23

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя на снимка ЕвроРома още ли гладен маму ......

22

Упс..

преди 12 години

Бах ти бизнесмените, бах ти убитаците, бах ти голтаците (на морал).Големи патрони.. големи крадци.. Български просперитет..

21

вяра

преди 12 години

Донев се взе за много важен, ама чакат ли го 20 годинки?:)

20

Toni

преди 12 години

съдебната система у нас не трябва да им и капка милост към индивиди като Донев и Павлов. Те очевидно са сметнали, че всичко в тая държава им е позволено и им принадлежи по право. Смешното е че дори да отидат в затвора, пак ние ще продължим да ги издържаме! Но ще ни излиза много по евтино!

19

Пфуу

преди 12 години

*** Костов само за растрел заедно с Бойко Тиква ! Тези двама предатели на България !!!

18

Siq

преди 12 години

Изказването на Костов е поредното доказателство, че правосъдна система в България не съществува. След тормоз и заплаха, дори той не се е обърнал към прокуратурата. А как обикновен гражданин като Грозев да се надява на някаква справедливост? Надявам се след тези разкрития Донев и Павлов да се намерят, там, където им е мястото!

17

до Atanas

преди 12 години

Костов мойто момче направи много повече. Доклада до ДАНС, заради който сега повдигнаха обвинение срещу Пъпката и Донев е точно на Иван Костов. ;)

16

Atanas

преди 12 години

Костов защо не е подал жалба срещу Донев, още тогава. Сега можеше по много по-различен начин да стоят нещата. Дано да си потърси отговорността.

15

teritorialno_podelen

преди 12 години

тия двамата май само барак обама не са заплашвали :) струва ми се, че много започнаха да си позволяват и влизането им затвора ще им дойде много добре

14

Анонимен

преди 12 години

А кой продаде "Дюни" на спонсор на БСП на цената на 3 панелни апартамента в София? А кой подари "Аркутино" На най-голямата държавна строителна компания ГБС за без пари, щото само те можели да възстановят незавършения там строеж ? И 6 месеца по-късно тая компания стана частна собственост ?

13

Анонимен

преди 12 години

аз вярвам в костов,да правил е грешки,но си представете,ако станишев,царя или бойко бяха на власт 1997 година какво щеше да стане тогава с България....щяхме да дишаме сега праха и на косоварите

12

Анонимен

преди 12 години

Извън всякакво съмнение е,че само ДСБ защитава интереса на обикновените БЪЛГАРИ, и "мъти" водата на комунистическите ОЛИГАРСИ-бивши мазни доносници,комунистически босове и обикновени тарикати на прехода!Европа вижда това,дано и на българина му просветне чии мръсни пари свалиха ОДС Правителството 2001-ва година!Мисли,Българино,мисли с главата си!

11

Иван Иванов

преди 12 години

Кой си пък ти бе *** за да одобряваш или не каквото и да е ? Ти от много, много отдавна трябваше да търкаш наровете в Софийския зандан и да си жена на няколко други братя роми там. До кога крадците и българо-продажниците ще сте така ненаказани бе ? Бойко хайде търси сметка на всичките ни изедници и предатели за тези 22 години мутро-демокрация...

10

Анонимен

преди 12 години

Бате Ваньо,не се коси напразно!Народът гледа кой е СРЕЩУ тебе и добре си прави сметката!Олигарсите са срещу тебе.Мутрите са срещу тебе.Куманязите са срещу тебе.Мафиотите са срещу тебе.Изводът?

9

елена

преди 12 години

Тези олигарси Огнян Донев и Любомир Павлов за какви се мислят,че да заплашват политици и прокурори,я сега да ги разследват от къде са им паричките,че нещо много са ми съмнителни с тези измами и пране на пари и ако не могат да ги докажат,да им конфискуват всичко в полза на държавата,че ни писна от самозабравили се олигарси и мошеници.

8

оптимист

преди 12 години

Времето ще постави Иван Костов на високото място, което заслужава. Днес почти всички сме манипулирани от часови и трудови вестници, от продажни собственици на медии...Мисля, че Костов е прав.

7

Анонимен

преди 12 години

Балкан,гаражите,Булбанк,10%.Народът помни Иване.

6

до Пловдив

преди 12 години

Не се обаждай, ***. Как може в 5 думи да имаш 3 грешки?

5

Пловдив

преди 12 години

Човека,който продаде България за 1 долър.

4

Анонимен

преди 12 години

ИВАНЕ,БРЕ,ТИ НЕ ПРОДАДЕ ЛИ НА ЗЛАТЕВ ЗА 1 ЛЕВ ЛУКОЙЛ?И СЕГА РАЗИГРАВАШ ПО АВЕРСКИ ТАЯ СЦЕНКА ЗА ,БОРБАТА, С ОЛИГАРСИИ КАКВА ВРЪЗКА ИМА РАЗПАДА НА СДС СЪС СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОТ РАЗНИТЕ ФРАГМЕНТИ