5

Един

преди 11 години

Никакви бездомни кучета ! Пилеят пари за тях и си изкарват заплатите покрай тях! В същност бездомното куче е измъчено от глад ,жажда , болести и е потенциално агресивно.Смешно и жалко е да ни пилеят парите,за да измислят *** наредби за домашни любимци - отглеждани в апартаменти ,припикаващи и осиращи тротоари и градинки .Това е слободия!

4

ined

преди 11 години

За да се реши проблема с кучетата, трябва да кастрират няколко "екоактивисти", а кучетата ако просто ги трепят без да ги кастрират ще е доста по-хуманно.

3

Жо

преди 11 години

НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ- да се кастрират кучетата, да се "обезпаразитяват" и да се връщат с автомобил до местата им по улиците. Това било "хуманно", според кучкарите. Само че, тези, същите кучкари не дават и стотинка за кучешкото лукс-обслужване. Плащането в милиони левове е от нашите пари. Парите за лечение /понякога и погребение/ на ухапаните също са от нашия джоб.

2

Анонимен

преди 11 години

Според Нейков всички кучета, които покажат агресивност, ще бъдат залавяни и прибирани в приюта в Сеславци--------------------------------------------Ако ви ухапе, ще го приберем...

1

Анонимен

преди 11 години

Един дебел за Екоравновесие, та да им изравнят вътрешното налягане.