362

Анонимен

преди 11 години

Всички в Европа знаят за криминалното минало *** мутрата. Защо "тъмно минало" е изписано в кавички?

361

Анонимен

преди 11 години

Сега заради бизнеса на Цветито /Борисов/ хората ще плащат ЕКО такси! ЧРЕЗ ИЗБРАНИ БАНКИ!

360

смешник

преди 11 години

БОРИСОВ: "Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят!"НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА Я ОБЯВЯВАШ. Това е дамата с която нямаш нищо общо освен, че превърнахте България във ваша частна собственост. Г-жа Бориславова с нейната Зелена банка (БАКБ) е тази която ще пребира парите ни от сметките за ток и начисленията за зелена енергия.Добър семеен бизнес сте заформили. Заради него отказа получаване на евтина енергия от АЕЦ Белене.ВАЖЕН Е СЕМЕЙНИЯ ВИ БИЗНЕС , А НЕ МИЗЕРСТВАЩА БЪЛГАРИЯ

359

Анонимен

преди 11 години

ЛЕЛЕ, КАК ЩЕ ГО БОЛИ КОГАТО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ!

358

Анонимен

преди 11 години

ти за мойта маса не мисли аз се трудя за разлика от хората които по цял ден си клатят краката и се чудят кой да очернят

357

Хари

преди 11 години

Мутре,та дрънка ! Що е то ?

356

Анонимен

преди 11 години

Повечето българи нямат пари за бензин.

355

доставчик

преди 11 години

много знаете вие какво е корупция.идете да давате стока на кк албена и ще разберете за какво иде реч.там се вихри една свалена от власт бивша шевка на снабдяване която не може да преглътне шута в г-за и се прави пак на голям шеф.тя определя от кого колко ще се взема ,на каква цена и какви ли не още препятствия създава ,само и само да и кихнеш.иначе пиши се губещ,или по-точно казано аут от доставките.

354

Анонимен

преди 11 години

добре че беше бойко иначе щеше да се молиш да са само 13 процента

353

Анонимен

преди 11 години

от година и половина не ме е спирал катаджия да ми вика кво ще правим сега. плюйте си колкото си искате но положителните резултати са налице

352

Анонимен

преди 11 години

Ний го знаем Борисов, че е с тъмно минало, но сега той като го засили тока с цели 13 процента ще светне и на най-заблудените ГЕРБери.

351

Анонимен

преди 11 години

препоръчвам на бсп вместо да събират подписка за аец белене да направят една ад да съберат 10 млрд евро и да си направят централката аз като данъкоплатец съм против

350

ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

Докато Борисов се прави на шут, приятелката му Бориславова с нейната Зелена банка (БАКБ) ще прибира парите ни от сметките за ток в които начисленията за зелена енергия ще се увеличат със цели 9% !!!Става въпрос за милиарди които ще трябва да плащаме за семейния бизнес на премиера. Иначе той си е забавен по природа. Въпроса е ние и *** ли сме за да наблюдаваме представления на един селски тарикатдобрал се до власта и превърнал с приятелката си държавата в касичка за правене на пари?

349

Анонимен

преди 11 години

отдавна се знае , че си техен агент, Тикво !

348

бай Ганьо

преди 11 години

Като му е личен гост що си го не заведе в Банкя а не да ти раниме и гостите Тикво

347

Ivailo

преди 11 години

Дали Бойко и Цецко биха допуснали да има честни избори в България ? Този поне си знае , че ако падне ще го боли а мойе и да му излязат наяве далаверите с онези "" дека ритат топка с него "" .

346

КГБ

преди 11 години

Ние знаем истината а тя е че ЦРУ го държи в послушание предвид компроментираното му минало,но пък е удобен за манипулиране което означава само едно....Зависимост!!! Бойко и ние знаем истината,а ти си хвърляй прах в очите на народа си колкото си искаш! Другата година ще те компроментираме изненадващо преди изборите,така да се каже от Москва с Любов! И не забравяй все пак в кой е кранчето на газ и петрол Лъжливо овчарче!

345

До 400

преди 11 години

подобното се стреми към подобно.Ти не правиш изключение от това правило.

344

Бари

преди 11 години

За ли ни мислиш другарю Борисов? Как така бащати е бил на работа в МВР , ако дядо ти е бил враг на народа ? Как ти си учил и преподавал там ,ако имаш такъв дядо ? Лично за мен си един лъжец и страхливец , който иска да стои в политиката , само защото се страхува от тъмното си минало и несигурно бъдеще !

343

а

преди 11 години

Бойко, ама то май има някаква истина в чуждите писания?