31

Анонимен

преди 12 години

Англия? Че кой говори за тази "супер сила" въвъ футбола, жабарите са си турнирен лъв, ама дразнят с катеначото, вероятно ще са напреед. Русия на ЕПа винаги е силна, добре, че навремето се напиха за Рдто на Дасаев, ама нейсе. Просто го е казал Гари Линекер, вие си го знаете :-) тях и без това цяла европа ги мрази, не пречи да станат шампиони, а и данни имат, момчетата.

30

фенове

преди 12 години

Това е футбол,не е като да караш фолксваген на 15 години,да носиш избеляла тевиска на Германия и мляскайки дюнер да се хвалиш колко е силна "немската машина"

29

бекенбауер

преди 12 години

До Яшин: Как>ю? Ко речи? Най-младият отбор който тича най-много, задържа топката най малко в един играч викаш е супер зле. :-) усмивки и адмирации за мнението ти, но са фаворит и дано успеят. Те като са в супер криза стават 2ри в света (Япония КОрея), другото са чувства, а не факти. Аман от специалисти с чувства. Чакам ревльовците от португалия да палят чартъра, щото лалетата ще им скъсат шушоните на префалените лигльовци! ще пият по бананово шейкче в Лисабон хахахах. Искам и изненади от славян

28

до 22 и 23

преди 12 години

Глупави сте, освен че не разбирате от футбол. Не можахте ли нещо ново да измислите, бе хейтъри. Ами все като Германия бие само това пишете по форуми. Основните играчи на Германия са германци, колкото и да не го признават хейтърчета като вас способни и свикнали с copy-paste-а. Сега не ми говорете, че Йозил и Кедира са им правили играта, защото днес не видях нищо от тях. Най-важните играчи за Германия са Швайнщайгер и Лам. Вратаря, който е много важен във футбола също.

27

Жоро-бг

преди 12 години

До 23Месут Йозил e роден в Германия (3то поколение), какъв е според теб?Сами Кедира - майка германкаДжером Боатенг - майка германкаЛукас Подолски + Мирослав Клозе етнически германци от Шлезия (днешна Полша)Марио Гомез - майка Германка

26

Анонимен

преди 12 години

Германците пък какви съюзници в победата са ни? По-скоро съюзници в загубата Дойчланд, Дойчланд.... дойче махрише найнкафт шлюзе кайн. Тоя език звучи просташки.

25

Анонимен

преди 12 години

Унгария - ФРГ (8:3) от статистиката за най-резултатни мачове на св.първенство

24

неславянин

преди 12 години

"ДО 34:ПО ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ ОТ ВАС РУСНАЦИТЕ НЯМА... СЛАВЯНИ(РОБИ) И ФУТБОЛ Е ВСЕ ЕДНО *** И СКИ ХАХАХА"- незнам дали футбола е *** И СКИ, но във всеки случай не е негърски ...нито пък тракийски.От тракия са останали само полета за игрища, а славяните гледам домакинстват първенството.

23

ni

преди 12 години

Гомес...не ми трябва допълнителна мотивация".. имало е манифестация от обожателки,ясно,аз пък си мислех че е само една:)

22

Анонимен

преди 12 години

Да поздравим нашите най-верни съюзници с победата Дойчланд, Дойчланд ............

21

Лев Яшин

преди 12 години

Немците са си страдалци и в спортно и в историческо отношение На световното през 2006, когато бяха домакини,загубиха от Италия на полуфинал,на следващото световно 2010 загубиха от Испания пак на полуфинал, тия балъци :)

20

Майничка

преди 12 години

Чак пък хладнокръвно... Германия е супер зле с тоя отбор и треньор. Играта им е абсолютно слаба. На това Европейско Холандия сами се биха в двата си мача до сега и то не заради отбора, а заради тъпия си треньор. Не бях виждал го сега толкова силен отбор да играе толкова слабо.

19

да им е гадно

преди 12 години

в Холандия са позволени всякакви наркотици алкохол *** и какво ли още не само за българи забранено о.0 да си ходят вкъщи наркоманите

18

Анонимен

преди 12 години

Тоя тренер холандците трябва да го изхвърлят още от хотела. Такъв слаб футбол с такива добри футболисти е трудно да се постигне- е тоя го е постигнал.

17

11

преди 12 години

Проблемът на холандците е в тъпоглавия им треньор. Може ли да разполагаш с такива играчи и да играеш такъв махленски футбол... И не може да гониш победа като пускаш ван Бомел и Де Йонг титуляр, просто няма как да стане. За Бога НИЕ ги бихме в контрола, пък какво остава за по-силните отбори. Жалко за "лалетата" имат силни футболисти, но нямат качествен треньор. С този потенциал, който имат спокойно могат да се надиграват с всеки един отбор в света...

16

Анонимен

преди 12 години

Тези пък швабите са егати сбирщината от емигранти,само 3-4 играча са истински германци,другите са Месут Йозил-турчин,Сами Кедира-тунизиец,Джером Боатенг-ганаец,Лукас Подолски -поляк,Мирослав Клозе-поляк,Марио Гомез-испанец,Илкай Гюндоган-турчин,и това ако ми е отбор германци,аз съм марсианец.

15

Зрител

преди 12 години

абе да ги смаже, ама вътре в отбора и дали има и един немец?

14

Хер Флик

преди 12 години

ГЕРМАНИЯ ОТ МНОГО НАКАЗВАНЕ ВЕЧЕ НЕ ПОМНЯТ КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СА СТАВАЛИ ШАМПИОНИ НА НЯКОЕ ПЪРВЕНСТВО.

13

Дороти

преди 12 години

Тоя Гомес много лъкатушещо играе:)

12

Анонимен

преди 12 години

Айде,айде, немска машина чак,играят като спънати коне и бият такива слаби отбори като Холандия,които и ние ги биеме,даже ги обръщаме.