42

Как така ?!?!?!

преди 12 години

Как така цял склад/зграда/цех беше изравнен с земята , дори може да се каже все едно не е бил там , а на някакъв си телефон нищо му няма? И на всичкото отгоре даже е бил и включен. Поне аз това разбрах от тази статия. Не знам тези как си ги навързват нещата , но това няма логика.Нали още никой не е отишъл там да разгледа , но телефон се намери.

41

Sony

преди 12 години

Eeeeeeee nai-setne nashia tatko se reshi da izmeca dve dumi dosega se taeshe kato bit gaz .Ama da ne bi toi da e preletial nad miastoto nali go sravniavat sas SUPERMEN ?. Kolkoto do Plevniata skoro i toi she se iziavi sas nejnoto glasche.Vreme e BOKO da kaje : SERGEI E VINOPVEN , kraino vreme e .:)))))))

40

Инспектор Тихчев

преди 12 години

Какво правеха в района на взривовете зам.м-р Радев и шефа на Терем и в качеството си на какви - следователи за оглед на местопроизшествието, полицаи, прокурори или отидоха да заличават нещо? Защо те са изземвали веществени доказателства? Защо следствените органи допускат до местопроизшествие неоторизирани лица? Каква отговорност ще понесат виновните?

39

Веселин Маринов

преди 12 години

Мога да изпея нещо ако искате...ако моя приятел ЦЦ каже ......искате ли? ....да разведря малко настроението,не за друго....Айде всичкиииии едно,две.....щом истинското вино е горчивоооо...

38

Росен Убавеца

преди 12 години

Къде е усмихнатият Росен сега, дето постоянно се смее безгрижно пред журналистите все едно България е почти настигнала Швейцария.

37

Анонимен

преди 12 години

25 - гербавите са комунисти - не е това начина - ядохме попарата на комунистите и още я ядем. Начина е съвсем друг - вяра в Бог - дедите ни само до преди 100 години са били силно вярващи - на знамената ни е пишело с нами Бог - има знамена, може да се види - навсякъде все още има изградени храмове - хората са вярвали в Бог - молели са Бог за помощ и Той е помагал - долу някой спомена за Полша - поляците масово са вярващи - на герба на Румъния има кръст - и те са по-добре от нас само нашите *** комунистически се опитаха да забранят на хората да вярват в Господ Исус Христос там е проблема и там е начина за оправяне на държавата ни.

36

олигофрен

преди 12 години

да бе, камерите са се изпарили, обаче телефона на дядото е невредим ег ати здравия телефон кажете му марката, да си купим и ние по един

35

Без оставки :)

преди 12 години

Айдеееее,намериха си оправдание,сега излиза че телефонът е виновен и оттам естествено и работниците. А по колко други версии може да се работи.....

34

Анонимен

преди 12 години

37Някъде сигурно рита топка или ще реже лентата на нещо

33

Анонимен

преди 12 години

33То снимането на гугъл е за следене на хората - прави се за нуждите на новия световен ред

32

Дядо Петър

преди 12 години

Къде са Рапонът и Цвъц?В коя миша дупка са се скрили?Сигурно ги е шубе нещо да не гръмне, та да не се нас-рат пред камерите.

31

Анонимен

преди 12 години

32Вероятно ще има осъдени, но чак в деня на страшния съд.

30

Анонимен

преди 12 години

с тая мека китка главнокомандваш- да не дава Господ да се налага тоя да ни води армията

29

олигофрен

преди 12 години

добре бе, нали има сателит , вижте какво е станало. Има камери, или камерите са се изпарили от взрива, а пък мобилния на дядо ти е останал невредим ? иначе да ни снима Гуглето им разрешавате.

28

anonimen

преди 12 години

6TE IMA LI OSADENI DO JIVOT ZA SLU4AQ

27

pep

преди 12 години

А дали е задържан собственика на фирмата? Фаталния врив е следствие на много и тежки нарушения и на първо място отговорност носи собственика.

26

Анонимен

преди 12 години

Защо не пишете за новата магистрала ,която преминава през цяла Полша!?!?Построена ,за много по-кратък срок от нашата 17километровка!И в пъти по-евтина??????????????Вчера беше открита заради европейското!Забранено ли ви е ?????

25

Анонимен

преди 12 години

Къде е Президента!? Нали много плюеха по предишния затова!? Къде е сега този ?

24

Гроб за ГЕРБ

преди 12 години

ГЕРБавите на Беленските прасета....това е начина...

23

НАРОДА

преди 12 години

ПАЗИ БОЖЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА БСП....