165

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг използва снимката от моста Чавдар, когато шофьор на тролейбус се метна от там

164

Анонимен

преди 11 години

тея минуси дет ги раздава само 1 човек.сигурно е онова тъпо лапе ..наопънато от *** ГЕТО..но и това ще стане моето момче..и това ще стане, носи си взелинче да ти е мирно дупето!

163

До 195

преди 11 години

Такива ***, като шофьорите и ватманите от градския транспорт, са за бесилка. ЗАТВОР !!!Иначе дано им се връща съдбата да ги накаже! Нали така, номер 195 Пепе?Явно теб не те е блъскал нарочно някой автобус.

162

Анонимен

преди 11 години

Цитат: Разследващите установили, че лекият автомобил е управляван от 25-годишна жена, придружена от двама криминално проявени мъже. Единият е на 31 години с множество регистрации за кражби, грабежи, шофиране в нетрезво състояние и заплаха за убийство. Другият от нападателите е 20-годишен, също с криминално досие за подобен инцидент преди половин година, при който отново след катастрофа на пътя започва да чупи чуждия автомобил.

161

Анонимен

преди 11 години

Според закона (или преди когато съм взимал листовки) винаги след пешеходеца с право е ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ! неможе да накараш тролей или трамвай да отбие настрани, само защото си си паркирал мержана посреданата на улицата и си му набил едни авариини и си пиеш кафето отсреща или с в близкия секс шоп да търсиш помпичка за ..*** щото ти е малък..неможе!

160

фактите

преди 11 години

По първоначални данни автомобилът засякъл тролея. Въпреки това, от колата моментално излязъл шофьорът 19-годишният А.М., влетял в кабината на тролейбуса и започнал да удря с юмруци водача. В същото време двамата му спътници А.Д. - на 31 г., и 24-годишната М.Н., започнали да трошат чистачките и стъклата на прозорците, уточниха от пресцентъра на МВР. След подадения на тел. 112 сигнал на място пристигнал автопатрул и задържал тримата нападатели. Двамата мъже са криминално проявени с дълги досиета в полицията. Само преди шест месеца А.М. потрошил автомобила на друг човек след пътен инцидент с материални щети. А.Д. пък е регистриран многократно за заплаха за убийство, кражби, грабежи, хулигански прояви, нанасяне на телесни повреди и шофиране в нетрезво състояние.

159

BG индианец

преди 11 години

Сами ще се унищожите като нация!Шампионите на Европадавайте номер 1 стебийте се,пийте и слушайте чалга:::))))

158

Обективен

преди 11 години

Хубаво де, ама аз съм виждал автобус на градския транспорт нарочно да удря трабантче и хората в автобуса твърдяха, че трабантчето е засекло автобуса, т.е. шофьора на трабантчето бил виновен, а аз добре видях какво се случи и нямаше нищо такова - шофьора на автобуса си беше на 100% виновен. Същото съм го виждал и при други подобни случки.

157

Анонимен

преди 11 години

Отваряйте "Скравена" и "Белене"! Там им е мястото на тия самозабравили се ***!...и не само на тях!!!

156

До 185

преди 11 години

И тук е забранено да се "свири", ако не знаеш. Пише си го в ЗДП кого и как се използва клаксон

155

Bg джунгла

преди 11 години

Ужас по страшното е че никой не му е помогнал на човечеца!

154

До 185

преди 11 години

И тук по правилник беше забранено. Сега честно не знам дали е разрешено, но се свири на поразия.

153

Анонимен

преди 11 години

Напишете имената на "Мутрите" или и те са богопомазани

152

Анонимен

преди 11 години

Тва *** ко бях в автобуса и приятелите му щах да ги направ на 2 стотинки и щягха да си *** раните в тъпата кола.. да дойде ми скочи на мен както съм 26г 100кг постоянно трениращ..искам да дойде да ми каже нещо *** лапе само!

151

Малко му е!

преди 11 години

Като знам какви чудесии съм виждал с нарочно блъскани коли от ватманите и шофьорите на градския транспорт, смятам, че му е малко на този ватман. При това, всички пътници в превозното средство на градския трансорт твърдят, че ватмана/шофьора на автобуса/ не е виновен, а виновен бил шофьора на леката кола, което обикновено не е вярно. Според мен с 90% вероятност виновен е бил ватмана и съвсем правилно си е изял боя, даже му е малко.

150

До 181

преди 11 години

Ами и натискането на клаксона е бай Ганьовска работа.На запад е забранено да се свири ако не знаеш!

149

Анонимен

преди 11 години

бой и само бой ги оправя такива! и обратно на каруцата, откъдето са дошли!

148

Анонимен

преди 11 години

19 godishen sopol ot kade e zel pari za mercedes i kara i bie horata uj vav "evropeiska stolica" v ena istinska evropeiska stolica tova nemoje dase slu4i ne samo nqma da kara po ulicite ami she e v pandelata da lapa pishki dokato stane na 40 mutrenska policeiska darjava dago duxat bednite

147

Bob

преди 11 години

Защо се споменава, че шофьорът на градски транспорт е в Пирогов, а нищо не се казва за нападателя, дали това самозвано 19-годишно е в ареста и дали ще си получи нужното наказание за побоя който е нанесен. Как може такова отношение някакъв пикльо да пребие по-възрастен човек. Това е София и ПТП-а се случват непрекъснато, не може леко чукване по бронята да стане повод за побой, в каква държава живеем бе, хора. Осъзнайте се, стига с тази материалност и пошлост, всеки за пари и лъскаво ламти.

146

Номер 1 сте

преди 11 години

Вчера един пред мен с джипкакто си кара изведнъж спря без да пусне мигач.Натиснах клаксона и познайте каква беше реакцията на шофьора(бай ***) с джипа!Среден пръст:)Бг манталитет *** човек.