100

Анонимен

преди 11 години

България е като публичен дом, редовен съм в сайта, но много малко коментирам, младежта и хората като цяло в България са като проситутки, когато някой хора поради една причина са без заплати или не поличават заслуженото те не излизат по улиците, те излизат когато си мислят че протеста ги прави по добри и че тогава са Европейци.. само едно ще ги помоля да прочетат цитата на този Англичанин в нета.. Едуард Стърнс: Няма по-*** народ от българския

99

Анонимен

преди 11 години

Ударил го в гръб и му счупил носа.Баси и ..................... с носове по гърбаМуха-ха

98

Анонимен

преди 11 години

Миналата година удариха депутат с паве по главата, ама Дон Цуци не арестува никой. Бтв що не покаже запис кой хвърли павето.

97

Анонимен

преди 11 години

А бре в имали журналисти в тая държава, не съм чул до сега бит и * да си признават.

96

Анонимен

преди 11 години

Ти може да не вярваш, но това го има записано на клипче и преди малко го гледах. Изпадналият в безсъзнание търчи и раздава кютеци. Пък ти недей да вярваш, ако искаш и с превръзка на очите ходи!Много ми е чудно тия *** от бтв с каква наглост лъжат, при положение, че случката става пред 1000 свидетеля, половината с камери!

95

АЗ

преди 11 години

На пияни, надрусани, злобни, недорасли, платени, показващи средни пръсти, грачещи, мързеливи и т.н. младежи и еколози НЕ ВЯРВАМ. Къде бяхте, когато пистите на Витоша неработеха, къде бяхте когато един еколог взима държавна заплата и едновременно е един от Вас. Продажни сте и Вие защитавате Витоша ски, но не се усещате.

94

valeri

преди 11 години

При смешната телевизия слънцето залязва на обяд а изпадналите в безсъзнание тичат. Дрогата и алкохола не прощават, скоро и НЛО ще им се привижда.

93

До 128

преди 11 години

Браво! Супер!

92

Онзи...

преди 11 години

Кина, ти да не би да си онази евтина к..ва - Найденова от онази прекрасна телевизия, в която работи невинният оператор???

91

Ежо

преди 11 години

От статията и от коментарите, тотално се обърках. Кой кого е бил, псувал, падал, ритал...Само искам да допълня, че понякога журналистите са повече от присъстващите на събитието в момента, готови на всичко да има сеир по някоя телевизия.

90

Анонимен

преди 11 години

Едуард Стърнс: Няма по-*** народ от българския

89

Тя

преди 11 години

Мъчно ми е, че в нашата държава нещата стоят така... Мъчно ми е, че младите хора тук сме като в капан, в който дори не ни оставиха сиренце -всичко изкрадоха...Жалко, че хитро и системно бяха прогонвани на далече знаещите и можещи българи, протестирали по площади през 97 година.Жалко, че България потъва :(

88

анонимен

преди 11 години

покажи се бе ..правиш се на мъж пред камерите..а сега се криеш..що бе?

87

демократ

преди 11 години

дано не съм прав но погледнете клипа долу в дясно в 0.20 сложете 3-дабълЮ youtube/watch?v=zOLmHKevFXk забелязва се че"лошия-от протеста"е на земята преди да"нападне в гръб"-"добрия,кротък,хрисим и т.н." оператор.... лошото е, че не само "независимата" медия БТВ меко казано "ляга" на /господи прости ми, че споменавам имената ВИ/ б.б.+ц.ц.... ПО-ЛОШО е, че и "независимата" прокуратура "легна" пред управляващите и задържа "лошия" посочен от "добрите"...а това определено не е демокрация но.....

86

до 101

преди 11 години

Благодаря за връзката!Видях, че двама минувачи рязко завъртват глави в посока на колелото, защото нещо се случва там.Но гърбът на говорещия с телефон скрива тротоара пред колелото.А точно от това място СЕ ИЗПРАВЯ мъж, който се устремява към нещо, което не е в кадър.След миг мъжът се отдалечава бегом, а след него тича същият този с телефона.И двамата потъват в навалицата, а хората се развикаха.Какво дръпна вниманието на хората и защо мъжът беше долу до колелото и сетне се изправи?Това не се видя!

85

Кина историчката

преди 11 години

116 - "1) НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на ЦЯЛАТА СОБСТВЕНОСТ на ОО"***Тоя филм не го ли гледахме вече 1946 година? Или имаш нужда от опресняване? Айде бегай в Куба или Северна Корея... :) Ние приключихме с този "рай".

84

Анонимен

преди 11 години

Има няколко клипа, на които се вижда как оператора първи удря другия човек. Явно боя си го е заслужил.

83

Анонимен

преди 11 години

Оператора се държи като пълен де*, има няколко клипа, на които се вижда, че той първи е нападнал другия човек. Така например zOLmHKevFXk в youtube ясно показва, че всъщност той първи удря. Явно боя си го е заслужил.

82

до Кина недоволната

преди 11 години

Ами цял живот се учи кинче! Как иначе ще свалиш илюзията от себе си, че знаеш достатъчно?Знаеш, знаеш ама накрая пак нищо не знаеш ;-)Мислете или се откажете!

81

до 105

преди 11 години

Липсва ти логическа последователност. Сигурно си някой пияница, който не мисли с мозъка си. Ами отговорът е ,че напада провокатора, а не другия журналист, който е дори по -близко до него, отколкото уж битият.Ако нямаше провокация, нямаше да има и бити. А ако и двамата бяха провокатори и с двамата щеше да се заяде, защото са един до друг. Мисли преди да отговориш