255

Анонимен

преди 12 години

ДОБРА НОВИНА.ВСИЧКО РУСКО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ.СТИГА НИ 70 ГОДИНИ РУСКА ОКУПАЦИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО.

254

хехе

преди 12 години

то май само тиквестите ги е страх от русти пари...руснаците влагат пари по цял свят,ама тиквите и кратуните----си сакат на бостаня плашилото...

253

до гербаджийчетата

преди 12 години

м да,хората имат правителства,строят си АЕЦ-да сведения на 276,в Канада 80 процента от тока е от АЕЦ,а Сащ и Англия си имат достатъчно елцентрали,и затова не строят-Румънците направиха две,турците ще правят още 3,ама пък затова ний си имаме ТИКВА!!!И тиквопоклонници мнооого...ЗЕЛЕНИ ДАЖЕ,и поизгнили ама ТИКВИ!!

252

ЕНЕРГЕТИК

преди 12 години

НЕКА НИ Е. ЯДОСАХМЕ ГОЛЯМАТА МЕЧКА. ЕМ ИСКАМЕ БЕЛЕНЕ - ЕМ НЕ ГО ИСКАМЕ. ИСКАМЕ ИНВЕСТИТОР - ПРЕДЛАГАТ НИ ПАРИ - Е ДА АМА ДА НЕ Е РУСКИ, ЕВТИНА ЦЕНТРАЛА - ДВАТА РЕАКТОРА ЗА 6,3 МЛР. ЕВРО - В ТУРЦИЯ - 4 РЕАКТОРА ЗА 20 МЛР.ЕВРО !!!! - НЕ СКЪПО НИ Е !СЛЕД 20 ГОДИНИ КОГАТО ВСИЧКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ЩЕ СА НА ТОК ЩЕ Я ТЪРСИМЕ БЕЛЕНЕ!!!

251

Лара

преди 12 години

А, да не би да ни спаси това, че няма да построим наш АЕЦ, след като тези на комшиите от горе и от долу са в нашите дворове! Ако се случи нещо с техните централи и ние си отиваме! Ама затова замисляте ли се? само плюете по Белене и това е!

250

обективен

преди 12 години

Реалността е че "протестите" срещу шистовия газ са страх на руските *** от намаляването на влиянието на русия тук. така е и с белене, изобщо не им пука кай ще връща и дали има някаква рентабилност проекта, единственото важно е че е руски. Ето това е идиотизъм в неограничени размери и антибългарско поведение.

249

ЕкоТок от Тикви

преди 12 години

Тиквите от ГЕРБ въртят генератори с ***

248

petter.bojinov

преди 12 години

Направо си представям британците с каква жажда бакат руските АЕЦ на тяхна територия.Е Чехия и Унгария нямят бивши комунисти, които седят с гръб приведени и широко отворени бузи пред русняците и затова тези страни могат да усвоят нормално руски инвестиции. В България това няма как да стане - станишовите наследници могат да провалят дири и малко по-сериозни преговори. Да сте чули за протести против шистовия газ в друга държава освен България.

247

hes

преди 12 години

Не е ли време цялото човечество да погледне реалностите в очите. Това за което нееднократно предупреждавах може и да се случи - а именно терористичен акт с непредвидими последствия срещу АЕЦ. ДНЕС Е НАМЕРЕНО ВЗРИВНО ВЕЩЕСТВО ДО ШВЕДСКАТА АЕЦ Vattenfall , която има 4 реактора и дава половината от ел-енергията на Швеция. Мерките за сигурност на всички шведски АЕЦ са засилени!

246

обективен

преди 12 години

елементарната аритметика сочи, че ЗА СЕГА никакви реактори не са необходими на Бг., разширяване на Козлодуй принципно "ДА", но след години. При тази топяща се КОНСУМАЦИЯ в страната за какви реактори става дума?

245

Клара

преди 12 години

Уж, управниците отказаха АЕЦ Белене, защото нямало да има пазар за тока, а изведнъж решиха, че ще правят седми реактор!? Хоп, и пазарът изкочи!

244

Анонимен

преди 12 години

Който е недоволен да ходи на къра да протестира

243

Кайо

преди 12 години

до 252:Искаш да кажеш, че седми блок на АЕЦ "Козлодуй" ще ни излезе по-евтино, при положение, че ще префасонират готовия реактор от Белене, това означава пари, при положение че документално ще ни отнеме 7-8 години, докато започне стреожа в Козлодуй, това означава загуби на пари и после твърдиш, че е по-изгодно? Не знам за изпитите ти по висшите математики, но наблегни на елементарната аритметика

242

обективен

преди 12 години

до 259иронията е, че и ГЕРБ да не беше на власт южен поток и белене нямаше да станат реалност, защото руските "инвестиции" са 1000 % кьорфишек. Има изход разбира се, Бг. тегли 25 милиарда лева КРЕДИТ (5 милиарда за инфраструктура около белене) дава ги на "братушките"- крадушки, след което 20 години я позват ***, давайки ЕВТИН ток на сръбските си протежета, а за българите КАКВО??? Ами за нас остава УДОВОЛСТВИЕТО че сме спонсорирали руската политика на Балканите, че ще върнеме 30 тина мили

241

Анонимен

преди 12 години

Кажете една държава в света която строи АЕЦ с чужда технология за да изнася електроенергия?Износът на електроенергия е скъп и нерентабилен - може да дадем пример за уговорките на Гоце да изнася продукцията на АЕЦ Белене за Сирия.

240

Анонимен

преди 12 години

С една дума, БЕЛЕНЕ НЯМА ДА ИМА !

239

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

От три години Борисов рита *** по кокалчететата с футболните си бутонки...

238

pimpalicious

преди 12 години

До 253, Ти сериозно ли ме питаш? Нали една от целите на АЕЦ Белене е точно това: да изнасяме ток за други държави. Да си оправим салдото, да направим пачката, да вдигнем стандарта на хората и да не се налага да плащаме скъп ток. Толкова е елементарно.

237

до 259

преди 12 години

Безспорно червените мутри от ГЕРБ заслужават шутове :) но не виждам каква ще ни е ползата от другите 2 проекта

236

Анонимен

преди 12 години

веднага да се окупира орлов мост и да се пребият двама оператори и трима журналисти