21

Анонимен

преди 12 години

До 26 е колко големи са като по БВП на глава от население през ППС са между 50 и 60 място , Германия влиза в 20-тицата , а Щатите са единствената голяма и значима страна в 10-ката. , от нас тези руснаци от големте градове може и да са по добре , но в провинцията има селища в 19 век

20

тцЪ

преди 12 години

Ами да - руснаците винаги дръпват напред, когато ги управлява някой напредничав диктатор. Само дето е нормално за страна, с такъв богат етнически състав. Как се да ги обединиш иначе? При малко по-либерална политика какво става? Осетия, Чечня, Татарстан (*** до 1920) и пр републики, влизащи в състава на Руската федерация, ще се отцепят. Когато трябва да боравиш с такива мащаби се налага да стиснеш юмрука, иначе не става.

19

Анонимен

преди 12 години

До 16 Както е тръгнало тази година руснаците ще купят повече коли от Германия а БВП и заплатите им са големи .Стига да не си алкохолик в Русия работа има за всички .Не напразно имат над 5 000 000 гастарбайтери .За първо дете държавата дава 10 000 долара За лекар на село дават над 30 000 долара еднократно за да се премести .Скъпото в България като бензин ,ток ,вода ,цигари ,алкохол в Русия не струва нищо спрямо заплатите .Руснаци са купили в Бг над 220 000 имота .Е как са го направили

18

до 21

преди 12 години

Глупости говориш ти, който явно не си излизал от Москва.

17

до 20

преди 12 години

Стокообмена между страните от БРИКС, вече ще се извършва във валута различна от долара, може би в юани или рубли. Затова и вече тези страни имат собствена банка, която ще оперира с финансите им. От което следва, че доларът ще бъде най-ненужната валута.

16

Анонимен

преди 12 години

До 16 Има такава опасност, явно не си запознат , Русия също изпадна в рецесия след началото на кризата , ако не знаеш , нейната крива на развитие последните 3 години е идентична с тази на ЕС и Щатите , докато Турция страна с 75 млн население , два пъти по малко от Русия и да не говориме за територията и земните богатства се рзавива с бурзи темпове и с един доста значителен ръст , не случайно се говеори за турско икономическо чудо.В момента БВП е на половината от руския а след 10 години.

15

до 10

преди 12 години

я *** си направи една екскурзия в Русия и тогава говори глупости.

14

до $ 14

преди 12 години

"теглиха една дълга на САЩ ... и се обърнаха към Русия. Един надежден партньор."Хаха, ама 20 пъти по-беден. И предлага същите хартийки, само че взети от Германия срещу газ. Значи са заменили оригинала САЩ с посредник, и 20 пъти по-малък - хахаха!!!

13

до16

преди 12 години

Няма такава опасност за страна като Русия с ръст в икономиката 6-7%. И то в последните осем години. Това да не е Европа с ръст от 1% и то за Германия.

12

rusnak

преди 12 години

Параграф 78

11

Патриот

преди 12 години

Путин най великия лидер на 21 век безспорно!

10

Анонимен

преди 12 години

dO 14 ПРАВ си страшно надеждена партнзор само че както е тръгнало Турция може и да задмине Русия по БВП , а да не говориме за разнообразието на икономиката и.

9

Анонимен

преди 12 години

Неудачници са защото единствените им свестни ръководители са били гадни и жестоки тирани.А и техните сегашни ръководители не искат да разберат,че присъединяването им към НАТО ще доведе до нищо друго освен техен възход и укрепването на доверието в тях.В момента единствените здрави мускули в алианса е САЩ безспорният технологичен военен лидер.Но и те се задъхват между различните кризи.Следват турците- за бога не им вярвам на тия! останалите са едни немощни баби дет едвам кретат заедно.Така че..

8

$

преди 12 години

Китайците вече теглиха една дълга на САЩ заради това, че произвеждат стоки, а американците им плащат с фалшиви хартийки, напечатани същия ден.Затова и се обърнаха към Русия. Един надежден партньор.

7

до 11

преди 12 години

Да, неудачници хем с петрол, газ, диаманти са даже неудачници на квадрат.Не случайно ги тресат такива яки комплекси - напълно разбираемо.

6

до 7

преди 12 години

"този модел на управление е успял да съхрани руската държава през вековете"Много им дреме на руснаците - те живеят в мизерия, болести и алкохолизъм средно едва до 60 год, колкото белите европейци преди век - ти *** им обясни колко хубаво било да няма демокрация, за да бъдело "съхранено" някакво си кремълско образувание - СМЯХ !!!

5

Анонимен

преди 12 години

Taзи статия е твърде дълга за учасниците във форумите на днес.бг. Иначе статията е добра. Не съм съгласен с всичко, но горе долу правдиво написано.

4

Анонимен

преди 12 години

Мдаа, от двата стола та на земята...хаха, *** - вечните неудачници! Ако не бяха толкова нагли, биха ми били много симпатични милите...

3

До 2

преди 12 години

Страна като Русия се нуждае от голям обединител на нацията като Путин по простата причина, че територията й е твърде голяма, има голям брой народи с различия в културата. От друга страна този модел на управление е успял да съхрани руската държава през вековете - управлявали са царе, а после и диктатори. Руснаците гласуват за Путин, защото смятат, че единствено той има потенциала да сплоти народа им и да гарантира неделимостта на Русия.

2

Mарто

преди 12 години

И един станиол завива мармота....