584

DO 666-SUPER

преди 11 години

TI OTNOVO IZRASI GLUPOSTI, NO IZBQGVASH VAPROSA - KAKAV POLITI4ESKI EMIGRANT SI?- ILI SI BRATOV4ED NA BAI-MILLE?

583

Анонимен

преди 11 години

Нали ви казах че, мутрите и *** са му като родни дечица!

582

Б БОРИСОВ

преди 11 години

ЧЕТЕМ СИЧКО...!

581

Тиквоча

преди 11 години

Айде стига с тоя ***! Досадно е вече!

580

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СКЪСАНИТЕ ГУМЕНКИ МИ ГУВОРАТ ЧЕ ФИЛИЯТА С МАС ВЕЧЕ НЕЕ НА МОДА...!...ФИЛИЯ С АСФАЛТ НА СЕКИ МАГИСТРАЛЕН КИЛОМЕТАР ВИ ЧАКА ОТ ЛЕЛЯ ЦАЧКА*...!/ТОВА НА БИЛБОРД У ПОЛЕТО/.../ЛЕЛЯ ЦАЧКА* Е ГУТВАЧКАТА НА БАЦКО...!

579

Анонимен

преди 11 години

Долу Герб.Долу цялата герберска *** която ни докара до глад и мизерия каквато никога не е била.

578

Ралф

преди 11 години

Е то е видно, че зад протестите стои организираната престъпност! Нещастници...

577

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ СЛУНЦЕ МОЕ КУДЕ РИТАШ ДНЕСКА ПАЗИ ТИГРЕ ДА НЕ ТЕ РИТНАТ ПА У ТИКВАТА ЧЕ УТРЕ СИ НА РАБУТА...!

576

Gen

преди 11 години

"Тезата за намеса в протестите на представители на организираната престъпност беше лансирана и от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той заяви, че зад протестите прозират интереси на престъпността. Като доказателство за това той посочи, че мъжът, който нападна вчера оператор на bTV, е криминално проявен за гребжи."Е гения си е гений! Шерлок ела и се учи как се разсъждава!

575

666! СУПЕР...

преди 11 години

....20 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ ...3 ГОДИНИ ГРОБАРИЗАЦИЯ ...!

574

ЛЪЖИ БОЙКОВИ

преди 11 години

АЗ МИСЛЯ ЧЕ ОКТОПОДА Е БОЙКО БОРИСОВ С НЕГОВОТО ОБКРЪЖЕНИЕ- ЗАЩО НЕ ГОВОРИШ ЗА *** ЗА ЦРУ, ОКТОПОДА Е ГЕРБ. ЗАЩО В ЗАПАДНИТЕ МЕДИЙ ПИШЕ ЧЕ МАФИЯТА СИ ИМАЛА ДЪРЖАВА? НОВИЯ ЗАКОН ЗА ГОРИТЕ ОБСЛУЖВА ОКТОПОДА И ТИ ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ ЗАЩОТО СИ ЧАСТ ОТ НЕГО.

573

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ГЕРБ ГРОБ ЗА НАРОДА...!

572

иван

преди 11 години

значи като 10 хил. души протестират в софия, това са "еколози". а като 100 платени *** на цеко блокират пътя Е79, това са "граждани"?

571

mmmm

преди 11 години

Измина 3 год от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. Този път ще направим съпоставка на обещанията и тяхното изпълнение.Обещание. Развитие на зелен бизнес и данъчни стимули за инвестиции в енергоспестяващи технологии. Неизпълнено!Обещание. Инвестиции в земеделието, бърза комасация, ефективно усвояване на парите от Европейския съюз. НеизпълненоОбещание. Финансова децентрализация на общините. НеизпълненоОбещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.НеизпълненоОбещание. Мораторим на строителството върху гори, придобити чрез замяна. Неизпълнено!Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!

570

evelina

преди 11 години

POZDRAVLENIA ZA 685. EDIN NORMALEN 4OVEK DA VIDI REALNOSTTA.

569

Охранител

преди 11 години

Нали все казваме: Да сме живи и здрави, другото ще се оправи" Не, не е така! "Голо здраве,половин болест!", " Богатите умират веднъж,бедните,всеки ден!"Така, че да се вземаме в ръце и да издухаме издуханите си политици, като гърците, ако ще и пет пъти да правим избори!!!

568

Охранител

преди 11 години

От *** не можем да се защитим, от *** не можем да се защитим, от политиците и мутрите също...абе от какво можем да се защитим ние...народ ли сме или ***???

567

тишо

преди 11 години

боко народа вече не те иска що не вземеш да си ходиш заедно с другите *** покрай теб накрадохте се достатачно

566

евлоги

преди 11 години

не се подавайте на простотиите на една мутра.

565

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦЕ СУТРИН СЕ МОЛИ НА ПОРТРЕТО НА СТЕНАТА ТАКА... БОЖЕ ТОШКА АИДЕ ОШТЕ ЕДИН ДЕН ДА СЪМ ПРЕМИЕРЧЕ...!