9

Анонимен

преди 11 години

то държавата е частна,ние сме вече крепостни селяни,тия за военния завод ми дрънкат...

8

Анонимен

преди 11 години

Най-добре е правителството да бъде приватизирано от някоя чужда фирма, например германска, да изгонят сегашните министри, които за нищо не стават и да назначат добри управници. Иначе няма да се оправим.

7

Познайте кой.....

преди 11 години

Познайте кой...на кой ще му го дадат...подарят ...не кой ще го купи.....на някой с пожарникарски маркуч ...или на някой със физкултурни гуменки......има един отговор верен.....и в двата случая парите обаче отиват на едно место...при един....ГОЛЯМ ....най големия.....СЛЪНЦЕТО....ВЪЗДУХА.....без който ПОЖАРНИКАРИЯ не България ...не може......

6

Анонимен

преди 11 години

лелееее ненакрадоха се...вместо да си върнем водата и електрото, ние и това ще подарим на някой. Хорааа, един кубик студена вода ни го продават за 1.19 лв !!!! вода, която става само за миене. ДОКОГА ?!

5

Анонимен

преди 11 години

Поредната узаконена кражба, пардон, приватизация!

4

Калашников

преди 11 години

Ей, бледен юноша, оня ден разправяще как сме в топ 10 на оръжейните износители и колко печалившо е предприятието . И ти като твоя началник си сменяш приказките през 15 минути.

3

Da

преди 11 години

Да, всяко работещо предприятие се довежда до фалит, за да му се понижи пазарната цена в пъти. Това е отработен процес. Така отново някой Другар ще взема фабриката за без пари, после най-вероятно поради липса на технократско мислене, ще изнесе машините за скрап, ще стане милионер, ще затвори завода и ще е великия бизнесмен!

2

CrossFire

преди 11 години

Искрено се надявам ВМЗто да последва съдбата на Арсенал, който от унищожено предприятие се превърна в световно известна марка. И тогава ревяха, но той е нагледен пример как при правилно изпълнение на приватизация нещата стават добре.

1

Анонимен

преди 11 години

Тва ли е зорът ?