33

Анонимен

преди 12 години

До 37 каква е целта според теб на една независима демократична медия , ти какво защитаваш пожизнения Диктатор , който се изправи народа си ли , съмняваш се все още в това , може ли да има толкова ограничени в мисленето хора като теб.

32

преди 12 години

Когато мечката играе в комшията,чакай я и у вас! ОтговориWHO CARES

31

Анонимен

преди 12 години

До 35 е и , ти май тогава не си бил и роден и повтаряш като папагал

30

Анонимен

преди 12 години

абе 34, ти живял ли си там , ходил ли си там изобщо ?и 100 пъти да го повториш, няма да стане истиналъжеш , та пушек се вдига, каквато е целта и на DW и на щатите

29

Анонимен

преди 12 години

до 31 точно там е работата че това , което си написал си една пълна безмислица от едно отдавна отминало време , явно ти все още живееш в това време.

28

Анонимен

преди 12 години

Внасят ДЕМОКРАЦИЯ в Сирия!При нас я внесоха преди 23 години!Честито им!

27

Анонимен

преди 12 години

До 25 тъпче това е гражданска война а тя е най-страшната война и за хора и за градовете в това число и за археологията и Дойче веле много добре че се е загрижило и за това , единствено Путин не гое грижа ни за хиората ни за градовете ,а най-малко за това.

26

tosh

преди 12 години

"Масовото избиване на невинни хора в Сирия е страшно".Dnes.bg време е да се спрете. Разбирам, че от интернационала ви натискат да пускате такива новини, но апелирам към моралните и честните хора да се махнат от тази продажна манипулативна медия. Накрая да не станете като Босфор ТВ.

25

КАРАКАЧАНОС

преди 12 години

БРАТЯ ВУЛГАРИИ-ТОЗИ ГРАД АПАМЕА Е СТАНАЛ СЪБОРА КЪДЕТО--ПАТРАИАРХА НА АНТИОХИА СЕ Е ЗАСТЪПИЛ ЗА МИРНОТО РЕШАВАНЕ НА ИДВАЩААТА ВОИНА--- ВИЗАНТИА--ВУGГАРИА...КОНСТАНТИН АПАМЕИСКИ--ПРЕЗ 679 Г.ИМА ГО И ВЪВ ФИЛМА ХАН АСПАРУХ 1981 ГОД.--ВЕЛКО КЪНЕВ ГО ИГРАЕ--В САМОТО НАЧАЛО..

24

Анонимен

преди 12 години

до 28, ами то се иска да имаш акъл за тая работа, иначе не се получава, колкото и да се напъваш

23

assen.alekov

преди 12 години

Светът днес няма единно мнение как страната да излезе от кризата. Едни виждат необходимост от външна намеса, за да бъде отстранен от власт президентът Башар Асад. Пентагонът не скри, че има и военни варианти за Сирия. Появи се и съобщение, че саудитският имам Али ал Рабиеи бил предложил 450 хил. евро за главата на Башар Асад. Други обаче като Русия и Китай, са обединени в категоричното си противопоставяне на чужда интервенция и промяна със сила на режима в Сирия.

22

Анонимен

преди 12 години

еми последователни са щатите, не може да им се отрече, сега довършват с историята в Азия, следва после и Европа

21

Анонимен

преди 12 години

До 26 не разбрах какво искаш да кажеш умнико

20

WHO CARES

преди 12 години

На кой изобщо му дреме за тия диваци , какво се случва там ?

19

ан

преди 12 години

ОТ КЪДЕ ИМАТ ОРЪЖИЕ БАНДИТИТЕ ЗА ДА СЕ БИЯТ СРУЩУ АСАД? КАКТО В ИРАК ЛИБИЯ И ЕГИПЕТ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКАТА ХУНТА ПОМАГА НА БАНДИТИТЕ. МОТОТО НА СБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА Е. КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС. ТОВАЕ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. *** НА СБИРЩИНАТА ГИ ЗАЩИТАВАТ. ЗАЩИТАВАТ ОГРАБВАНЕТО И УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВИ КОИТО СА СЪС ХИЛЯДОЛЕТНА ИСТОРИЯ. ЕВРОПАТА И СБИРЩИНАТА ОТВЪД ОКЕАНА СА СЕ КАТЕРИЛИ ПО ДЪРВЕТАТА КОГАТО ТЕЗИ ДЪРЖАВИ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ.

18

Християнин

преди 12 години

Направо изтрещях от наглостта и безочието на Дойче Веле!Какво излиза? Че единственият проевропейски, светски режим, опазил, съхранил и изложил за туристи от цял свят това съкровище, сега го руши?! И с каква цел?***, Западът тотално е изкукал, тази криза си е съвсем закономерна!Единствените, които рушат културни паметници по религиозни причини са ислямисти и талибани. Те съсипаха всички древни останки в Афганистан, преораха Либия и сега е ред на Сирия.Срам за Европа, че има медии като DW!

17

Ястр3б

преди 12 години

Опитах се да преброя протестиращите на горната снимка, но след 580,000 се отказах. Някой да знае точно колко стотин хиляди са протестиращите на горната снимка? Еврейска поговорка - "Риба се лови в мътни води!" Понеже някои страшно размътиха водата в Сирия, ще рече, че някой се готви за риболов. Ако правим паралел с Ирак - друга страна с изключително ценни антични артефакти, в голяма степен заграбени от рибарите - мисля, че същият процес започна в Сирия. Дали те не бяха първоначалната цел?

16

до 16

преди 12 години

я бегом, малчо, при тея, дето те насъскват, да вземат да ти разкажат това-онова (ако могат), че пишеш тъпотии и не им вършиш никаква работа с писанките си

15

Анонимен

преди 12 години

DO 20 боже колко мъка има по земята

14

Killuminati

преди 12 години

Заад всички тези войнии, наемни бойци, разрушаване и разграбване стоят хазарските ***, синове на Луцифер - Ротшилдови и всички техни тайни и открити агенти. Тази Циониска *** трябва да бъде ликвидирана.