777

Анонимен

преди 11 години

ОТ 972: Извинявам се ,че написах БЪлгария с малка буква !България е над всичко!

776

Анонимен

преди 11 години

До 969: Хей мило момче/момиче ,а аз съм почти на 50 ,бях навън 10 год. и се връщам....Да ,не ми е лошо и на мен тук....но въздухът ,водата.... и точно така ,тия селски тарикати ще ги разбием!Поздрави и дано по-скоро такива като теб захванат сериозната работа...щото на българия и трябват хора като теб!Бъдете здрави и успешни мили български деца!

775

пак до 966

преди 11 години

а Симеон изобщо не е българин, това че е наследник на царете Борис и Фердинанд не го прави българин, защото и те не са българи, а и той самият щом не е научил децата си на български, значи и той едва ли се чувства като българин. Та така...

774

до 966

преди 11 години

Естествено, че има и такива, които се срамуват от българския си произход и затова не учат децата си на български, но има и промиване на мозъци не малко през 20 век. Няма нищо общо това да се реализираш професионално в чужбина, с това какъв ти е произхода. Стоичков е играл по целия свят, но да е казал някъде че е испанец? Или пък децата му да не говорят български? Реализирай се ако искаш и на Марс, това не те прави марсианец...

773

до 960

преди 11 години

Аз съм на 26 години, уча в Германия(Франкфурт) и когато завърша, смятам да се върна в България. Успех на борещите се в чужбина, аз ще продължа с борбата в Бг. Не че имам проблеми тук, напротив много е хубаво - подредено, уредено, поддържано и т.н., просто някак си въздухът е друг, а и водата даже :)))Та... рано или късно повечето ще се върнем, така че да му мислят посткомунистическите ни политици. Българите и друг път в историята са се връщали от чужбина и с помоща на местните са разбивали дори империи, та сега нямада се справят с някакви си селски тарикати. :)))

772

Людмил Банчовски

преди 11 години

Изцяло Вината е на Заспалия Български Народ!Народът Тотално се е Предал!И ако в скоро време не се събудим Всички-Жална ни майка!Ние сами трябва да изберем Хората които да Управляват България!Тая *** от БГ Парламент трябва да бъде Изправена до Стената и да й се Търси Най-строга ОТГОВОРНОСТ от 1-ят до последният ден!!! Само така Можем да постигнем Нещо!!! Всички Заедно!!!Иначе за България след време ще се чете само в Уикипедия!!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!

771

до 963

преди 11 години

въобще не е следствие от 'промиване на мозъци'. въпрос на личен избор. 85% от родените деца на българи в чужбина НЕ ГОВОРЯТ български! дори 5тте деца на симеон сакскобурга не говорят български (престолонаследници)! хора като дж. атанасов, стоичков трябва да са в чужбина, за да постигнат нещо. ако се върнат тук, ги изяждат уличните кучета.

770

От чужбина

преди 11 години

Като стоите в България какво сте направили??????На гърбовете на добрите си родители е лесно да живеем , да даваме съвети и да критикуваме!!!!!!!Тези които са в чужбина в повечето случаи са хора които живеят и зависят само от себе си!!!!!!И много от тези хора пращат пари за Родината и са си оставили децата там за да бъдат Българи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

769

Анонимен

преди 11 години

абе и аз заминавам, обаче проблемът е как да си продам бързо излишните вещи и един имот, преди да са го окрали ***. а и да стоя, пак ще го окрадат. някой тук казал, че в чужбина сме чужденци - ама тук е по - зле да си българин, отколкото чужденец. ако си пияна полякиня, си прибираш детето, а ако си убиец англичанин, те пускат в англия, където те амнистират. ако си ***, не плащаш по презумпция. не опира само до лоши пътища, корупция, шуробаджанащина, стандарт.в бг е опасно да си българин

768

Анонимен

преди 11 години

Информацията не е абсолютно коректна, защото не малка част от гърците, малко сърби, малко турци и повече от половината македонци са наследници на гените на българите, но вече се мислят за други хора в следствие на промиване на мозъци. Освен това в пределите на България през 1900г. живеят общо 3 750 000 души, а не 5-6 милиона.Явно професорът единия път брои българите в чужбина, а вторият ги отписва.Днес в чужбина има поне 2-3 милиона човека, които се самоопределят като българи, значи общо сме 10.

