10

Грък

преди 12 години

Такива сме ние мекеренцата гръцки....нахални....живеехме на гърба на цяла европа, а сега не спираме с претенциите и пак друг ни виновен

9

Anonimen 2

преди 12 години

To ne moje poveche ot 20 godini da si zarabotval 1000 evro, a da sa ti davali 2000.To zatova lasna vsichko izvednaj.Oshte malko shte gi potarpqt i Germaniq i Franciq.No da ne zabravqme vse pak, che garcite sa marzelivi i nagli!Ot godini jiveqt na garba na germancite.Dupe znae 2 i 200.Kakto sa sviknali na mnogo, shte sviknat i na malko!

8

Анонимен

преди 12 години

Ще има правителство, ще останат в Евро зоната и може би мерките ще бъдат корегирани малко, но не смекчени. Нова демокрация ако победят това е сигурно. Освен това, те знаят, че извън Евро зоната са свършени. Според всички проучвания хората искат да останат в нея и ако трябва са готови на икономии, така че партиите да изпълнят волята им.

7

Кирил

преди 12 години

Автора поправи си заглавието на статията!!!!!!!!!1

6

Анонимен

преди 12 години

Гръцкият Болен Лидеров ще бие българи и ще ги пъди с ритници обратно в България. Велико, а?

5

Анонимен

преди 12 години

20, години гръцките политици лъжеха населението, че може да получава високи заплати и да работи малко и хората го повярваха, а истината беше, че живееха на версия!

4

Анонимен

преди 12 години

Не искат да излезат от еврозоната, но не искат да си плат и частично опростените дългове! Нагъл, по нагъл, грък!

3

Анонимен

преди 12 години

А кой ще ви работи бе маляки? Еееее... хем сърби, хем боли. Като излязат от ЕС няма да има кой да ги хрантути. Византийци долни.

2

Анонимен

преди 12 години

Не щат, или не искат???

1

бат Миро

преди 12 години

Какво значи не искат? Те май нищо не искат. Не искат да излязат от еврозоната, не искат да се съобразяват, не искат да си оправят харчовете, не искат да не взимат 16 заплата, не искат да слушат.