22

Анонимен

преди 11 години

4ESTNO, KUDE LI NE SUM BIL NO TOLKOVA TUPA DURJAVA S TOLKOVA TUPA POLITIKA NE SUM VIJDAL. SURBITE SA BLIZO DO TQH, NALI POD TQHNO VLIQNIE MAKEDONIQ SE MISLI ZA NASLEDNIK NA ALEKSANDUR MEAKEDONSKI, I KAK IM PROMIVAT GLAVITE NE ZNAM NO NA GRANICATA KATO VLIZA6 4AKA6 PO 15 ZA PROVERKA NA 4OVEK. I TEZI NE6STATNICI ISKAT DA VLQZAT V EU A SE DURJAT KATO UHAPANI OT KU4EATATA NA KRALICATA NA KARTOFITE- FANDUKOVA. SMEQ IM SE S GLAS KA ROVQT IZ BAGAJNICITE DANO POLU4AT NE6TI4KO OT NAS A KAKUV GOLEM GO VAD

21

дядо

преди 11 години

за съжаление и в македония знаят че нямаме ни държава ни армияи че ни управляват подлогари

20

Мартин

преди 11 години

То и сега има подобни инстунции, но са само колко да си викаме, че ги има.. Но отвличането е грубо, и малко в миналото. Доста ще се сепнат държава от европейския съюз да прекрати дипломатическите си отношения с тях... С нас се най-заядат, да си вдигат акциите ли за какво ли, няма обяснение, колко жалко.. една кръв сме...

19

пак от 21

преди 11 години

Навремето имаше ДС някои капитан щеше да отвлече и докара тук детенцето и майката ,щяхме да кажем на юго-аристократите господари на сепаратиската територия с българско население и самопровазгласила се власт ,че хората там не са роби ,а си имат сила която да ги пази.

18

Мдааа!

преди 11 години

Проблемът е политически, за съжаление.За да отделиш дете от майка се иска не голям, а ОГРОМЕН тепигьозлък.Дано властниците ни се събудят, и да прогледнат.Гърция им показва нагледно как се действа за да те уважават.Бой по тиквата...ама яко.

17

Мартин

преди 11 години

До 16 за съжалене е така, за едно огромно съжаление, но крайно интересно е докъде ще стигне тяхната дивотия.... До някой ден ще кажат, че и България са основали и претенции ще имат сигурно.. Интересно защо политиците мълчат. Всички досега, Бойко логично им се издразни на простотийте и те заляха медийте си с куп пумия... Не, че спечелиха нещо де, някой друг тон излишна хартия... Не виждам съдбата на тази държава, не че ние сме цъфнали, но те са подвицово състояние

16

Анонимен

преди 11 години

България да прати комондоси да отвлекът детето и да демонстрира ,че никои и нищо там не е силно да се мери с нас!!Младенов вземи ме за съветник бе драги явно външно сте наследствени некадърници.

15

до 8

преди 11 години

Ами, за това плащаме на тази държава - да защитава интересите ни. У нас и по света! Нека да се намеси в този случай! Нека да се намесва при всички останали случай, когато българи са закъсали или са обвинени несправедливо!

14

Анонимен

преди 11 години

Ха, държавата щяла да помага на една жена, нарекла се българка заради ЕС-паспорт и за медийна известност. Защо държавата не помогна на онзи баща да си задържи българските деца, а ги даде на една полска урус..пия!!!

13

македонец

преди 11 години

аз съм македонец но и мен вече ме дразнят...

12

Анонимен

преди 11 години

Ама верно тия макета са много люти....ужассс

11

8 до Марти

преди 11 години

Съгласен съм с теб приятелю,но ние с теб умен македонец ,както и интегриран циганим няма да доживвем да видим,но някои тарикати от тази история направиха кариери изучиха децата с нашите данъци. Жив и здрав бъди.

10

***

преди 11 години

Евродепутатъ !!

9

Мартин

преди 11 години

Колкото и да нямаме армия от макетата сме по-въоражени, че тях и никой не ги иска, май скоро албанците ще ги вземат, познай тогава към кой ще се обърнат тогава анонимен 11!

8

аг

преди 11 години

Горката жена! Не й стига неудачния семеен живот, ами цялата македонска политиканщина се изсипа отгоре й! А, дано нашите власти да измислят нещо, че майката и детето да си живеят заедно в България! Молете се за нея, стискайте палци - кой каквото може!

7

anonimen

преди 11 години

Ami da im pratim edna tankova brigada turisti

6

Мартин

преди 11 години

Анонимен 8 - не става въпрос само за съдебните битки на Спаска. Става въпрос, че глупавите македонци дето цел свят й се смее, ни се качиха на главата, с доста неща, с което ни правят по-смешни от тях.. И не вярвай на Македонския съд, по-корумпиран е от Българския. Какво искаш от съдий учили измислена история, сигурно и другите учебници са и измислени..

5

Me4o

преди 11 години

Знам, че е гадно да го кажа, ама ми писна от Спаска и нейната СЕМЕЙНА история! Да, семейна, а не национална или политическа, както искат да я изкарат! А онзи човечец, чиято бивша полска съпруга също му отне детето? Ама тази повлекана, дето даже я закараха в Брюксел и и плащат тлъста евро-заплата! А стига ме занимавахте с нея и мазната и физиономия!

4

Анонимен

преди 11 години

Митю Стоянов и компания,ако плаща от джоба си нямам нищо против,на аз като данъкоплатец не желая да плащам съдебните битки на Спаса.Напълно вярвам на Върховния съд на Македония.Да се приключва, аман!

3

Martin

преди 11 години

Тези Македонци са ми гнусни вече... Трябва да се прекратят всички дипломатически отношения с тях! Прекаляват! Въпроса е политически, и показва колко е слаба политиката в България в последните 20 години. Този бил техен, онзи бил техен на майка и п*** *** се с Българите там, а нашите *** политици в случай на нужда и помагат! По бетер са от ***!