238

до 310

преди 12 години

1. Алпите са много по обширна планина2. Алпите са доста по висока планина :) да не повярваш има 82 върха с височина над 4000 м. 3. Иглолистните гори се развиват до около 1700-1800 м......т.е. за да построиш ски зона с 100 км. псити в зона между 1000-2000 м. се изсичат многократно повече гори отколкото в зона 1600-3600 м. каквато е зоната например в Церматт

237

Азъ

преди 12 години

Да седна на езерто Ариана на по бира Ариана да си поговорят.Па от бирариата със сигурност ще извадят поне един камион со бира по този повод!

236

Анонимен

преди 12 години

Младите пак ни показаха че "тигъра на Бистрица" е книжен.3-4 хиляди младежа събрани по Фейсбук скриха топката на герберите.Сигурен съм че ще им клекнат защото тия събирания на млади хора могат да имат непредвидими последици за управляващите.

235

T.N.T.

преди 12 години

295EDINSTVENATA PLANINA--ALPIISKI TIP E PIRIN.NA TERITORIQTA NA ZADUNAIKATA...SLOJNO E ZA OBQSNENIE,ZA KOITO SI WQRVA W EDINII SVETLII KOMUNIZAM--NENAOISANOOT BOTEV,NO PRIPISVANO NA NEGO OT MODERNITE LEVI...

234

до 310

преди 12 години

Иглолистните дървета виреят от 500 до 1800 метра. Алпите освен че са доста по високи, там е глетчър (ледник). Там дървета не виреят, т.е. няма какво да се сече.

233

Анонимен

преди 12 години

Уволнен ли???Трябва да бъде Умъртвен!!!Закона трябва да бъде безмилостен! Лошия полицай е като лошото куче...!

232

от Мен

преди 12 години

Аз ще гласувам пак за Герб. Когато не съм съгласен с един закон, както е сега, аз ще протестирам. Но на фона на предишните червени комунисти, най-накрая виждам че нещо се прави.

231

T.N.T.

преди 12 години

283"...PAK SME TUK,ISME SA6TITE KIMUNISTI..."OPOZICIONITE KOMUNISTI PRILAPAHA MORETO,SEGA IZKAT DA NALAPAT I GORITE.POLETO ETQHNO S TRAKTORITE (EVRO)STOHILQDNICI.NEMOJE TAKA.ZA PRAVE6KOTO KOTILO NEOSTANANI6TO--SAMO AUTOBANITE POSTROENI OT MASKIRANIQAFRIKANSKI DEFEKTOSTROITEL GENERAL PE6LEEVSKI.KREMAL LI GI NASASKVA,AL4NOSTA LI I E GOLQMA...WSE SE DJAVKAT,A IMA ZA VSI4KI KOMUNISTI,I ROBI IMA WERNI DA I RABOTQT ZA SLAVA,NA PE6TERNIQ KIMUNIZAM,A TE DA SI JIVEQTMODERNO LQVO K

230

оферта !!!

преди 12 години

Другари !Може отново да разчитате на мен !Предлагам при добро заплащане участие на цяла ромска махала в протеста. Гарантирано !

229

РУМЕН221

преди 12 години

305-ти,- КАТО ПОЗНАЕТЕ ПРОВОКАТОРА, ОТДРЪПНЕТЕ СЕ НА ТРИ КРАЧКИ..., СОЧЕТЕ ГО С ПРЪСТ... И ВИКАЙТЕ...:- ТОЗИ Е ЧЕНГЕ..., ТОЗИ Е ЧЕНГЕ...!!!

