92

Me4o

преди 11 години

Ало, откачалките, дето плюете с такава истерия - каква е разликата между тези *** и нещастната агитка на "Левски", дето троши автобуси и тролеи? А-а-а, забравих, *** "поругават", каквото и да значи това! Значи ако ритнеш надгробен паметник - всеобща истерия, ако счупиш стъкло на тролей (и покрай него - главата на обикновен човечец) - е, какво толкова, деца!

91

Иво

преди 11 години

*** неандерталци! Даже по-скоро животни! Предлагам да ги натоварим на салове и да пуснем в Тихия океан, мамицата им...Уважеми политици, ако чете коментарите ни, очевидно ще разбирате настроенията на 99% от българите - моля, разкарайте тая ***, че нашето търпение си и има край и да не ви метнеме и вас един по един

90

Ф.С.В

преди 11 години

КЪДЕ БЕшЕ ВОЛЕН КОГАТО *** МАчКАХА С БУСОВЕ МЛАДИ МОМчЕТА И ПОЛИЦАИ В КАУНИЦА ???????

89

българин

преди 11 години

Те *** от край време поругават цялата ни държава, ама както е видно на никого не му пука. Сега дон Винету ще им даде и компенсация по случай увеличението на тока, нали са "социално слабите". Едно време *** викаха " Тодор Живков е нашия баща ",сега бащата се нарича бат'Бойко.

88

doc. N. K.

преди 11 години

Тия смрадливи животни и*трябва да бъдат пребити и осъдени на принудителен труд!

87

Анонимен

преди 11 години

Някой иска да запали етническа война. Но няма да стане... ще бъдат отстреляни като животни мирно и тихо и никой няма да разбере.

86

Ф.С.В

преди 11 години

КАКВО АТАКА чЕ АТАКА ??? ВОЛЕН НАПРАВИ ПОВЕчЕ ЗАБЕЛЕЖКИ НА СТЮАРДЕСАТА В ЛУФТХАНЗА ОТКОЛКОТО НА *** В БГ

85

Анонимен

преди 11 години

Тук в България е като "Куку-ленд" - *** пари нямат, деца правят, ние ги издържаме, те ни обират...то това уравнение и сметката са прости, ама управляващите явно са по-прости, та не го виждат...горко ни..не зная, парламента ли да палим, *** квартали ли, кое по-напред?

84

българин

преди 11 години

Забравих да доуточня.Аз съм от Созополските вапири.Ауу...

83

Койот

преди 11 години

Догодина в урните слагам бюлетина за Сидеров и АТАКА !Съветвам ви да направите като мен !

82

Ф.С.В

преди 11 години

Като се замисля че един ден ще пикаят и на моя гроб отгоре -затова че съм ги хранил благодарение на алчните политици подържащи популацията от евтини *** гласове ,,,и ме обземя яд че дори в гроба пак ще съм прецакан !!!!!!!

81

Още един Българин

преди 11 години

Искам да им извадя очитеи да им ги вкарам в устата и да ги изкарам през ***,

80

doc. N. K.

преди 11 години

Тия смрадливи животни и*трябва да бъдат пребити и осъдени на принудителен труд! след 20 години тия *** ще са мнозинство! Все пак ПРАВИТЕЛСТВОТО трябва да помисли и за правата на Българите!!!!!

79

Анонимен

преди 11 години

Проблема се решава много лесно. Спират им помощите и те спират да раждат. Те раждат само заради парите . Множенето на тази глутница се е превърнала в печеливш бизнес за който ние само плащаме а мистър Бойко не иска да им спре помощите.

78

Анонимен

преди 11 години

Направо с острото на търнокопа в главата. Имам чувството, че полицията ги толерира, за да избухне гражданска война, която е добре дошла за хамериканската армия.

77

Анонимен

преди 11 години

По татово време имаше един виц, на излизане от милицията му казват на задържания: И да знаеш, че днешната милиция не бие. А той казва: Днешната не, ама вчерашната....Затова предлагам, да се извикат, квалифицирани психолози и мноооого внимателно, за да не засегнат свръх чувствителните им души, да им обяснят, че така не се прави. Но вниматееелнооо, за да не се стреснат, че Хелзинкския комитет ще ни дърпа ушите!

76

българин

преди 11 години

Ей мамка им ***,вампир ставам.Не издържам вече.Мамка им.Иначе кат ме срещнат-бате колко е часът.Ще ги изкормя изям и повърна.Аууу.

75

Уорлик

преди 11 години

*** са бъдещето на България според Американския посланик у нас !

74

Пъзел

преди 11 години

За тази *** само торбата на оградата и като я отворят...после в Пирогов...Питайте в Сандански как се правят тези неща !

73

Анонимен

преди 11 години

Как не ги е срам! Пак ли ще ги пуснете ?