767

Людмил Банчовски

преди 11 години

Ubi bene, ibi patria. - [уби бене иби патриа] Където (ти) е добре, там е родината (ти).Още древните Римляни са го казали.Може ли в момента да става дума за БГ като нормална Държава?Mисля,че не!За 22 години обещания за по-добър Живот,се връщаме към Средновековието!Причините са Ясни-Некадърността на Българските Политици които Умишлено водят Народа към Пропаст!Още по-голяма Вина на БГ Народ който гласува за Тях!СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ,СЪБУДИ СЕ ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО!!!!!

766

прави са

преди 11 години

Аз съм на 23г. скоро завършвам и отивам в Германия. Успех на всички борещи се тук

765

майка

преди 11 години

Тука в България държавата сама ни кара да бягаме от нея.Аз сам самотна майка,пълен сирак съм.Имам 2 деца от арменец който ме биеше и си трагнах сама с 2те деца сега живея под наем но малкото не го приемат в детска градина заради това 4е баща му е чужденец.Социалните ми помагат с 70 лв на месец.На всичкото отгоре държавата оправдава правата на бащата който и стотинка не дава за децата си.За какво да живея в този ад бягайте хора от тука защото тука е ада на земята.

764

Жорката

преди 11 години

Това ще бъде българската версия на филма "Последния мохикан"!!

763

Анонимен

преди 11 години

няма български и турски ***. има ***. точка. нито са истински християни, нито мюсюлмани. има и хора от *** произход като Чирков, които са си българи. ако утре на теория се приеме някакъв закон, ограничаващ правата на малцинствата, арменците, турците и т.н ще си останат такива, но *** първи ще се пишат за част от мнозинството. това е племе, което никога не е искало да има своя държава, а само да паразитира и да се мести.

762

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам догодина за националисти, пък каквото сабя покаже!!!

761

ivan

преди 11 години

силно се надявам и аз да съм в тези 80хил. човека другата година след като завърша. Работя за 350 лв. вече сериозно мисля и за семейство, но с тези доходи как да гледаш дете, а за почивка да не говорим. В България няма никаква преспектива

760

на 901

преди 11 години

Пише се "кОтило", а не "кУтило", защото произхожда от "котка " и мястото, където ражда. Не е от клавиатурата.Пише се "крАдливи", а не "крЪдливи", защото се казва крАжба, крАдец".Не давам уроци.Особено на такива, които искат да правят други ***.Простащината винаги е агресивна.

759

Анонимен

преди 11 години

защо в пловдив се строи най-голямата турска джамия на балканите, радиостанциите им заглушават всички наши по морето, учебниците им включват Бг като част от нова турция, а премиерът им е през месец в кърджали? какви арабски фондации ви гонят, бе хора? че те даже и катарското правителство и бизнес не бяха чували за нашата държава, какво остава за нелегални фондации? това са стари хитри номера - да правиш мизерии в собствената си държава, но да обвиянваш някакви имагинерни структури на хиляди км.

758

vazmuten

преди 11 години

Tochno ot takiva kato teb s takova mislene dokarahte Otechestvoto ni do tova pozorno sastoqnie.Ami haide varvi iz chujbinata,za tam vinagi she si 4ujdenez i nejelan gostinin.Ako vsi4ki bulgari mislehme po tozi nachin Bg nqmashe da q ima izobshto.Vzemi primer ot nazionalnite ni geroi.Az ne se sramuvam 4e sam Bulgarin No me boli da gledam Rodostapnzii koito za 5 evro she prodadat bachinat si zemq na 4ujdi okupatori.....Lek den i vse pak po hubava i mila ot rodnata zemq nqma.