134

ринго

преди 11 години

ще оставят парите на кого бе сладур ..на Цеко Минев и подобни нему плащачи на гербавите да не би да плащат данъци и да пълнят хазната ? Пълнят касичката на власт имащите за момента и собствените бездънни търбуси .Това е истината а иначе има нужда да се направи модерен зимен туризъм но не от хора с политическа протекция

133

до ууу

преди 11 години

Не ти е виновна я! Бачкай, напрегни си мозъка, направи нещо сам, а не чакай държавата да ти вдигне минималната. На клавиатурата вкъщи ти е лесно да викаш ууу нали.

132

BG

преди 11 години

Нали ако се направят модерни писти и съоръжения Банско,Боровец,Пампорово ще угаснат като топ курорти.Всички столичани ходят на Боровец и Банско.За това е големия РЕВ

131

Борис Дрангов

преди 11 години

Виждам,че и ФИРОМ-ските *** са дощли във форума да смърдят!Показателно за това кой на коя страна е!

130

Анонимен

преди 11 години

"Пикаещият във фонтаните" се изказа...:)

129

Пътник

преди 11 години

Мутренска слуга

128

Анонимен

преди 11 години

Купи мерджак спаси баджакдалавера с тел купи хотелкултура ти води за к.р само говори.Тръгнал зайо да е фръцка че туризъм им много тоино накрая кои ще пръцкаот финансовия бои!Тез тъпизми са от менче културата е до ден!

127

ууу

преди 11 години

Мерси, г-н Рашдов, за това, че България е страната с най-ниска средна работна заплата в ЕС. Мерси и за всичките останали подобни неща. Разбира се, не съм прав - държавата не е виновна за това ;)

126

Анонимен

преди 11 години

Баси щеили да дойдат да ядат,пият и хъркат.А канализация???А *** де ще ги горим-в бойковия завод за отпадъци,дето още няма ограда?

125

Азъ

преди 11 години

Тоя оти не млъкне?И без това простотиите са му повече от космите в брадата.Поне да не дразни хората!

124

Barcelona ES

преди 11 години

До 159Не се грижете за мен чувствам се доста по-добре от Вас. С обиди не се постига нищо, но това е характерно за нивото на по-голямата част от привържениците на ГЕРБ. Много скоро ще се променят нещата и в клета България. Вятъра, който задуха в Европа много скоро ще отвее хилавия гербер.

123

Анонимен

преди 11 години

Да приватизираме гората някои се изкряска мутри литнаха за в часка!Рашид паша тамо се провикна търчетае тамо са парите!От горе някои се провикна не даваме ви нии горите!

122

до 158

преди 11 години

Кефя се как анадолския алкохолик мачка татарите!!!!--Маке, ти откъде разбра, че Виждито е станал министър на Татарстан? Щото никой друг не е научил този забележителен факт. Засега е министър в БГ, бяла държава. Татарите са азиатци, с жълта кожа, прави черни коси, дръпнати очи. За да е маке - човек трябва де е ***, неграмотен ***, така ли излиза?Моите уважения към македонците. Срамиш ги.

121

Анонимен

преди 11 години

Стига му вземахте интервюта. И едно е достатъчно да покаже че акъл - йок. Повече е мазохизъм.

120

Р

преди 11 години

Много странно с еко протестите се занива Цвък Шесте апартамента, Културния Вежди на три ракии и Бай Боко интелегентната Мутра.Къде са еколжния министър и горския любител на ***.

119

Маке

преди 11 години

Кефя се как анадолския алкохолик мачка татарите!!!!

118

гурбетчия до 154

преди 11 години

Ами стойте гладни щом си мислите ,че все ще ви лъжат !

117

заслепени от злоба

преди 11 години

Това за което разправяш е от 20 години, и едва сега някой се опитва да направи нещо!Друг е въпросът, че е непосилна задача!

116

гражданин

преди 11 години

За какво "мерси" говори тоя нискочел "министър". Той не знае ли, че е поставен там да ми служи на мене, нали затова му плачам! Сега пък и да му благодаря, не стига че говори глупости.. Ще изпълняват каквото ние, народът, искаме, ако им е непосилно - да се разкарат, да ходи да си дялка там и да млъкне, че само глупости бълва....

115

Теменужка

преди 11 години

"Живеем в страна, където "мерси" няма да има." Министър Рашидов, ако искате някой да Ви каже "мерси", почерпете го с бонбони. А докато управляващите обсъждат закони, е добре да мислят не с джобовете, а с главите.