176

До 263

преди 11 години

Пич - хомосексуализма е доказана болест и се получава в следствие на неправилно съотношение на хормоните в утробата на майката. Това не е идея, не е следствие от свободен избор, не е новаторско мислене. Това са болни хора. И те трябва или да се лекуват или да приемат болестта си и да живеят кротко с нея. Не трябва да я изтъкват, натрапват или да се опитват да заразяват останалите.

175

Ники

преди 11 години

Хелзо,имам усещането ,че някаква латетност те напъва....Я пак се самоопредели ,може пък да се поправиш !!!:)))

174

Хелзо

преди 11 години

За пореден път се убеждавам че от нас българите по - големи "коне с капаци" няма. Жалка гледка пичове, това сте вие. Очаквам ви коментарите тип "обратните да мълчат" защото всички знаем че който мисли различно от *** ви хомофобско стадо е или гей, или сатанист или прочие. ***, хетеросексуален АТЕИСТ ви пише, мамини златни.

173

Ники

преди 11 години

-Джон, какъв е тоя шум навън?-Гей парад , сър .-Джон,какво искат ?!-Борят се за правото на свободно съществуване, сър -Някой пречи ли им , Джон ?-Не сър ! -Защо тогава така врещят ?!-***..раси , Сър !

172

Анонимен

преди 11 години

Като гледам какви елементарни и глупави хора пишат тук... Не само сме на последно място в Европа по доходи, но и по акъл. Заслужено, защото мислите с г**а си. Хомофоби жалки и комплексирани сте, с меки ***.

171

А така

преди 11 години

Значи от Българските хомосексуалисти контаатакуват (БХК) Са решили, че могат да ни налагат измислените си ценности. Браво на попа. Само така - иска се кураж да скочиш на *** от БХК. Първо от тях трябва да се отървем. Продажници и разрушители на обществото.

170

до ДАНИ

преди 11 години

аз не съм бил шеф на банка , нито началник на нещо си :) но имам нещо което ти никога няма да имаш :) ЗДРАВ *** :D:D :D ти си бъди голяма клечка и лапай *** , а нека на нас да ни е зле че не сме на твоето място :D :D :D :D :D :D НЕ Е ЛИ ТАКА ? СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С МЕН ХОРА ?

169

Анонимен

преди 11 години

БХК - жалки ***! За пари и майките си ще продадете, смешници!

168

ANtiHelzing

преди 11 години

Тия от Хелзинкския Комитет защо все се месят където не им е работа. Те са за хомосексуалистие, против Българщината и са най-голям поддръжник на ромите в България. Нека се организираме братя срещу тях!!!

167

До Дани

преди 11 години

Дани, аз пък съм летял до Марс и надали ти ще си на по висока позиция от мен, комплексар ***

166

Анонимен

преди 11 години

затова се объркаха много неща зашото започнаха да изпъкват хора като 249, не вървят нещата добре

165

Дани

преди 11 години

Аз съм гей и досега съм бил винаги на добра позиция в работата. Без да чупя китки съм бил шеф на клон на банка, специалист бизнес клиенти и т.н. Да видим кой от вас смешници може да се похвали с подобни позиции...стойте си тук и плюйте, това ще ви остане!

164

До 241

преди 11 години

Ти си болен, защото се мислиш за жена, анадънмо ? Все едно е, слон да се мисли за катеричка ! Така че, мили ми извратеняко, ясно е, че си много болен. Поне не ставай смешен и ако бях на твое място, щях да си скрия болната глава в пясъка - от срам.

163

ч

преди 11 години

Никой няма право да налага желанията и волята си над НОРМАЛНОТО МНОЗИНСТВО. От Българският хелзински комитет / БХК / трябва да разберат, че в БГ не вървят и не могат да налагат ИЗВРАТЕНИТЕ СИ " ЦЕННОСТИ ". Не на хомо *** и извратеняците в България. Чудесно е, че има хора като сливенския свещеник Евгений Янакиев.

162

ан

преди 11 години

НАЛИ ИСКАХТЕ СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ. СВОБОДНИСТЕ ДА ПЛЮЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ И НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ОБЪРНЕ ГРАМ ВНИМАНИЕ. ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ КАТО ПИШЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ НЯКОЙ ГИ ЧЕТЕ? ТЕЗИ САЙТОВЕ СА НАПРАВЕНИ ДА СИ ЧЕШАТЕ КЛАВИАТЮРИТЕ И ДА СИ УТОЛИТЕ СТРАСТИТЕ. КАКТО СЕ КАЗВА КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ. ЗАЩО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ *** НЕ ПАРАДИРАХА СЪС ПЕДЕРАСТИЯТАСИ? ЗАЩОТО ЩЯХА ДА ГИ ПРАТЯТ В БЕЛЕНЕ НА ПРАСЕТАТА. А СЕГА ПОЛИЦИЯТА ГИ ПАЗИ. НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

161

bahur

преди 11 години

е как може на мъж, който се чувства жена да му викаш нормален, не ми е ясно...Мислещи били, то и моето куче определено мисли, ама друг е въпросът, какво може да измисли..Бягай се записвай в БХК -Българските Хомосексуалисти Контраатакуват, мнооо ще ти ходи

160

Schutzstaffel

преди 11 години

Много ще се зарадвам да видя, манифестация на амбряжи декорирани в сиво-бяло, закичени с розови триъгълници, нарамили кирки и лопати и охранявяни от едни момчета в черни униформи.

159

Работодател

преди 11 години

Няма какво да коментирам с тебе повече. С *** не се занимавам - он *** - мармалад не става.. Реви си колкото искаш. ТОЧКА.

158

До работодател

преди 11 години

Вижда се ясно колко мозък имаш! С толкова акъл най-много да си шеф на смесения магаззин в Бугутево! Клептоманията е болест,ако ме си наясно,а хомосексуализма не! МИслиш ,ама с болен мозък!

157

Работодател

преди 11 години

А с какво клептоманите са по- низши бе, ***?? Но АЗ преценявам, защото и аз не съм по- низш и също имам мозък!! МАРШ!!