45

Анонимен

преди 11 години

DARKСериозно, това което пишеш е така, но хайде моля ти се .. обърни сериозно внимание на правописа си. Да не си в 5-ти клас ?Много трудно се чете.

44

DARK

преди 11 години

43Едно е да се дереш с бири всека вечер у борисовата и да ходиш да запушваш пътни артерий друго е да ходиш да свършиш некфа истинска и сериозна работа.Ако си се качвала поне веднъж в тоя район а аз съм бил там ще разбереш че каквато и наземна техника да им дадат неможе да се стигне до там и да се гаси.Трябва да се стигне до там и с моторни резачки и лопати да се изсекат просеки за да не се позволява разгръщането на пожара и да се остави да изгори.Доброволците горе са истинските хора не тия.

43

Пустиняк

преди 11 години

до DARK: Отчайващо е колко си неграмотен. И си седнал акъл да ръсиш как да се гаси пожара! Бегом обратно в 1-и клас, да се учиш да пишеш!

42

Анонимен

преди 11 години

@Daniela RaychevaА хапчетата днес ?! Кога ще си ги изпиете ?!?

41

Анонимен

преди 11 години

Драга ми незавършила 8-ми клас. Върнали са доброволците, защото изрично казаха, че не е възможно толкова много хора да са в района по ред причини.На бас мога да се хвана, че на върнатите са им казали кога могат да отидат - един вид като смяна на тези които са сега. Ако съдя по правописа и грамотността Ви Даниела, едва ли бихте разбрала що е това организация.

40

Анонимен

преди 11 години

Огън се гаси със пяна!А пяна се образува от ***!А най добрият *** се получава от мазни ***!Във Пловдив са най мазните и гнусни ***,викаме им буфери.....взимайте ги!!!!

39

Анонимен

преди 11 години

DARKНе разбра ли, че района е със статут на резерват, което забранява такива работи. Забранява и намесата в еко равновесието .. короядите, които са там.

38

Анонимен

преди 11 години

tezi hilikopteri kvo shte izgasiat pojara s teq malki kofichki

37

Анонимен

преди 11 години

тези новите хеликоптери немогат ли да гасят толко пари дадоха за тях

36

буба4ко

преди 11 години

Abe чудя се що не се направи мобилизация на 50 000 човека (доброволци) от софия и страната и да се наредят един до друг и да се прехвърлят кофи с вода :)Ако беше в китай тей щяха да сторят и да са се оправили

35

DARK

преди 11 години

35М дам бате БЕ-200 е машината за тия ситуаций ако имаше сега една от искъра да зарежда за нула време щеше да го ликвидира тоя пожар.Трябва да се хванем на партия с гърция и сърбия примерно и да се вземе една такава машина.Абе умрела работа само два хеликоптера за тая работа за цяла българия не са достатъчни.Това горе няма как да се изгаси за тия дето си правите такива илюзий.Това са дървета гнили 11 години , загражда се и се оставя да изгори.Ей за това тряя санитарна сеч.

34

Анонимен

преди 11 години

@Daniela Raycheva:Здравейте съмишленици, пиша ви от тревожност и с новини от пожара. Мъжът ми е горе доброволец и ми се обади възмутен и разтревожен, че умишлено се съботират действията по гасенето. Пожарникарите се оплакват, че не им дават агрегат, изклщително ефикасен и подходящ за случая, с който да се изпомпва вода, с кочто биха заляли цяла Бистрица (цитат), на по-точни въпроси (кой? и защо?) молят да не насточват за отговори.Опитали са се да върнат последната доброволческа група ( в името на истината ще спомена, че доброволец там е и Венелин Петков- браво!), но кмета на Бистрица е зачвил, че въпреки нареждането да ги върне, виждайки че групата е съставена от пламенни планинари е зачвил, че ще наеуши заповедта и ще ги изведе до мястото сам. Браво и на кмета на Бистрица!Призива ми е за повече доброволци!!! За подкрепата от всичко нас, които бяхме на Орлов мост и се обръщахме към Витоша-нашия Храм, което искаме да спасим! Зашото някой иска да го оскверни!!! Някой май още не е разбрал, че сега горят бщлетини, доверие и се разпалва скандал!!!Сега обаче това не е толкова важно!!!Важно е да сме доброволци, с каски, лопати, вода...та, горе да гасим ПОЖАРА на НАШАТА ВИТОША!!! ЗАЕДНО!!! КАКТО МОЖЕМ!!! ВИТОША ИМА НУЖДА ОТ НАС!!! СЕГА!!! ГОРЕ!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Изкарай тигрите, Бойко! Аре, в твоята компетенция е!

32

Анонимен

преди 11 години

38'Вие' не е само коментар 15. В никакъв случай не обобщавам и не слагам всички под общ знаменател. Но не е трудно да бъде човек реалист и да помисли малко.

31

TPE3BEH

преди 11 години

До Румен221: 1. Наистина съм се объркал за цената - КВР на Ми-17 на всеки седем години или 1500 часа (което дойде първо). Цената е към 1,5 млн. лева.2. Каде Ми-17 лети от 50 години бре колега? Може и да са гасили пожари през 80-те и 90-те не споря. Говоря за близкото минало преди около 5 години. Повечето Ми-17 бяха на земята.

30

Анонимен

преди 11 години

До 32 "ВИЕ" е ТОЙ. Човекът написал мнение под 15. Хайде да не обобщаваме и да не слагаме етикети. Всички искаме час по-скоро пожарът да бъде потушен.

29

СТ

преди 11 години

Не знам руснаците какво имат или нямат,но тогава помогнаха хората! От ЕС и НАТО казаха,че нямат възможност,защото и тогава имаше пожари из Европа,не помня точно къде. А руския самолет дойде,от града се виждаше гасенето и как прелита към езерото за презареждане. Беше много ефектно,а и ефективно.

28

до 32

преди 11 години

Никой не се съмнява в съвестното изпълнение на служебния дълг или в порива на доброволците, но това, което за пореден път става ясно, е, че маниакалният стремеж на Цвъ Цвъ да събере в МВР всичко де що е под пагон е определено вреден, както финансово, така и административно.

27

Анонимен

преди 11 години

Бе-200 е истината. Смятайте щом американците и французите го купуват за какво става въпрос...

26

Анонимен

преди 11 години

1.Гора2.Лято и жега3.Трудно достъпен терен - планинаАко това не ви говори достатъчно ... имам лоша новина за вас.Ще си останете вечно злобни дребни човечета. Наслаждавайте се на мизерния си животец в комплексите..