6

Гошо Тъпото

преди 12 години

До номер 3 Естествено че помиярът си...ти,а не народът ни.Правилно е действието на нашетоВъншно министерство да изгони сирийският посланик,в знак на протест за зверското убийствона мирни граждани.А този Асад,ако продължава така,ще види в скоро време щатското знаме,забито в...центъра на Дамаск,а той...изправен пред международен...съд.

5

askhole

преди 12 години

Много хубаво, думи нямам! Откога подкрепяме терористи, които искат да съборят законно избарано правителство, понеже на някои страни им е нужен петрол и не могат да командават президента им и не си развяват ?!!! Относно Малденов, всички сме наясно, че племенникът на др. Петър Младенов е най-некадърният външен, който сме имали..

4

Анонимен

преди 12 години

Аз предлагам външно да спре да лиже американски *** ,а да почне да лиже китаиски.Аман по набожни от папата.

3

Бу ха ха

преди 12 години

Абе Младенов, ти нямаш ли си собствено мнение бе? Нали сме независима държава? Какви дивотий правиш бе ***?

2

Видял какво ли не

преди 12 години

Еййй, големи сме дупедавци, това е! ***-народ с *** управници!Едно време имаше един виц, че Брежнев като пръднел в Кремъл, Тодор Живко се насирал в Бояна. Е те сега ми кажете, това не е ли бетер?Това *** Младенов като че ли се стяга да носи чантичката на Хилъри Клинтън, както носеше на Надка в началото на политическата му кариера...Тоя *** надскочи и Монката Паси по натегане ...

1

Анонимен

преди 12 години

мда, квото каже големия брат... а че там живеят стотици български граждани, на кой ли му пука