123

Анонимен

преди 11 години

Кой каза че не сме като по Жан Виденово време??"Пиармиди,фараони и балъци за милиони".Ох котьооо, колко с*кс още ги чака тъпите българета ако знаеха само.........а идва и гладна Бойкова зима.

122

Веско Маринов

преди 11 години

Шистак, не са плаши и тоя ша го фаним,как фанахме Галеви и Маргина!Сега да запея ли?

121

АнтиБанкер

преди 11 години

Хора, вотнете по достойнство номер 127!! !!!

120

Емигрант

преди 11 години

Като не ви харесват заплатите, или емигрирайте, или на площада! Какво сте се разхленчили като девственици по форумите! "Оптимиста" е прав - в България има добре заплатена работа за хора в IT сектора, както и за хора, знаещи езици! Кой е виновен за положението на останалите - сами са си виновни!

119

следва в Бг

преди 11 години

Огнян Донев и Любо ПриШката----"Дим да ни няма".....много е актоално сега в Бг !

118

turist

преди 11 години

...kato svar6i parata...moje i da go "NAMERQT"......SAS ZDRAVE DA SI GI HAR4I...... I UMNATA...KATO 4ELI V BG TOVA EDINSTVENIQ NA4IN DA "USPEE6" V JIVOTA- 4rez prestapleniq......KOY LI "SAZDADE"...tozi "MODEL" na ejednevie......kato se zagleda 4ovek ot GORE NA DOLU--...BIF6I...NASTOQ6TI BANDITI, POLITICI, S VLAST I POLOJENIE..."BIZNESMENI"...DO BADE6TI OBVINQEMI...I OPRAVDANI KRADCI I MO6ENICI...

117

АнтиБанкер

преди 11 години

Банкер, и твоята глава ще падне един ден, не се бой! А разходите ще си ги плащате сами скоро - в народа няма пари за хляб вече, ти искаш лихви... *** вица

116

и кво стана ...?

преди 11 години

"Дим да ме няма ",.....нещо говори ли ви?

115

Оптимист до Ф.С.В.

преди 11 години

Интересно ми е къде точно си бил в САЩ и какво точно си работил...Първият път заминах благодарение на заем от 5 хиляди лева от ОББ, който връщах в продължение на една година.

114

Анонимен

преди 11 години

Евала на пича.Ако го срещна ще го почерпя!Достоен МЪЖ!

113

niki до оптимист

преди 11 години

Оптимисте, хайде не пиши глуости. Хора свързващи двата края имало и в България и в САЩ. Знам, в САЩ съм. Ама в България съврзват с 300 лева, а в САЩ с 800 долара. При цени на тока,дрехите , храната като в България. Да, в България работа има, но за мизерни стотинки. Не всеки може да бъде програмист. А и няма държава съставена само от програмисти.

112

ЕС

преди 11 години

Дирим и ......братя ГАЛЕВИ,ама ги нема !

111

Hans Rus

преди 11 години

Имаше единн филм с Уди Алан едно време - "Вземи парите и бягай

110

Банкер

преди 11 години

Въобще не сме притеснени от кражбата на този голтак! Обявили сме награда от 2 милиона за този, който ни донесе главата му на тепсия! Разходите естествено ще калкулираме като лихвен процент по месечните вноски на вашите кредити! Бъдете здрави!

109

адв.Марковски

преди 11 години

Слуашай пич. Ако четеш тука и случайно те хванат, мълчи като риба докато не дойда. Споко, няма да те бият, защото твоя случай нашумя. С теб ще пледираме, че нищо не знаеш за парите. Получил си важно телефонно обаждане /примерно жена ти ражда/ и си напуснал работното място. Най-много да те уволнят от работа. Никой няма да докаже, че си откраднал парите. Ще ти издействам присъда за небрежност, не повече от 3 години условно.

108

Ф.С.В

преди 11 години

Бил съм на доста места в САЩ -не ми обяснявай как без пари си отишъл на бригада - ако не си забелязал българите почти навсякъде работят повече от 10 часа говоря за тук и в чъжбина -мързел няма -има друго -едни се раждат с сребърна лъжичка а други с копанка пред устата-радвай се че близките са ти помогнали да станеш човек -дано не забравиш този факт!!

107

Анонимен

преди 11 години

Човек никога не трябва да се радва на нещо което е придобил незаслужено,щото рано или късно идва момента, в който плаща скъпо и прескъпо.

106

сержант

преди 11 години

Направо си е за чудене че още има пари в банките и не са фалирали с този качествено подбран матриал от охранители, не различващи се по мислене и заприличали от подръжание на МУТРИ и обучени професионално в тънкостите на охранителната дейност , от много честните и принципни , но не успяли поради "натоварени служеби задачи" успешно да се справят с престъпността, пенсионирани или рано уволнени полицай !

105

anonimen

преди 11 години

Kriza e ,vseki triabva da nameri nacin da bade stastliv kakto kazva G-za Cvetelina Borislavova

104

freedom fighter

преди 11 години

Приветствам този, който ги е свил. Това са пари на разни мастити "бизнесмени", масони, банкери, лихвари и т. н. таргаши. ... Т. е. хора, които на практика не са положили и секунда труд за тях. Още Исус Христос на времето ги е пъдил от площада на Давид. Колкото повече се отнема от престъпниците с бели якички, толкова по-добре. В края на краищата всяка система се стреми към равновесие. А сегашната е тотално дисбалансирана! Още веднъж - успех и сполука за този герой и да си ги харчи със здраве!