553

Анонимен

преди 11 години

независими журналисти,егати майтапа,мога само да се смея,зависими са и то много добре зависими от трактора

552

Много съм тъп !

преди 11 години

А аз харесвах Бойко ... :(

551

Анонимен

преди 11 години

Е как да коментира ББ нещо такова?Кво да каже: Станишев е виновен?

550

Анонимен

преди 11 години

Чудно ми защо трябва да персонифицираме правителството на ГЕРБ и Тройната коалиция непременно с Бойко,Сергей,Доган и Царя Измислен! Нито ги мразя ,нито ги обичам! Ное неоспорим факт,като цяло , че преди ГЕРБ животът беше много по-добър и лесен,не че нямаше какво да се желае , но това е факт! Дали ще е Боко или Съсела ми е все едно,но щом не може да управлява да се маха и да отстъпва мястото на някой друг! Това крещене и обидите във форума няма да решатпроблемите !

549

Анонимен

преди 11 години

не е важно на кого е известно а какво правим ако хората не излязат по улиците няма как да им се чуе гласа ... не трябва само да стоите пред телевизорите и да псувате а да излезете и отстоявате правата си ... лично мене много ме дразни как тия смешници в парламента ходят когато си искат на работа и колкото си искат и накрая получават заплата за това ... а някой от нормалните хора не отиде ли един ден на работя ще бъде уволнен това трябва да се въведе и в прарламента да се мислят за какво са там

548

Анонимен

преди 11 години

Народа не е *** просто е истрадал много а такива хора лесно маниполират и точно така и стана бабите и дядовците които гледат телевизия по цял ден и гласуват са силно промити аз за това съм казвал не веднъж че такива хора не трябва да гласуват понеже нямат ясна преценка за нещата не може такива хора ад ти решават бъдещето но това е полежението една страна пълна със зомбита които само повтарят това което казват по телевизията за щастие младите не са толкова зле това е надеждата ....

547

Анонимен

преди 11 години

добро утро, откриха топлата вода!

546

ууу

преди 11 години

това е на слепити и глухите е известно МУРТА

545

Д-ра

преди 11 години

Причината тук все още да има герболетки който подкрепят Бойко и да си затварят очите за истината е ясна, няма достатъчно пари в психиатрията и ги пускаме на свобода и те веднага бързат да влязат в интернет и да му лижат...сещате се какво! Истината е че в България ни управляват мафиоти от 20 години, разликата е че тези сега са и нагли!

544

Truth_Hurts

преди 11 години

Съмнения?!? Хаха :))) Всеки нормален българин е наясно с личността на премиера, друг е въпросът, че паметта на много хора е къса. Нека ни се смее цял свят, че сами си натресохме МУТРА да ни управлява!

543

xaxa До 717

преди 11 години

Българския народ приятелю изчезва. Така ,че не ми говори колко бил страдал щото ако това до сега наричаш страдание незнам как ще го наричаш след още 10 години когато управляват турци и роми. Ми да страда някой виновен ли им е че гласуваха за Костов и подскачаха като ненормални по площадите? Някой виновен ли им е ,че за 800 дни решиха че държавата ще цъфне и ще върже ? За БСП да не говориме. Примери колкото искаш.

542

Българин

преди 11 години

Българи,Не ви ли е обидно ,че ни управлява човек ,за който се говорят и пишат такива неща ?Къде отиде достойнството ни на нация ?Нека ако това са клевети Борисов да ги опровергае ,защото в противен случай идва усещането ,че това са истини...

541

пешо

преди 11 години

за писаното по-горе:-защо Лудогорец стана шампион по футбол у нас и защо бб му вкара 4 гола-ми спомнете си каква фабрика има в Разград-за антибиотици,а какво още може да произвежда.....сами се сетете-галеви са от Дупница-каква фабрика има там-за антибиотици,а какво още може да произвежда ......сами се сетете,а братята се изпариха,защо .......вие си отговорете!

540

НФБ

преди 11 години

БАС ЛОВЯ ЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ БСП И ГЕРБ В ИМЕТО СТАДОТО ДА СЕ ДОИ И СТРИЖЕ

539

айде сега!

преди 11 години

народа бил ***?! напротив, по умен от народа няма! така че, щом е избрал ББ за премиер, правете си изводите колко е доволен от другите "политици". а дали са верни обвиненията срещу него, времето ще покаже. ако някой извади доказателства, нека го осъдят. то иначе и за Иван Костов се каза какво ли не, ама не съм чул да го съдят...?! така че всеки си заслужава ръководителите!

538

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО , БИЙ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** МАМА ИМ ДА ***** ...

537

някой

преди 11 години

тоба са опити на станишко чрез чужда медия за по-голям успех

536

САМО БСП

преди 11 години

ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ ОТ ПОДКУПНИТЕ *** ЖУРНАЛИСТИ ЗА ДОКЛАДА НА SIMO(ЦРУ) И "ДЕР ЩАНДАРТ"ЗА ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ-МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РБ.МУТРАТА ЯКО ПЛАЩА И АНЧЕТО ЦОЛОВА ЩЕ СИ КУПИ ПОРЕДНОТО ИМЕНИЕ.НО МУТРАГЕНА ПЛАЩА НЕ СЪС СВОИ ПАРИ-МУТРИТЕ САМО ПРИБИРАТ.БОРИСОВ ИМ ЗАТВАРЯ УСТАТА С ПАРИ ОТ РЕКЕТ ВЪРХУ"НЕПРАВИЛНИЯ" БИЗНЕС,ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА ВКАРАН В "ПРАВИЛНАТА" БАНКА" НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ.ТАКЪВ ПРЕСТЪПНИК УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ,А ЖУРНАЛЯТА МЪЛЧАТ И ПРОТЯГАТ ПАНИЦАТА ЗА ПОРЕДНОТО ПЛАЩАНЕ ОТ МУТРАТА.

535

7

преди 11 години

Не случайни ДСБ-то се дистанцират от всеки съмнителен демократ.

534

лай-лай кучка до 715

преди 11 години

В разочарованието си човек често постъпва необмислено / глупаво /.Така, че не корете народа, твърде много търпя какви ли не изпълнения, от кого ли не. А надеждата е била и си остава водещ фактор.За Барисов: ако има достойнство ще подаде оставка ! Фактът ,че при подобни ,силни обвинения има мълчание, сам по себе си говори за достоверност ,за истина в обвинението.Днес.бг, поздравления ,че тази информация не я оставихте скрита в ъгъла.