204

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да пишете неверни глупости няма да промените мнението на нито един от нас(ГЕРБ).И да ви питам тогава защо плюете по подобие на Станишката,виждате ,че никой не ви забелязва или искате да достопите мижавото си рейтингче.Другия вариант е просто да споделите клюкарска литература която сте намерили в нета за Борисов понеже е силния на деня и е актуален.И ние ли да се принизяваме да копираме за гея и да постваме-всичко се знае,вече не вървите.

203

ггогй

преди 11 години

Лелеееееее, е те това е глупост вече! Никой не може да ме убеди, работя с хора, ежедневно, различни, много и ВСИЧКИ плюят и отхвърлят това правителство! Внимавайте с платените рубрики, да не ви убедим в противното!

202

Професора

преди 11 години

Какво се случи след 3 години управление на Герб-заплати и пенсии замразени,цени на горивата 100% увеличени,ток вода и парно скочиха и пак ще се вдигат.Цените на храните и услугите също са нагоре.какво говорят Герб например президентът България ЩЕ е по-добре проект 2020г ще вдигаме заплати и пенисии..ЩЕ...ЩЕ.Абе герберска *** ние да не сме ***.Управлявате сега,а много ясно,че през 2020 години ще живеем по-добре,но причината затова е,че крадливия режим на Герб няма да е на власт тогава!!!

201

Анонимен

преди 11 години

на изборите догодина Кунева ще срита *** на Боко *** !

200

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ никога повече няма да могат да преметнат Българина да гласува за тях,защото замрази заплатите и пенсиите,а това е най-важното за хората, всичко останало е алабалистика,толкова глад и мизерия България не помни ,хората нямат пари да си посрещнат най-елементарните нужди и да си купят лекарства и умират като мухи,как тези хора драги ми платени драскачи на ГЕРБ ще ги агитирате да гласуват за тях и да ги убедите ,че живеят щастливо и всичко им е наред,който оживее до изборите ще бъде против тях!

199

pege

преди 11 години

боли го фара. нали си оправи положението дреме му. Пожарникар - мин.председател каква метафора.

198

йожгожг

преди 11 години

Добро утро, естествено, че ще изкара ... а най-вероятно и втори пълен мандат ще изкара, просто няма кой друг.

197

ФАШИСТ

преди 11 години

до 300 другаря КОМУНИСТ - писах Ви плюс , защо не ви харесваме вас с комунистическата "идеология " ?... защото сте фурнаджийски лопати и в повечето случаи ЕГОИСТИ и интиганти - бойко е от вашето тесто и същатата ТИКВА от бъстана !!!

196

ужаса ГЕРБ

преди 11 години

Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето когато е бил в България е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.05.09.2006 София, Посолство на САЩ Секретно Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов

195

Анонимен

преди 11 години

302-самите те казват че са придобили данните от несигурни и неофициални канали,и според тях не са достоверни,а са жълти.

194

Miro

преди 11 години

Имам 1 въпрос към премиера антикомунист Борисов.......Кога е бил искрен ? 1990 год. когато отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите " За мен партията майка/ БКП/ която безрезервно обичам е по важна от моята служба" или когато преди няколко месеца каза " Те / БКП/ ми опорочиха детството,те ме караха насила да нося червена връзка"..... Кога бе искрен Борисов ? В един от случаите си излъгал нагло.......А това се нарича лицемерие,нагаждачество,сметкаджийство.......

193

нашия премиер

преди 11 години

Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива.Описан като "Батман" и "Бабаит, изтупан в Армани" [05SOFIA1598], Борисов се представя като убеден про-американец и сипе щедри обещания пред посланика. В същото време той е силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.

192

Горчивата истина

преди 11 години

Горчивата истина е, че просто няма за кого да гласуваме. Когото и да изберем от "официалните" ще бъде груба грешка. Няма ли някой най-накрая да предложи истинска икономическа система за България, която да служи единствено на българския народ?

191

КОМУНИСТ

преди 11 години

НИЕ ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ МИЛИОНЕРИ СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА БОРИСОВ ! ТОЙ Е НАШИЯ ВОЖД- НАЙ- ТВЪРДИЯ ,ОРТОДОКСАЛЕН КОМУНИСТ В СТРАНАТА ! Бойко Борисов - уикипедиаКомунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП.Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз.Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя.По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях.

190

ФАШИСТ

преди 11 години

всички в бустана - започва ХИМНА на БЪЛГАРИЯ !!!

189

Атака

преди 11 години

Борис да пита Ц. Цветанов срещу кой се е бил Христо Ботев! Такава глупуст от политик скоро не бях чувал!

188

БЕЯ

преди 11 години

Уж миришеше на предсрочни избори ама май съм се объркал,на джибри е миришело.Пък и аз винаги се опитвам да руша етническия мир като лъжа лековерния си и *** електорат за възродителни процеси ,смяна на имената и др.Но те едва ли ме разбират ,защото,откакто Борисов ме отсвири от политиката не мога да говоря правилно и ми трябват субтитри.

