19

Анонимен

преди 12 години

Голямо разкритие. То по магистралите си шетат труженичките, милиционерите ги търсят по клубовете. Смешни истории от милиционерските сводки

18

SerGay

преди 12 години

А за нас ще имали еротични масажи с нещастен край?

17

Rado

преди 12 години

Измишльотини на милиционерите. Вместо да си отчитат дейност и запълват времето, гербавите *** отдавна трябваше да приемат закон за проституцията, който да я регламентира или забрани. Но така просто ще си хапем другите, а ще си пазим своите. С това комунистическо законодателство във всички области-винаги бг ще е последната дупка на кавала в ЕС и нормален човешки свят.

16

Анонимен

преди 12 години

Трябва да си много зле или никоя чужденка да не ти връзва, че да си вземеш нашенка за жена.

15

Анонимен

преди 12 години

Това е дейност която я е имало и ще я има докато свят светува. Ако я уредят и легализират както в белите държави, огромни постъпления от данъци ще влязат за пенсии и какво ли не, НО нали разбирате, че на някои легализацията не е удобна, защото НЯКОИ иска да държи монопола върху това.

14

Гошко

преди 12 години

Попречили са на бизнеса на местния милиционер и нарочно са ги хванали :) Made in BG!

13

Лелее

преди 12 години

Е оня ден някой беше пуснал снимка на околовръстното в София- труженичка и до нея полицай... и двамата работят. А такива клубчета в Бургас под път и над път...Утайките са там през вечер.

12

до рокер

преди 12 години

а ти знаеш ли че женати обслужва онези 20% които нямат пари за масажистките. Бъди сигурен. от всичките ми познати няма нито една която да е вярна, независимо какво казва у дома.

11

Анонимен

преди 12 години

Ужас, вече и краят няма да ние щастлив!!! :)

10

do 9

преди 12 години

Не можеш да разбереш, защото си обратен ... за такива като тебе има гей-клубове "с щастлив край" ... широко дупе.

9

Rocker

преди 12 години

Жени, знаете ли , че мъжете ви ходят по *** ? 80% ? 20-те са задръстеняци дето чакат да жена им да им пусне веднъж в месеца или разчитат на ученички :)

8

Спържа Стоянова

преди 12 години

Тоя на снимката е типичен представител на балканите - ***, грозен, с кръгло лице (издаващо простотия) и бас държа, че е нисък, най-много да е 175.

7

Тракторист-комбайнер

преди 12 години

Тракторе,тракторе,разгониха ти фамилията бате...:-))!Браво на Цецо!

6

лъскащия меч

преди 12 години

имало е къмшоти!

5

Осведомен

преди 12 години

Не мога да разбера защо се правят на щипнати госпожици, след като във всеки сайт за обяви има и такива раздели, след като във всеки град има места и обяви с подобно съдържание и всички знаят за какво става дума. Информацията че полицията разкри е повече от смешна, защото всъщност се разкрива нещо, което не е било известно, а всичко което са намерили отдавна добре се знае... и не е нищо ново... просто е PR-акция...

4

...

преди 12 години

Голем успех на МВР! Все едно това е от вчера и днеска, та да го спрат! Такива неща е имало има и ще има дълго след МВР! Нека го озаконят най-накрая та да мирясат!

3

прасчо

преди 12 години

ахахахахха' До момента е констатирано, че мъжете наели на работа общо 14 момичета, като полагайки грижи за тях (напр. по придружаване, охраняване и задоволяване на ежедневни нужди), ги използвали за развратни действия, независимо от съгласието им'. Баси и обяснението,какво значи задоволявани на ежедневни нужди? Ми то може да включва от дамски превръзки,до Бентли с шофьор.....ахахахахахаха е разсмяхте ме Днес

2

Silver

преди 12 години

Ииибаси змията :)

1

Анонимен

преди 12 години

Ufff. Naprawete platenata liubow zakonna nai-posle i iziskajte danyk. 6te widite i kak brojkata na iznasilenite 6te namalee.