143

Професора

преди 11 години

Навремето един митничар беше казал на баща ми,че през нашата граница не са прекарали единствено американски самолетоносач.И не защото няма да успеят,а защото не са опитали...

142

anonimen

преди 11 години

xorata se zaradvaxa na radostnata novina za xva6taneto na xa6i6a,pove4e ot poskapvaneto na toka,cirkadjii

141

Професора

преди 11 години

Много сте прости от ПиАр агенцията Герб.Искат да покажат пред Европа колко сигурна граница сме.Е как сме най-сигурната граница при положение,че не сте хванали наркотиците на границата,а в центъра на държавата.Значи за 5 дена заловихте 16 тона.Тоест 16 тона са минали безпроблемно границата.И ако ни баламосвате,че нарочно сте ги пуснали,за да заловите цялата банда,то въпросът е къде са бандитите и кои са.Егати смешната граница сме щом 16 тона минават на парад...

140

наблюдател

преди 11 години

Тоя е май по-*** отколкото изглежда. Когато си се оакал до уши е най-добре да се скриеш, а не да се хвалиш с това. Хванал 12 т. марокански хашиш влязал през река Дунав и се озовал в средата на България. Ако Боце беше учил математика щеше да знае, че за да прекараш това количество ти трябват няколко тира. А това, че тия тирове си минават през границата без проблем трябва да е повод да се изволнят де що има митничар и граничар, а не основание за хвалби. С две думи нивата е разградена.

139

до 139

преди 11 години

Взимаш по 2 бона, казваш. Толкова ли плаща Цецо на вас, дето сега драскате в полза на ГЕРБ? Брей, че се изхитрихте, доскоро при Кутев вземахте най-много по хилядарка, сега при Цецо, от хазната ви плащат по 2 бона! И после се чудим защо все викат, че нямало пари, пък те управниците ги давали на драскачи.

138

Анонимен

преди 11 години

to pa golqmata droga, hesha si e lek stimulant, domashnata rakiq s metanol e 1000 pyti po otrovna i vredna, ama nqkoi sledi li kakwo se prodava po sergiite na pazarite s koftiq...a tonovete heroin v stolipinovo koi shte sekne,,,!!!

137

Анонимен

преди 11 години

На снимката Бойко има всякаква друга физиономия, само не и доволна - вземете се в ръце, господа "журналисти".За тази дрога има само две възможности:1. Щом е на един и същи човек, най-вероятно се извършва наказателна акция срещу трафикант, неплащащ транзитната си такса на когото трябва.2. Заловеното количество говори за това, че ЯВНО полицията в България не си върши работата и трафикантите станаха толкова нагли, че превозват и складират дрога с десетки тонове.А може би и двете са верни.

136

До 152

преди 11 години

Химн на БСПКомунисти, комсомолцидружно да вървим напред,да правим любов с другаря си,да въведем новия хомо ред!Всички хомосексуалисти да качим на пиедесталот всеки нормален да направим нежен педалда организираме ежедневен Гей парадс транспаранти: Борисов е най-големия гадУра другари, ура пед***лиСтанишко е нашия вождна прайда червене любимец голем!

135

много неясно

преди 11 години

1. Хвърлят пакетирания хашиш в Дунава?НЯМА толкова мнго кораби по Дунава, а рибарите?2. КАК в едно МАЛКО село не забелязват да се РАЗТОВАРВАТ ТОНОВЕ??3. В това село не може да не знаят КАКВО има в склада. КОЛКО ТАКИВА големи складове има? НА КОГО е склада?4. ЗАЩО"Хората, които се занимават със сериозния трафик на наркотици не представляват интерес за вас, журналистите, обърна се към репортерите началникът на ГДБОП Станимир Флоров. "НАПРОТИВ!ТРЯБВА да ги знаем- със снимки и имена!

134

anonimen

преди 11 години

i da slagate minusi ve4e nikoi ne vqrva na mutrenskata grupirovka GERB,taka 4e nqma smisal

133

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ явно не са успели да пласират тези количества на 'пазара', поради обедняването на хората, и сега от немай-къде ги пускат като пратки за 'заловяване', поне за пиар да им послужат :))) Абе, аланкоолу, кого си мислите, че ще излъжете?!

132

Исето Ф.

преди 11 години

Напълно съгласна съм с 141 !!!! Двете операции са много пошли но ще послужат за пример относно нашето приемане към Шенген!Септември ще се проведе гласуване относно нашето приемане. Какво значи,имената на трафикантите не са известни, защото не са интересни на журналистите ??????????

131

Ф.С.В

преди 11 години

12 ТОНА НИКОЙ,,, ОСВЕН В КОЛУМБИЯ,, НЕ ХВАщАТ ??? ХВАщАТ МУЛЕТА КАТО ГЪЛЪБИН БОЕВСКИ С 7КГ -- НО ДА ХВАНЕш 12 ТОНА !!!! В БГ --ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО --ХАЙДЕ КРИИТЕ ПУДРАТА чЕ щЕ ДОЙДАТ ОТ ЕВРОПА ДА Я ПРОВЕРЯТ ---УНИщОЖЕТЕ Я С ВОДА ХАХАХАХАХХАХА чЕ щЕ СТАНЕТЕ ЗА СМЯХ С ВАшИТЕ ТУРСКОМИЛИЦИОНЕРСКОМУТРЕНСКИ СЕРИАЛИ

130

139

преди 11 години

Е как гробарите вадят държавата го видяхме. Виж данните на СБ за световното развитие - БНД на глава от населението за БГ за 2008 г. 6900 долара, за 2011 г. 6000 долара :))). Е с това вадене ще стигнем по-бързо до доходите на Буркина Фасо, отколкото до средноевропейски :)))

129

Анонимен

преди 11 години

Ако съдим по коментарите, на Позитано са бесни от новината хахаха :)

128

Анонимен

преди 11 години

А комунистите напълниха затворите с наркоманчета, хванати с по една две цигари трева...

127

Професора

преди 11 години

За жалост най-големия циркаджия е Борисов.И щеше да е смешно ако работеше в цирка,но е трагично за всички българи,че той е министър-председател.

126

141

преди 11 години

Това предевропейски ПИАР няма как да бъде :))). Милиционерите може и да си мислят, че е тъй, ама ония не рупат доматите с колците. Тях не ги интересува пред колко дрога се снима Тиквата и Цоко, а ги интересува как тия няколко тира марихуана е влязла през митниците и се е озовала в средата на БГ, която обяснява колко е подготвена за Шенген :))). Е явно много сме готови, при положение че няма проблем да прекараш през границата една колона тирове с друга :))))

125

anonimen

преди 11 години

CIRKOVE

124

bbb

преди 11 години

toia na snimkata go e iat 4e sa my vzemali parite