187

ФАШИСТ

преди 11 години

до 290 - не се плаши за утрешният ден :) идваме НИЕ ФАШИСТИТЕ НА ВЛАСТ И ЩЕ ОПРАВИМ НЕЩАТАТ !!! *** , спете спокойно дордето дойдем !

186

до истината

преди 11 години

ЗНАЧИ 90 ГОДИНА АЗ КОГАТО БЯХ НА ЕДНОМИЛИОННИЯ МИТИНГ НА СДС НА 7-МИ ЮНИ В СОФИЯ БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ?! 91-ВА ГОДИНА КОГАТО ВЕЧЕ ВСИЧКИ НАСИЛСТВЕНО СТАНАЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП Я БЯХА НАПУСНАЛИ,БОРИСОВ ОЩЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП , КОГАТО БЯХА ОСТАНАЛИ ТАМ САМО УБЕДЕНИТЕ КОМУНИСТИ !. ОКТОМВРИ 91-ВА КОГАТО СДС СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И НАЧАЛОТО НА 92-РА ДОРИ УБЕДЕНИТЕ КАРИЕРИСТИ - КОМУНИСТИ ЗАПОЧНАХА ДА НАПУСКАТ ПАРТИЯТА ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМАШЕ ПОЛЗА И БЕ В ОПОЗИЦИЯ,ТОГАВА И БОРИСОВ Я НАПУСКА. Е ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО КАКЪВ Е БОРИСОВ,КОЙТО ТРЪБЕШЕ ЧЕ НАСИЛСТВЕНО БИЛ ПРИЕТ В БКП. НАСИЛСТВЕНО ПРИЕТИТЕ ВЕДНАГА Я НАПУСНАХА С ИДВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА,ОРТОДОКСАЛНИТЕ КОМУНИСТИ И КАРИЕРИСТИ/ЛИЦЕМЕРИ/ ОСТАНАХА ЗА ДА ГРАБЯТ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ ПОЛЗИТЕ НА ЧЛЕНСТВОТО СИ !. СЛЕД УСПЕХА НА СДС ,ТОГАВА Я НАПУСКАХА. БОРИСОВ Е ОТ ТОЗИ ТИП !. СРАМ МЕ Е ,СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН С ТАКЪВ ПРЕМИЕР.

185

Истината

преди 11 години

Как комунистът Бойко Борисов прилапа кметовете на други партии и ги представи за свои Бойко Борисов, който напоследък обича да громи комунистите, които уж убили дядо му, беше член на БКП до началото на 92-ра година. Тогава в партията бяха останали само убедените комунисти. Всеки свободолюбив и демократично мислещ човек стоеше от другата страна на барикадата. Това че Борисов е бил комунист през 92-ра г. за нас слага край на идеологимеското му самоопределение. Бъдете сигурни, че е комунист и до днес. Самият той призна преди време, че е напуснал МВР, за да остане член на партията. Днес без срам говори срещу същата тази партия, което е една от най-неприемливите черти на неговия характер.Но да обърнем внимание на кметовете на ГЕРБ, с които Борисов толкова се хвали. Значима част от тях, и то в големи градове, довчера са били представители на други политически сили.Така например новоизбраният кмет на Варна Кирил Йорданов, издигнат от ГЕРБ на тези избори, изкара три мандата преди това като кмет на БСП. Гордостта на ГЕРБ в Бургас Димитър Николов, който получи за втори път подкрепата на избирателите, преди това бе областен шеф на СДС, както и общински съветник на сините в морския град. Детелина Николова гордостта на НДСВ в Добрич, днес отново е кметица, но този път от ГЕРБ.Питаме тогава какъв е приносът на ГЕРБ, че да се хвали с тези си победи.Днес в България е това, което каже Бойко Борисов.Ние не искаме да се научим на демократичен живот. А не искаме, защото нямаме вътрешна потребност и характер за това. Ето защо партиите наистина престават да имат значение. Но това не бива да радва онези, които са на власт днес. ГЕРБ попада в същата схема на разложение. Когато загубят парламентарните избори най-успешните им кметове просто ще се прехвърлят на страната на следващия печеливш. Това е безсмислена игра в затворен кръг, която за съжаление не води до видими и реални резултати. Тя не дава плодове. Хората, които я играят, мислят за оцеляването си, а не за управлението.Ползата е очевидна няма полза. България и нейната столица приличат много повече на територия, през която е минал ураган или е имало война в сравнение с всички останали съседи наоколо, че дори и Сърбия, която тепърва започва преговори за влизане в ЕС.Това е наш вътрешен проблем и никой няма да дойде да ни оправи, нито да го реши така, както сме свикнали да се надяваме, че ще стане. Видя се, че нито ГЕРБ, нито Бойко Борисов могат да ни оправят по начина, по който мнозина се надяваха това да стане