38

Анонимен

преди 12 години

Е*ати пародията! Оставка на Борисов!

37

Анонимен

преди 12 години

Барселона - "Тигрите от Бистрица" - 0:3 (червен картон на Борисов в 60мин)

36

Unufri

преди 12 години

Абе ти нормален ли си бе :) Премиерът на държавата да не работи на ишлеме някъде да завива гайки на поточна линия. Какво му е работното време на премиера? От 8 до 5 ли? Кажи да знае човека кога може да ходи да рита и кога да си стои в канцеларията да удря печати!Когато се случи нещо и той трябва да стане в 3 часа през нощта, за да реагира какво ще каже? Аааа не работното ми време не ми е започнало...Царят като със седмици не се показваше пред хората - пак ревяхте до небесата. Няма угодия!

35

до николаййй

преди 12 години

Кое му е приятното,ле?Да си прави кефа Бойко,ли и ние да му викаме УРРААА?А не може,ли да ме хванеш за ...

34

Жозеф Пора 4х4

преди 12 години

Може да отида да гледам зарята на откриването и после да окажа психологичска подкрепа на травмираните от нея четириноги столичани.

33

спортист

преди 12 години

Така се печели популярност пред *** гласоПРОДАВАТЕЛИ !Отива Винету да рипа по стадионите , *** Балкански примира от възхищение и умиление...Не мога да разбера това генетечна тъпота ли е , деформация мозъчна ли е , слагачество и липса на всякакъв здрав разум в това раболепно население!Много "ЛОШ МАТР`ЯЛ`" , наистина ...

32

Съби

преди 12 години

Той - Тиквата откри и на Гришата Ганчев завода.Дано не стане същото и със спонсора на Лудогорец после.

31

До 30

преди 12 години

Да това е водещата новина.Така се набива в тиквите на матряла кой е най-добрия.На това му се казва демагогия.През 1989г. бях студент и понеже вече си позволявахме да задаваме забранени дотогава въпроси питахме преподавателя по марксизъм/човека беше историк/,дали хората са обичали царя.Човека отговори-тези които не са пострадали лично от царския режим са го обичали.Ще ви донеса вестици от онова време до вите статии-там пише"царя най-добрия плувец", "царя най-добрия ловец" и т.н,та и сега с ББ.

30

Анонимен

преди 12 години

до 32ще го сложиш ми нали си *** и всяка сутрин по една молитва

29

Николай

преди 12 години

Толкова сте НЕЩАСТНИ!!!. ЗДУХАНИ комплексари долни са тези, които все мрънкате и оплювате това приятно събитие.

28

Простащина с главноП

преди 12 години

Келепир майка, келепир. А някоя агенция да си направи труда и да каже: Колко са *** с ВИНАГИ извадени езици? Готови да оближат *** на пожароподпалвача, само и само да се докарат.Поради естеството на занимание, първото място сигурно ще е окупирано от журналята и редакторчетата на " НЕЗАВИСИМАТА " преса.

27

Анонимен

преди 12 години

Гледах един филм по кабеларката, където зад таблото си правеше кефа некакъв снайперист...

26

Оп-са

преди 12 години

Ааа щях да забравя, освен че цирковата мечака Борисов няма да свърши работа за 5 лева днес и ще ходи само да се показва и да цъка мачле, то неговата вярна телевизийка БТВ ще е на стадиона и ще му лиже ****те, вместо да отразява обективно поредния протест! Също така и верните му кучета-министри ще Дянков и сие също ще избягат от работа и ще разпънат плакати на стадиона в подкрепа на вожда! Срам и позор!

25

do 2

преди 12 години

Защо се мъчиш и нас също с жалкия си живот. Толкова ли не можеш да намериш някое въже и да си го метнеш на врата

24

ii

преди 12 години

super мега важна новина!Това ли трябва да е на водещата новина на днес.бг?

23

Анонимен

преди 12 години

до 18 и 22само не и политик

22

Анонимен

преди 12 години

боже, боже

21

бистришкия

преди 12 години

Полуфинал на Европейското първенство бе отложен,за да се наблюдава мача на "Тигрите от Бистрица"билетите за срещата надхвърлиха 50 долара,известни личности като Мадона,Марадона,Барозо,Берлускони и др. ще присъстват

20

40

преди 12 години

Аз съм на 40 и вече не можем да се съберем хора за едно мачле, че всеки гледа да поработи и в почивните дни за някой лев. А този ***, цялата му държавна работа опрвена, че и мачове си организира . . .да му пляскат гъзоблизците. Никой сериозен българин не би отишъл на тази среща. А кой знае какъв широк отклик ще има по медиите.

19

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА В ДЪРЖАВАТА, ЧЕ Е ПОСТАВЕНА НАЙ-ВИСОКО? СТИГА С ТАЗИ ТИКВА. НЯМА ВЕЧЕ НОВИНА ОТ ЖИВОТА БЕЗ НЕГО. АМАН ОТ СЛАГАЧИ И ПОДМАЗВАЧИ.