33

sss

преди 12 години

Не знам при вас как е, ама аз винаги съм им втория. Сигурно е чиста случайност ;)

32

Ру

преди 12 години

Една жена трвбва да намери партньор който да и "пасне" в леглото. Какво като се омъжи девствена, а след това всяка вечер умира от отвращение в леглото... На въпроса казва истината... Ако не му изнася...аре чао... :))))

31

Анонимен

преди 12 години

Ако моят мъж ми зададен подобен въпрос, сериозно ще се замисля за правилността на избора си. Подобни "умилителни" питания съм прощавала единствено на момченца.

30

Анонимен

преди 12 години

"Ти си единствен. Преди теб не е имало нищо и след теб няма да има нищо".Дори и да сте от онези, който нямат познати с които да не са спали.

29

Мавродиев

преди 12 години

Предпочитам преди мен да се е наживяла както аз. След това е по-спокойно. А не да тръгне на 30 да си наваксва. Жена и ръжда, тръгнат ли, няма спиране.

28

Анонимен

преди 12 години

Само *** би задал такъв въпрос.

27

ha ha

преди 12 години

95% от мъжете онанират, останалите 5 лъжат

26

Тюрк

преди 12 години

По коментарите на жените се подразбира, че са били мината т доста хорица но и такива жени са нужни :)

25

До 24

преди 12 години

А какво разбираш от задръстена ? защото *** е съвсем разлина, но явно ти самия си фоста кух за да не рабереш разликата

24

до 23

преди 12 години

Чудесно ! Простака който задава такива въпроси и това е от първостепенно значение за него , е по- добре да се маха! Бързо ,лесно и без да ми губи времето!

23

за вас

преди 12 години

бул.черни връх 32 плажни чанти и подарачни стоки на супер цени.

22

До 20

преди 12 години

Принципно няма само дето по миналото се разбира настоящето и що за човек си, и бъди сигурна, че от миналото няма бягане - явно си с някой будала който не знае как си била порена или и той е с теб временно без сериозни намерения.

21

до 22

преди 12 години

Пожелавам ти е тъпата и задрястена за дъпруга! Нека ти народи и възпита *** и задръстени деца и като остарееш ще се питаш дали това че е била девственна или е имала най- много двама си е струвало...

20

Томас

преди 12 години

20Има огромно значение с колко си била - и отказвайки да отговориш или говорейки лъжи по въпроса - би останала "в миналото"

19

Мъж

преди 12 години

Не желая да е много опитна с леглото и да ми спира тока като знам, че са е порила в навсякъде и кой ли не, а предпочитам тип задръстена и скромна жена която е била най много с един двама по любов а не за да си начеси шундрата!

18

svetlio

преди 12 години

Ало 16ти тези 6-7 броики нащите моми ги правят още на 16,оправи си малко годините! ;)

17

Анонимен

преди 12 години

Какво значение има с колко съм била ,след като сега съм с него???! Нали е важно по време на връзката да няма изневери ? Какво е било преди това няма значение! Не ме е срам ,защото няма от какво ,но на такъв въпрос просто няма да отговоря ,да не говорим ,че задалия го много бързо ще остане в миналото.

16

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Че кой ги пита та да подслъгват? Кой колкото ударил, ударил. ;)

15

До 10

преди 12 години

Абе ако твоята са е миналия целия квартал,или половината село едва ли ще задаваш отговори, но ти си кух и си мислиш, че е била само с десетина за това ни забавляваш с вицове!

14

brigante

преди 12 години

бг жените само до 18-тата си годишна възраст са правили секс с поне 2-***!м/у 18-тата и 25-тата си годишна възраст са станали 5-*** партньорите им!до 32-35 годишна възраст са станали 6-7 максимум...и всичко това е защото са глупави създания по природа и им е заложено да се чифтосват с разни самци...нисши твари по нищо неотличаващи се от другите видове животни!