88

Turkey

преди 12 години

Братска Турция ще помогне на комшиите си! Винаги сме били супер сила със вас братя 600 години света е треперил от нас! Хайда отново!

87

Анонимен

преди 12 години

Всички пред Посерано 20!Така както те ни палят гората, за да правят мръсно на Бойко, така и ние да им запалим бърлогата воняща на червени ***!

86

Анонимен

преди 12 години

Пожарникарче, махай се мутро!

85

до 98

преди 12 години

Браво ! Как го правиш този номер.

84

БоСимеонов

преди 12 години

Израелците ги върнали, защото щяли да хвърлят вода, а не нафта като нашите.

83

Анонимен

преди 12 години

Герб, изтече ви времето, мръсни мутри!

82

Анонимен

преди 12 години

Сега точно да се картографират изгорелите участъци и построяването дори на тоалетна там, да се счита за държавна измяна. Всеки друг вариант е предателство спрямо България.

81

БоСимеонов

преди 12 години

Отиде една седмица овладявания и локализирания сега...

80

Анонимен

преди 12 години

Т'ва наш'то ако е държава, здраве му кажи. Народа ще излъжат, но Господ гледа ! Държавниците да знаят, че си събират "безчестие" за "финала". Да няма после, "ама ние не знаехме, че затриваме българския народ".

79

Анонимен

преди 12 години

Абе *** излезте от филма.. в Гърция и Америка също има пожари .. кви си ги нагаждате пак

78

YoZ

преди 12 години

Гледам пак има манипулаций на Like\Dislike бутоните тука. За наказание ще си сложа 30 плюса сам. *** смешниците нямам думи. Долу БТВ, долу всички мутри *** си майката.

77

Цеко

преди 12 години

Подържаите огъня докато се приеме моя закон :)

76

Анонимен

преди 12 години

МУтрите от власта съботират гасенето на пожара! Оставка!

75

Анонимен

преди 12 години

Пожарът се запалва в местност в която не ходят туристи, пожарът гори в място което е трудно достъпно, пожарът се разгаря когато се вдигна цената на тока и се насрочиха протести, пожарът щеше да бъде потушен но се прекрати гасенето вчера, отказа се чужда помощ от държави с техника и подготвени за такива операции, пожарът съвпада с изявление на Цеко Минев, Главният пожарникар наема частни хеликоптери и изтегля държавните, след последните пожари не се закупиха самолети за гасене на пожари а се купиха хеликоптери за инспектиране на магистрали. Оставка ***!

74

Електорална единица

преди 12 години

Вече трети ден властта се прави, че няма проблем. Не иска помощ, отказва помощ, дори връщаха доброволци. Наистина оставам с усещането, че целта на властта е да изгори "горичката", след като не можем да "отрежем горичката" както се изрази един мъдър министър в новините. Да Витоша изгаря, ако целта е терени за строителство, наистина пожара е под контрол.А след няколко дни същите тези, ще се направят на родолюбци и ще празнуват 175 години от рождението на Васил Левски. Срамота господа ненаситници.

73

mariyawill

преди 12 години

Как не ви е неудобно да пишете глупости? В момента гледам пожара от терасата си и повярвайте, той се РАЗРАСТВА!!! Преди час се виждаше само дим, и няколко горещи 'точки'. Сега се вижда дълга ивица горяща гора, която се разшири настрани. Имам усещането, че пламъците са толкова грамадни, че се виждат дори с просто око от Окръжна Болница. Стига сте лъгали.

72

Пешо

преди 12 години

Нека всички се помолим да им приседне на мутрите и да пукнат дано!Само Тиквата да остане да си го линчуваме!

71

Анонимен

преди 12 години

Всички на улицата да изметем мутрите от държавата. Оставка и съд за националните предателиот герб!

70

Даола

преди 12 години

Докато се справяме сами изгоря половината гора, освен това видях как димът се стеле в поска Младост " 4, а сега 6 минути след полунощ пак факлата гори горе на планината. Днес ми напрви впечатление по спирки и на пазара в Младост1 колко равнодушни са хората - не им пука,че толкова горя изгоря.

69

Анонимен

преди 12 години

На платените герберски писачи ще им кажа само , вие се продадохте на мутрите за жъли стотинки , вие сте ибричиите на баш комунистите като Борисов и Цветанов.