150

ДО 184

преди 11 години

Алооо, ВНОСНИЯТ ТОК ЩЕ Е ПО-ЕФТИН ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ В Бг.....СИГУРЕН СЪМ !Как мислиш ,ако построим наша АЕЦ ,.....то 'НАШИТЕ "БИЗНЕСТМЕНИ ",ЩЕ ПОЗВОЛЯТ ЛИ ПО-ЕФТИН ТОК ЗА ---- Бг-ПОТРЕБИТЕЛИ...?Нали веднага ще сравнят цените с -----"УЖ"Европейските ?

149

Майничка

преди 11 години

Що е то медия и има ли почва то у нас?

148

Анонимен

преди 11 години

БРАВО БОЙКО, БРАВО БОРИСОВ! От както е на власт този истински българин работи само за благото на България! Той е новия Левски на фона на прогнилата от корупция посткомунистическа държава и е един от малкото, който наистина милее за страната ни и иска да я промени към по-добро! А комунистическата ***, която ограби държавата ни, както и турчин не я грабил, да си затваря мръсната лъжлива уста! Сега *** като видяха, че държавата се закрепи и вече се посъбраха пак пари за крадене, правят всичко възможно да свалят Борисов и да се върнат пак на власт за да могат пак да продължат както преди да крадат на воля! Но народа вече никога няма да позволи на тия червени пладнешки обирджии даже и да помиришат власт!

147

plug_n_play

преди 11 години

Плевнелиев като няма собствено мнение, а ползва това на Бойко Борисов - нека да му е за урок това отразяване в медиите. Той е като една своеобразна кукла на конци! До кога ще търпим да имаме такъв президент?

146

topor

преди 11 години

Айде и тук да се разпиша преди янките да са се събудили.Имаше едно време една игра с думичките: "Балонът се надува, надува, надува! Надувайте момчета, да стане на парчета! Буууум!!!"Та за Четящият "Винету" това е бъдещето!Айде, спорна работа!

145

ЕС

преди 11 години

Това е ---ПРЕМИЕР ,А НЕ ЛУКОВА ГЛАВА !

144

pimpalicious

преди 11 години

До 180 - анонимното момче/момиче, а може би и двете. Въпросът е че тези 4 милиона бяха похарчени просто ей така?! ГЕРБ си го бяха решили, че спират строежа много преди този доклад и те го направиха само и само да покажат на хората, че уж се консултират! А за Белене, те съветват да отидеш и да видиш какво езеро са изградили за няколко години и колко много пари са наляти. Инвестицията се връща рано или късно, но плащането на скъп ток, внесен от Турция остава за цял живот.

143

Анонимен

преди 11 години

tozi e kato batman taka pi6e6e vav ispanski vesnik ako vidi mesi i ronaldo kak rita topkata 6te se skriat i nema da izleznat na stadiona

142

мучачо

преди 11 години

когато кумунетата риват значи всичко е наред

141

Анонимен

преди 11 години

178 - Дебелото момче4 милиона бледнеят на фона на милиард и половина за езерото на шараните в Белене... Капиш Другарю?

140

пффф

преди 11 години

Ей,герберасти прости и неграмотни...на мен ми омръзна да прикривате високата безработица с приказки за некадърност!Хората не са *** и виждат много добре нещата!А ако всички са "кадърни и можещи" като вас,тежко и горко ни!Айде стига вече - при управлението на ГЕРБ безработицата гони пик и хората са зле!Бастааа...

139

pimpalicious

преди 11 години

До Дарина, Ха-ха! Ю мъст би кидинг! А какво по-точно е направил Боко, освен да взима самосиндикални решения без никаква консултация от който и да е било. Уж се консултира с HSBC относно АЕЦ Белене, а накрая дори не успяхме да видим самия доклад, за който платихме 4 милиона!! 4 милиона ей така си отидоха, това ли е направим Бойко, че заслужава да е в новините всеки ден по 100 пъти и ние да си губим времето като го обсъждаме, а на него му дреме на шапката за нас..

138

Анонимен

преди 11 години

174А на вас кой ви плаща? Цанков камък? Белене? От там ли взехте капиталец?

137

MiTak

преди 11 години

ДНЕС.бг и БТВ са комунистически медии.

136

Анонимен

преди 11 години

172...бе ти наред ли си?Мача беше в Разград бе ***, а не във *** София, която ГЕРБ управлява седем години.В Разград не са некадърници като софийските кметове...

135

ГЕРБ плаша на медиит

преди 11 години

... но с вашите пари!С парите от бюджета сами си плашаме за пиар на ББ и ЦвЦв

134

Дарина

преди 11 години

Плевнелиев явно не е заслужил да се споменава от медиите по-често отколкото ББ. Той не полага големи усилия да реша дори малка част от проблемите на българския народ. Предпочита да се разхожда из чужбина "уж по работа".

133

Гаринча

преди 11 години

ББ - това е най-великият футболист от политиците и най-мъдрия политик от футболистите! Ама не искам да го виждам изобщо! Дали си въобразява, че може да е ритнитопковец?

132

Анонимен

преди 11 години

браво за вица брато

131

pimpalicious

преди 11 години

В медиите обаче положителните публикации за тях са пет пъти повече от отрицателните, посочи Орлин Спасов. А, добро утро! ГЕРБ си плащат на всички и проблеми няма. Вземете една телевизия като БТВ, която се води свободна и с ясно изявена гражданска позиция. Да, ама не! Всичко е булшит, защото Боко и тях ги върти на малкия си пръст. Нали си спомням все още как отразяваха протестите срещу отказа от един проект като АЕЦ Белене, срам и позор! Изкараха протестиращите като най-големите ***..плащай!