94

solaris

преди 12 години

За 22 години от началото на ДЕМОКРАЦИЯТА ИСКАМ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОЛКО ПРЕСТЪПНИКА ХВАНАХА И ВКАРАХА ВЪВ ЗАТВОРА,ТЕ ИЛИ СЕ ИЗБИХА,ИЛИ ИЗБЯГАХА НАВЪН,ОСВЕН МИТЪО ОЧИТЕ ЗА 5+2 ГОДИНИ НИКОЙ НЕ СА ЗАКОПЧАЛИ,ЗАЩО ЛИ - ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ НА КОГОТО ТРЯБВА ! :)

93

solaris

преди 12 години

Защо се дразните хора,всеки знае кой опъва конците и кой кара каруцата,колкото и да се коментира и пише това е положението,вие мислите че хората навън незнаят,КОЙ КОЙ Е ? ЧЕ ЦРУ ИЗЛЕЗЕ СЪС СПЕЦИАЛЕН ДОКЛАД ЗА БОЙКО БОРИСОВ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ДРОГАТА,ПОД НЕГОВА ЗАКРИЛА,тук във Варна,няма дилъри на кока и марихуана от Варна,всичко се смени със софийски и познайте с коя протекция са.....нямам нищо против партия ГЕРБ,даже гласувах на тях,ама айде Руменчо подкупна свинъо,ТИ КАКВО НАПРАВИ !?

92

Българин

преди 12 години

Така ли бе, пияницо? А не е ли много по-голям провал за МВР Боби Райнов - убит от банда *** пред очите на полицаите? А Катуница не е ли по-голям провал - когато заради престъпнато бездействие на един ушев началник, страната бе изправена пред гражданска война?Най-големият провал на МВР е ПЪЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ пред масовият *** бандитизъм !!!Но ти няма да го признаеш, защото гарван гарвану очо не вади !!! Всичките сте *** и някой ден с Цецо *** ще делите една килия !!!

91

Томас

преди 12 години

нагли комунисти. Господи моля те освободи България от комунистическия гнет - нека скоро всички комунисти да бъдат ограничени в преченето си към България - без значение в коя партия показват, че са - гроб, бсп, костов или муневица.

90

Анонимен

преди 12 години

Този булдог трябваше да защити и Сретан Йосич,все пак е основен спонсор на младежкжото БСП!!!!!

89

Анонимен

преди 12 години

Отвартителен лицемер е запалката! Явно си мисли, че народа е не само ***, ами чак вдлъбнат!Та тоя пикльо си позволяваше да пие кафе с въпросните галеви и да прибира брендо, докато в същото време екзекутират основния свидетел срещу него! След това естествено брендо беше свободен! Що за държава, що за журналистика, която да дава думата на това .... нищо...

88

?

преди 12 години

пфффффффффффффаз имам само един въпрос към боко тиквата как искра фидосова с депутатската си заплата си купи нова къща и направи цялостен ремонт + обзавеждане???????????????

87

шадравана враца

преди 12 години

Човека от снимката е един от мафиотите в България.Не заслужава вниманито което му отделяме .Такава е и партията бсп.

86

Анонимен

преди 12 години

щом Румен Петков не е в затвора, значи ГЕРБ и БСП са една мафия!

85

Анонимен

преди 12 години

До ,, малаче,,-хей пич щом толкова неща знаеш за ББ еми отиваш в ЕК в Брюксел с факти и доказателства , включват те в специална програма за защита на свидетелите, сменят ти името, паспорта, ако трябва по твое желание и физиономията , даваш показания под клетва тръгва процедура и ако ЕК докаже тези улики спосяваш БГ от този ***.Дори ще ти платят пари, много пари за да живееш като цар на някой тих остров с някое 20-22 год. кюрпе което ще ти удовлетворява всякакви желания...Хайде да те видим

84

Анонимен

преди 12 години

Това, не само да защитаваш, а да възхваляваш престъпници, наркотрафиканти, щото плюят бсп-то не го разбирам.

83

Комунал до 96

преди 12 години

И що си мислиш че съм гласувал за герп? Мен осигуровки не ми трябват, аз ще си гласувам за БСП защото искам тези 50 кинта пак да ги вземам за ден в строителството или където и да е, а това, че някои другари се облагодетелстват в повече не ми пречи, аз така и така милионер няма да стана, освен от тотоъо ако не падне нещо

82

Анонимен

преди 12 години

Румен Петков o6te li nee v zatvora?

81

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е ЗА ВТОРИ МАНДАТ НА БОРИСОВ

80

Анонимен

преди 12 години

ПОзнавам хора, които казват че ГГ е опирал пистолети в главите на хората от Ловешко за да подписват и дават имотите си на безценица.Този ЗВЯР има толкова прегрешения /ГГ/,че ако е в САЩ ще му дадат 300-400 год. строг тъмничен затвор...За този изверг /ГГ/ бавна и мъчителна смърт....

79

До 95

преди 12 години

Прав си, ама не баш. Уринатора не е Румен Петков, а Цвъцко Стоте апартамента, щото Петков започна да съди братя Избегалеви, а Цвъцко ги пусна да напуснат страната и да си се разхождат из чужбина на свобода.

78

Анонимен

преди 12 години

тоз с тримата ядеше и пиеше ,затова нямаше провали ,ама ЦВЕТАНОВ НЕ ХОДИ ПО ТРАПЕЗИ

77

член на БСП

преди 12 години

Искам да добавя, че това с Гришата е прах в очите, просто си въртят далаверите заедно с мвр-то, които купуват китайските коли на гриша за полицията.

76

Анонимен

преди 12 години

Относно сина на Ганчев и другите обвиняеми - някои ще повярва ли че 6 човека всеки от които кара кола за 200 000 лв, ще се занимават цели 2 години за да откраднат 200 000 ДДС?

75

Анонимен

преди 12 години

да