228

arhar

преди 12 години

Очевидно е, че управляващите прокарват лобистки закони в пленарна зала, т.е. защитават интересите на определени олигарси , независимо от това, че Природата ще бъде унищожена !?При това положение възниква въпросът : Човек от народа ли е премиерът или е близък до олигарсите като приятеля си Гоце ? Вместо да проследяваме ' пътя на парите ' , достатъчно е само да проследим ' пътя на премиера ' , т.е. при кои олигарси той ходи често на футболни мачове, прави първи копки и реже лентички .Вместо да прави стъпки в правилната посока, премиерът много често започна да прави грешни крачки .Аз от доста време повтарях, че политиката на доходите трябва да стане приоритет на сегашната власт, а не играенето на футболни мачлета в работно време от страна на премиера ... Но очевидно премиерът не ме разбра правилно и вместо да бъдат повишени заплатите на трудещите се и пенсиите на възрастните хора, управляващите повишиха собствените си заплати с 100 % и то при положение, че в условията на световна финансова и икономическа криза в някои държави от ЕС политиците намалиха собствените си заплати с 30 % !? Но може би ние не сме част от ЕС , поне според премиера и неговите министри и депутати ?А може би и сега Станишев е виновен за това, че управляващите прокарват лобистки закони, които са в интерес на някои олигарси ?Говори се дори, че вече вместо заплати на работещите щели да им раздават билети за футболни мачове с участието на премиера , т.е. ще има морални бонуси ...При това положение как тогава да повярваме , че премиерът се грижи за народа ? Очевидно е, че той не мисли екологично !? А как все казваше, че тройната коалиция правила заменки с гори и земи по Черноморието ? Или май стана ' крадецът вика : Дръжте крадеца ! ' ?

227

НФБ

преди 12 години

дон боко да нареди да се махнат провокаторите милиционери сред редиците на протестиращите!Провокирант...после тихните колеги арестуват и протеста се смачква!позната тактика на ченгетата!

226

leonsio

преди 12 години

В България мин. заплата е 138евро! В Папуа- 141евро! Алоооо, рожденника!!! Къде спеш? И какво правиш по въпроса? А има какво!

225

dragko

преди 12 години

Голям артист.ГОЛЯМ!Нито един актьор не може да достигне неговата дарба.Дето се вика-Господ дал-та дал.......Просто си е сбъркал професията.а България е изгубила най-големия талант в историята си.Жалко.МНОГО ЖАЛКО!

224

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХАХА Бойко лесно се огъва.

223

възмутен

преди 12 години

Тези хора дори нямат и доблестта да признаят некадърността си и да хвърлят оставка! Ще цоцат докрай! Те го и правят и го правят със замах стотици милиони лева бонуси за една година за своята некадърност и човекомразие! Грам работа за справяне с кризата, с безработицата, с мизерията! Грам дума не обелват за това. Освен магистрала и вечните оправдания с предишните, друго чули ли сте? Няма и да чуете! Хвърлят ви някой кокала да се дърлим, настройват ни едни срещу други и си правят каквото си искат

222

e

преди 12 години

До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BG, minister***mvr.bg, webmaster***gdbop.bg, prb***prb.bgОтносно: do "trimata" i "dvamata'Дата: Петък, 2012, Юни 15 12:37:33 EESTА спомняш ли си Номера:"преди да е станало престъплението-Бойко е вече там ?" Така,че рано или късно вие "тримата" и "двамата" ще ОТГОВАРЯТЕ.

221

възмутен

преди 12 години

Тези управляващи толкова ниско паднаха с тези скапани закони, които сами не си харесват като този за съдебната власт, че чак подшушват на президента да му наложи вето. А този закон за горите направо хвърля възможността на наши хора като Цеко и Цвети, които имат собственост вече там съвсем спокойно да си я увеличат! Да не говорим, че управляващите доказаха, че контролират дори и президента, когото те си избраха чрез манипулиране на изборите! Некадърност,дебелоочие и самовлюбеност! Долу ГЕРБ!Стига

220

румен221

преди 12 години

И АЗ МИСЛЯ ТАКА..." Този човек (Бойко Борисов) е на всяка манджа меродия! Що за министър председател е това? Сутрин си пускам водата и потича Бойко. Отивам пред телевизора той се обажда по телефона. Тръгвам на работа той пред мен реже лента. Прибирам се от работа той ми спрял торентите. Пускам новините Бойко сменил треньрския екип на отбора по кърлинг. Лягам си при жената а тя вече оправена .... Така не може да продължава другарю Борисов!"

219

Radiacionen tip

преди 12 години

Премиерът Бойко Борисов не приема поведението и на инж. Данчо Лазаров, и на Радостин Стойчев покрай скандала в родния волейбол. "В момента и двамата не са прави, защото трябваше да проявят разбиране. Нека първо да бяхме триумфирали в Лондон, пък след това да се бяха карали". За тооолкова години- единственото правилно изказване! Да, ама политиката не е спорт! Акъл, дипломация, гори, Белене... не ги разбираш тия неща!