15

Анонимен

преди 12 години

Видяла жабата, че подковават вола и тя си вдигнала крака, че и Младенчовата работа. Стига с този слугинаж Господа управляващи! Не осъзнахте ли, че България винаги е била на страната на губещите - историята го показва! Лошото е, че този път ни поставяте и на страната на унищожителите на света.

14

Анонимен

преди 12 години

Опа, редакторите, грешно ви е заглавието на снимката. Моля, коригирайте го на:"Младенов се среща с терористи, които избиват невинни хора за да предизвикат международна намеса и още повече смърт, само да се докопат до властта"Благодаря!

13

По заповед

преди 12 години

По заповед от американското посолство, Николчо Младенов се срещна с представители на сирийската опозиция, клон на АЛ Каида.

12

Инфо

преди 12 години

Малко инфо за калинката от ГЕРБ:Николай Младенов е роден на 5 май 1972 г. Той е син и внук на активни борци против фашизма и капитализма. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на фондация "Отворено общество"...

11

Анонимен

преди 12 години

Управляват ни напълно луди.

10

Патриот

преди 12 години

*** американска еврейска *** никой не ти се връзва ,антибългарин предател !

9

анонимен д-р

преди 12 години

Заблудено чедо!По въпроса за слугинажа може да се говори много Той е от векове както пише в различните истории дори в Библията Чедо ?да не си сбъркал Сирия със Сион ?Тогава се поправи докато е време-България е източноправославна и не може да е слуга на Израел Като си толкова изнервен и всезнаещ случайно да знаеш кои са бившите собственице на мините в Перник и какво има в Куциян Богданов дол и Бобов дол? Ако си достатъчно голям ще помниш избухването на взривните материали и жертвите ? Аз знам сег

8

Kreti

преди 12 години

*** следващата седмица ще си сменям Гражданството , че скора няма да има държава на която да сам гражданин

7

BULGARIN

преди 12 години

xaxa nie se plashim ot siriq ami albaniq i shiptarite kadeto te sa na edin k*r mesto ot nas

6

възмутен

преди 12 години

Тази некадърност по високите етажи на управлението ще доведе катастрофа за България. Страх ме хваща само като си го помисля - какви срещи, какви чудеса се организират тук бе от наша страна бе? Абе вие акъл имате ли? Тези управляващи са за съд!

5

Tina

преди 12 години

Обаче категорично сте за заличаването на България и на българския народ.Каква точно е заплахата за националната ни сигурност?И не е ли заплаха за националната ни сигурност чуждопоклонничеството на предатели като вас?

4

Анонимен

преди 12 години

България беше 2 ра след СССР отказала се от участие на олимпииските игри в Лос А, през 84 та. Сега пак сме от първенците. Малко слагаческа ми се вижда тази наша политика.

3

Андерс Расмусен

преди 12 години

Николайчо, вземете с Аню пратете фрегатата "Дръзки" да направи една обиколка около Сирийските брегове. Там има една руска база, тя ще ви покаже къде е пътя до дъното.

2

анонимен

преди 12 години

айде сега -:)) то големите интереси дето ги имаме там..излишна манипулация на обществото ни...от истинските проблеми в страната ни..само че българина няма как да се върже на тоя..а също и на управляващите ни..пушилка и нищо друго

1

Isitina

преди 12 години

Долен лъжец, Ал-Каида и терористите са ви съюзници в Сирия, ислямисти които убиват деца и жени, пък вие роните крокодилски сълзи, но този път Бог няма да прости на България за тази намеса в работите на една суверенна държава още повече че го правите за да отстоиети интересите на Израел, какви интереси има в момента България в Близкия Изток!? Нулев! Но това ще послужи страната да се спаси от ционистката диктатура и диктата на САШ!!!