27

Анонимен

преди 11 години

Интересно на *** как не им идват такива сметки за ток, вода ,парно и т.н.

26

Жо

преди 11 години

ОЩЕ МАЛКО ПОЯСНЕНИЯ- В абонатната станция на блока има водомер, който отчита колко вода е постъпила за подгряване. Тук пояснявам, че водата, която се подгрява в абонатната на принципа на топлообмена, е питейната вода от уличния водопровод. Тук е "ключа от бараката"- На водомера в апартамента на г-жа Колева е отчетен само един кубик топла вода, а според водомера в абонатната са подгряти 40 кубика! В задачата се пита- къде са отишли другите 39 кубика. Гузните комшии сега се спотайват...

25

Анонимен

преди 11 години

СЪБУДИ !

24

МАФИЯ

преди 11 години

Тези топлофикации трябва да бъдат съдени за психически тормоз и причиняване на ракови заболявания у Българите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Спрете тази мафия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

При тези цени, как можем да се присъединим към точно тази топлофикация, нищо че не сме от града ???Златна вода! Като в приказките!Само че, дали и пенсионерката е вече Златното момиче?Или се е оцветила съответната топлофикация?

22

ан

преди 11 години

ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА КАЗУСА. ПРИ ТЕЗИ КОЖОДЕРИ МОНОПОЛИСТИ ВЪРВИ САМО АК 7.62 мм. ПРИ НЕГО ГРЕШКАТА Е НУЛЕВА. ТРОШИ ЧЕРЕПИ КОКАЛИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ИЗРАСТЪЦИ БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО. САМО ТАКА ЩЕ СЕ НАУЧАТ ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЖИВЕЯТ ХОРА А НЕ ОВЦИ ЗА ДОЕНЕ И СТРИЖЕНЕ. И ТОВА В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ СЛУЧВА.

21

Охранител

преди 11 години

Всички топлофикации в страната - на скраб!!! Това е решението....

20

До 21

преди 11 години

Е, как кой - Бойко Борисов е навсякъде ..... Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства ...

19

Анонимен

преди 11 години

Хора, да изринем мутренската банда. Да си върнем България.

18

Анонимен

преди 11 години

Народе,събоди се!

17

Анонимен

преди 11 години

Държавата не се интересува от човешките съдби, от хората, за нея ние сме просто едни цифри. Тази история е нагледен пример за моралната страна на закона, която липсва. Законите са така направени, че сега жената няма друг избор освен да плати. А подобно нещо е сигнал единствено за това, че вече няма държава, а институцията се е превърнала в обслужващ персонал на олигархично-монополистични интереси. Крайно време е да закрием държавните структури, а единственият начин е чрез сила, която народа има.

16

Анонимен

преди 11 години

Няма по-глупаво нещо от Топлофикация. Да ми топлят те вода на 10 километра от апартамента и да им плащам загубите докато стигне до мен - я да си я пият тая топла вода.

15

Батка

преди 11 години

Докато не се вдигнем няма да се оправят нещата , даже се чудя какво е това овчедушие и мазохизъм в тоя народ . На такива изр*ди като топлофикацийте ,там рани еони ,чезове, мезове и тем подобни трябва главите да им се строшат с боен 10кг чук на някой дръвник публично ! Така де , нас не ни интересуват изродските съдби !

14

Жо

преди 11 години

НЕЩАТА СА ПРОСТИ. Топлофикация калкулира доставената топлинна енергия за затопляне на водата по уред в абонатната станция. Уредът е отчел някакви стойности и те трябва да се платят. Жената има изразходван само един кубик вода и за неговото затопляне е абсурдно да е изразходвана енергия за 400 лева. В София, за затопляне на 1 кубик пренесената топлоенергия е за около 8 до 10 лв, /зависи е от външната температура/. Значи съседите на г-жа Колева, които са със закрити сметки, са крали топла вода.

13

селски хитрец

преди 11 години

Хора, решението елементарно! Щом държавата иска да ме изнудва и да краде от мен, и аз ще правя същото! (око за око)Направил съм си нужните приспособления с които се закачам незабелязано към водопровода и ел. мрежата и ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА какви са цените и какви нови методи за рекет се измислят!

12

Анонимен

преди 11 години

Това е се едно аз да имам магазин и понеже никои не ми копува един дето съм му дал ябълка да му искам после 100 лв за нея.Ами кога не сте рентабилни и ви излиза златно не доете от прецаканите ами затваряите кепенци.

11

ani

преди 11 години

boje,pomogni ni ............kak da se zashtiti tazi bezashtitna jenica !...........ta nali shefovete trqbva da si kupuvat skypi vozila...............UJAS !

10

Анонимен

преди 11 години

Освен да кажа да им е б а майката ,друго не мога!

9

галактика

преди 11 години

Абсурд, абсурд, и пак абсурд не само за възрастните хора..... Тези дни в новоприетия набързо "закон" отново се упоменава, че плащането на такса "сградна инсталация" си остава. Хайде тогава някой да каже в коя друга държава е така?! Нямаше ли едно нещо, наречено "европейски директиви" ?! И защо така НИКОЙ законотворец не оспори това недоразумение ?!!!

8

Анонимен

преди 11 години

Да кандидаства за гинес стакава цена на водата