13

Житан до Ива

преди 12 години

Това виртуално гласуване мило момиче,ще затвори кранчето за хиляди пишман политици , които са насядали около софрата и глозгат кокалите на електората,а кога си издуят тумбаците почват да се джавкат помежду си без да стават от тая същата софра....демек изразяват различия как да ни прецакат по-незабележимо!

12

Милен Славов

преди 12 години

Няма да стане, още повече ще се спекулира ,направо ще настъпи анархия.Не е обмислено.

11

Ива

преди 12 години

До ЖитанТе отдавна навиват войБългарите в чужбина отдавна се борят за това, но не се дава никаква гласност на техните действия в националните ни медии, уви...има множество проекти като "Искаме да гласуваме" и пр.

10

Ива

преди 12 години

"Според него не са изключени измами, но даде пример, че ако един човек е дал повече от един глас, може да се зачете само последния."ТОва също е вариант да с еизбегнат измамите с купуването на гласовете на неграмотните.Аз казвам да я подкрепим...

9

666

преди 12 години

super tukmo glasuvaneto po internet shte e oshte po manipulirano

8

Житан до Ива

преди 12 години

Представяш ли си какъв вой ще завият партийте,когато тези дето имат възможност да гласуват без да им гледат бюлетините се включат???

7

Житан

преди 12 години

Всички партийци дето са в момента тук да слагат минуси за моето ДААААААААААА

6

Ива

преди 12 години

До номер 6ти май си доста ограничен и нищо не си разбрал от предложениетоНеграмотните и тези, които нямат достъп до компютър и интернет пак ще могат да си гласуват по традиционния начин. Идеята е да се улесни процеса и да се насърчат останалите, уж образовани и грамотни да гласуват

5

Житан

преди 12 години

Щом може да се броим по интернет що да не гласуваме по него? Но със сигурност всички партий ще ревнат против това.Но па къде къде по-евтино ще е за държавата и къде къде по-голям ще им се навре на разните партий и партийки!

4

Алооооо

преди 12 години

Да бе и до всеки неграмотен с компютър по-една мутра с бухалка да го насочва за кой да гласува,а ГЕРБ имат опит в това

3

!

преди 12 години

За!

2

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно права е, да я подкрепим

1

Анонимен

преди 12 години

Госпожата не ми харесва как изглежда но е права