55

Анонимен

преди 11 години

"се е сдобил с четвърта къща на Лазулния бряг"*** много сте гУамотни бе... бУаво

54

еми

преди 11 години

ля,ля,ля-------

53

дърт партизанин

преди 11 години

Ей, аман от хайдуци! На стари години пак ще трябва да хващаме пушките

52

qwer до 43

преди 11 години

Прав си човече,но дали има хора в този форум които биха те разбрали ? По минусите които получаваш разбирам,че простолюдието се увеличава стремглаво в Б-я,държавата е заприличала на краварник,само мучене и никаква отговорност и разбиране към поне световното положение,виждам как се преиначават факти със само една цел,да се омаскари всичко което е добро,за да бъде представен стилът на една зла партия (разбирай само и единствено БСП) като прекрасен и народен.Такъв народ никога не може да направи разлика кое е добро и кое е лошо,съдбата правилно е отредила мизерията и нищетата да съпътстват винаги Б-я.Жалко е ,но е истина.

51

topor

преди 11 години

Виждам, че "герберските" комсомолци са се активизирали след директивите на вожда си вчера!!!А за тези, които търсят много пари - в събота и неделя се организира масово прекопаване на Родопите. С лопати. Търси се милион и половина лева , откраднати от Г. Енев и закопани некъде в планината!Тази събота и неделя копачите беха сравнително малко - около стотина!А относно темата - примитивите от ТВ7 и техните поръчители са ПЪЛНИ ИКОНОМИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИЦИ И МАНИПУЛАТОРИ!

50

Аз Бойко

преди 11 години

Както казах пред нашите младежи, най-близки са ни СДС и ДСБ. Е, с Костов още не сме се разбрали кой да командва, ама ще му свия сърмите. Само да си каже номерата на швейцарските сметки от ТЕЦ Марица 1 и 3

49

Soap opera

преди 11 години

Който пере пари, в панделата сапуна ще държи и на бабаите ще се ду*и - това е светлото сапунено бъдеще на почернелите от поквара и алчност душици.

48

син домат

преди 11 години

Ами ще трябва да събираме пари да подпомогнем нашите хора. Много са го закъсали завалиите!

47

Вася

преди 11 години

Нямат срам,нямат съвест,не знам с какви очи се показват пред медиите,нямат страх от Господ и от възмездието....от нищо....не хора-***!

46

Стефчо Градския

преди 11 години

Аз нямам нищо общо с другаря Павлов. Само няколко общи сметки, ама те са на сигурно. Да живее СДС!

45

Анонимен

преди 11 години

ей окрадоха ни държавата тия евреи ,ционистката мафия не си поплюва ,,и тоя и мафиянски са от (избраното) племе ,затова закон и съд не ги лови софиански го оправдаха по всичко обвинения и на любо пъпката нищо няма да му направят ,,докато скачахме по площадите да ги докараме тези (симпатяги) скрити зад български имена ,те вече са кроели планове да ни разсипят православната ни хубава държава и да прогонят от България най кадърните млади хора

44

Аз Бойко

преди 11 години

Ох, добре че журналята не са надушили парите на с Цура!

43

ирена кръстева

преди 11 години

Нова българска медийна група, която притежава вече половината от медиите в страната, разкри най сензационно сайта : skandalno.net. Преди 3 години уволнената от Весела Лечева шефка на спортния тотализатор Ирена Кръстева и синът й депутата Делян Пеевски сякаш от нищото започнаха да пазаруват медии на килограм. За има няма година време тандемът майка и син купи вестниците: Монитор, Телеграф, Политика, Експрес, регионалните издания Борба, Вяра, както и 50 % от акциите на най- тиражния седмичник в България жълтия вестник Уикенд. Към медийната си империя Кръстева и Пеевски добавиха телевизиите ТВ7, ББТ, както и мажоритарният дял от акциите на печатницата ИПК Родина. Така някогашната спортистка и прехвърчащият като пчеличка от партия в партия нейн син Делян Пеевски установиха тотална хегемония на медийния пазар в България. Мнозина се запитаха как една бивша държавна служителка като Кръстева успя да спастри толкова пара, че да сложи ръка на близо 50 % от медиите у нас.

42

Не народ, а мърша.

преди 11 години

Не народ, а ***.Такъв унизен народ се управлява най-лесно.Докато владее злобата и завистта ,ще сте така-заслужено.Да бяхте се поучили от Европа.На вас всички правителства и управници са ви виновни.Който и да е на власт,все тая....

41

РЕПАТА

преди 11 години

КОНФИСКАЦИЯ И ТРЕПАНЕ

40

Анонимен

преди 11 години

Moq mila rodna kartinka...turpi narode o6te

39

topor

преди 11 години

При всичката си неприязън към тази персона (ЛП), мисля, че телевизията на Бюреков ТВ7 прави поредното си силно поръчково (от ГЕРБ) и манипулативно "разследване".Резултатът ще е както с лекарствата - нулев. Но целите са постигнати - "врагът" е посочен.Най-простото нещо - по логиката на тия фльорци с микрофоните, всички фирми в България със собствен капитал 5 000 лв. и активи 500 000 лв са престъпници. Пъпката може да е (и вероятно е) мошеник. Но така представено "разследването" е смешно!

38

до 14

преди 11 години

Днес цените на горивата се вдигат не само в Бг.Цените на тока скачат не само в Бг. по 2-3 на година.Покупателната стойност на страни като Гърция,Португалия,Испания и други само през тази година е спаднала с 35%-45%.Вдига се ДДС,цени на стоки,намаляват се заплати,поставят се строги мерки за икономии-не само в БГ,,.Искахме Европа и техния стандарт.Сега виждаме само положителните страни на Европа.Защо не погледнете и отрицателните?Тогава ще видите,че не само Българският народ страда.

37

Кой

преди 11 години

Хммм, Любо Пъпката май се оказа цирей...

36

Андрей

преди 11 години

Спокойно хора,идва ВИДОВ ден за всеки.