267

Опа

преди 11 години

Що ми цъкате минуси бе, даже точно тука, в коментарите на dnes.bg някой беше писал каква е работата (преди да бъде официално обявено), толкова ли ви е трудно да схванете че някой може да има вътрешна информация и да намеква, че пак на маймуни ви правят ;р Пак че бързо излязоха с версия, а не като със сестрите Белнейски, дето след като се установи че извършителя е син на депутат от ДПС работата се забатачи, и половината служители на криминална полиция на мястото подадоха отставка, за дето ги заст

266

дани

преди 11 години

При тази трагедия, всички глупости са излишни! Бог да прости Ники и да даде сили на съсипаните родители! А колкото до нас спомнете си това:НЕ СМЕ НАРОДНе сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875

265

крим

преди 11 години

Торса на момчето май още не е намерен. Има вероятност да е убито за органи.

264

ДО 316

преди 11 години

ЩОТО СИ МНОГО ТЪПО ПАРЧЕ!!!!!!

263

Още вчера

преди 11 години

Още вчера имаше информация, че ще бъде изнесен тоя сценарий, за да се покрие нещо по-дебело, с цел обществената реакция да се притъпи.

262

Опа

преди 11 години

Тука има нещо гнило с тоя ДНК-материал, 2 седмици минимум трябват за да се установи сходство, пък и в България методиката е толкова "точна", че разследващите не се вълнуват особено от нея.

261

иво

преди 11 години

Не съдете обиеца, за да не бъдете съдени. Всички сме грешници, само Господ решава !!!

260

е, това е

преди 11 години

Едно работещо, свястно момче е зверски убито и ограбено от един лентяй, глезеник, дошъл в София не за да работи, а да харчи парите на родителите си, които имат ресторант.Дано не се измъкне от най-тежката присъда, която заслужава!

259

АА

преди 11 години

Плащаме данъци за които отива и за затворниците.

258

някой

преди 11 години

чета коментарите и си правя асоциации....с какво повечето от вас са по-различни от убиеца на момчето.....само омраза и злоба се лее....срещу политците, срещу живота, срещу различните....някой ден тази злоба ще се материализира в (не дай си Боже) статия, като горната. Ястреб....не провокирай...каквото повикало, такова се обадило.Всички останали....всеки има право на мнение...това не е повод за агресия.дано се осъзнаем....

257

АА

преди 11 години

Убиеца ще бъде хранен в затвора и от майката на убитото момче народеееееее.

256

Анонимен

преди 11 години

Квартален, не заблуждавай хората!Този *** няма нишо общо с провинциалистите, за които пишеш!Чети и тогава давай мнение.

255

някой

преди 11 години

Потресен съм....на къде отиваме....как стигнахме до тук??? Да почива в мир момчето.

254

AA

преди 11 години

В България много малко останаха младите хора-и отгоре на това се убиват и изчезват народееееееее.Крадците да лежат в затвора но за убийците трябва убийство.Убил човек и после за награда да лежи в затвора и да го храни народа -срам.

253

_Ястреб_

преди 11 години

300 - Ето ти пълният текс на Радой Ралин:"Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка,цуниу-гуни, вади-тури,народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи,но най-вече - злобливи!"Злобата на *** и глупостта на злобаря са безгранични, драги ми злобни и глупав българино! Това, което е направено на това момче, не е сторено от мене, да ми се зверите! Това пъклено дело е деяние на някой като тебе - създание в човешки облик, но напоен с омраза и злоба!

252

doc. N. K.

преди 11 години

до 296Радой Ралин е Българин и не е писал това за учените! Явно ти си и ***! Ти не си нито турчин, нито българин, ти си потурчен християнин-***! Такива когато идат в Турция ги набиват хубаво и ги връщат обратно у нас за да мътят водите! Озлобен си, защото си никой, нямаш вяра и душата ти се лута бездомна, жал ми е за теб и подобните ти!

251

до гаргата- ястреб

преди 11 години

А бе *** мръсен, катър дръглив!Не си ястреб, а си гарга проскубана!И не си позволявай да слагаш святото българско знаме до твойта луна нащърбена!!!И не ни ползвай българската азбука, за да ни я омърсяваш с простотиите си!

250

ALOVA

преди 11 години

ABE DVUVERNIKO S 2 ZNAMENA!!!!!!!!!!!!!,IMA LI PO-POHOTLIV MAZEN VONQSHT ,MRASEN I POHOTLIV *** OT MIUSULMANIN!......SPRI SHTOTO DE AKAL DA RAZBERESH,CHE OTDAVNA SE OTKLONI OT TEMATA!IZVERG,OSKVERNQVASH PAMETTA NA DETETO!

249

клаустрон

преди 11 години

bravo na MBP.mnogo dobra rabota momcheta

248

_Ястреб_

преди 11 години

293 - Хммм... доценте(????) ... я ми покажи, къде съм писал нещо за вяра!? С другия ти колега тука днес ми изпотрошихте тъпомерите! Не напразно свети Радой Ралин пише за вас "... ебливо, крадливо, но най-веше - злобливо!"