме вълнува ?!?

26

thaddeus

преди 11 години

@RitchieКато за 5000 евра толкова

25

26

преди 11 години

Нищо не бъркам :) Имам сервиз и ти казвам, че повечето G4 и G5, които съм виждал са на нивото на Acer (примерно), като изработка и качество - бръмчащи вентилатори, много дефекти ... пълна скръб. За тези пари, трябваше да се постараят повече.За телефоните мнението ми е непрофесионално, но от iPhone-a на жена ми и моят SGS категорично Самсунга е по-добрият избор. Е, трябва да си поиграеш малко със софтуера, но който го е страх от мечки.....

24

до антон

преди 11 години

"Въпреки звяря, който захранва SGS3 има игри, които насичат и не вървят." защото не са оптимизирани за андроид ? Айде отговори ми на следния въпрос. Колко ограничен трябва да си, за да ползваш телефона си за "игрички" ?

23

до антон

преди 11 години

Ти като защитник на Напърдателя ли се явяваш ? Благодаря, че ни "отвори" очите, ние НИКОГА нямаше да прогледнем ...

22

(О:

преди 11 години

Много се кефя на "гъзари", които притежават единствено дрехите на гърба си и последният iPhone. Такива тиквеници трябва да има за да може умните хора да живеят добре :)

21

:)

преди 11 години

Епъл е марка за технически неграмотни хора с комплекси. Стив Джобс беше добър бизнесмен и смел новатор.... но дотам. Епълските продукти не са с най-доброто качество и характеристики на хардуера, а цените им са меко казано завишени. Все пак, ако някой си мисли, че един iPhone го прави "богат" и "cool" да си го купи. Жал ми е за такива индивиди.

20

Ritchie

преди 11 години

thaddeus ша падна от смях, пха хааа хааа хааааму ха хаа хааа хааааето ти спецификацията на TAG Heuer 2012newphone-cell.blogspot/2011/06/tag-heuer-link-smart-phone-android.html

19

do thaddeus

преди 11 години

Не знаеш ли, че в Бг най-много вървят "луксозни" стоки и "ВИП" услуги ? Понеже всички са "баровци", а ако случайно не се съгласиш с "баровския" им произход то моментално биваш обвинен в завист, бедност и т.н. При епъл "феновете" , казвам "фенове" не "ползватели" щото има разлика, съществува мания за самоопределяне като такива "баровци" и "катили", но жалкото е, че те сами се титуловат като такива, а са нищо повече от комплексари!

18

Анонимен

преди 11 години

17, на бедният това му е живота, да си купил скъп телефон на изплащане, какво се чудиш. Забелязал съм, че приятелите ми които са с много висок социален статус използват съвсем базови модели телефони, а тези които работят на заплати си взимат безбожно скъпи телефони на изплащане и се кланят на марки.

17

Анонимен

преди 11 години

А бе, хора, телефонът е просто едно средство за обаждане! Това ли е най-важното - дали ай-фонът ви е четворка или петица!? Има много по-стойностни неща, а не обсъждане на това коя луксозна играчка е по хубава!

16

Анонимен

преди 11 години

колко трябва да е ограничен човек, че да се кланя на някакви си марки и мобилни телефони. За някои хора очакването на следващич продукт на Епъл или Сансунг е смисълът на жиота им. Явно има много комплекси за избиване. А телефонът е просто едно средство за комуникация.

15

thaddeus

преди 11 години

Единствено човек, който не е виждал смартфон на TAG Heuer може да твърди, че iPhone е ЛУКСОЗЕН!Някой от тук пишещите си живеят в някакъв измислен свят... Няма да ги назовавам да не ги излагам много :-))Мъка Мъка!!!

14

преди 11 години

да пуснат 6, 7 и 8все същата боза ще е :)