249

Анонимен

преди 11 години

Абе Пената може да не е интелектуалец, обаче е ТРЕНьОР от класа и това си е.Явно знае как да си мотивира екипа и какво да каже/направи, за да бъдат единни. Последните вече почти 20г. се нагледахме на соло простотиите на кой ли не, а едно пиле пролет не прави.

248

41715

преди 11 години

Честита победа все пак дори и в контрола.предлагам тоя гъзар малкият перукан да си седи в холандия да се гъзарее там(ако му дадът ) щото разваля въобще дисциплината с бащинското си опекунство.. инак колектива го има.инак и финландците удариха едта *** на ТУРЦИЯ сега е наш ред да и го подадем в ана-дола....

247

Анонимен

преди 11 години

думи като "невероятно" не трябва да се използвта за срещи - контроли, където тото -мафията е във вихъра си. Колко ли е бил коефициента за такова нещо? от 1:0 до 1:2.. Много съмнително. Няма да се учудя ако перуката е успял да изкара някой лев за да си купи нов джип. Старият, както знаем беше потрошев една катастрофа до София , в която синчето му не е участвал /според МВР/

246

Тина

преди 11 години

Браво на момчетата! Радвам се! А някой знае ли,че България има и национален отбор по РЪГБИ? Многооого яки играчи!!! Вчера победиха Финландия на собственният им терен в много тежък мач! Защо нищо не се говори за тях? И те играят за България!!! Е,вярно,че без пари,но това придава по-голяма тежест на победите им!Ако някой от медиите се интересува утре сутрин пристигат на летище София!

245

Алов

преди 11 години

Пилците се броят на есен !

244

Жоро

преди 11 години

Много се радвам на победата на националния отбор по футбол, каквато отдавна чакаме. Любо, бих ти казал да не бързайте да се хвалите, спечелете още 2-3 мача, и ще ви повярваме. Защото ние,българите, сме малко като този, дето веднаж победил, а сетне десетина пъти поред ял бой! Успех, момчета, а дано... С вас сме!

243

Петьо-Евреи

преди 11 години

Браво такава игра много одавна нашият отбор нее показвал това показва че от тренера зависи много и видимо пенев е именно човекът които ще възроди националния!

242

До Алов

преди 11 години

Точно заради такива като тебе,до казана в Ада ,който е за българите няма дявол!Топим се сами!Че *** да играеш ти бе, УРУНГЕЛ!

241

do alov

преди 11 години

bagamesh pula ngura latoc daca shmuia futu te ngura

240

Алов

преди 11 години

Слабаци са си нашите и просто Холандия ни съжалиха и за играта и за Шенген ,а могат да си позволят на мач без значение да ни пуснат.Сега наще рипат от радост ,но когато дойде време за сериозна игра ще се върнат с *** *** и с резултат дето целият свът ще ни се смее.

239

Анонимен

преди 11 години

доживяхме

238

dragko

преди 11 години

В приятелските срещи се гледа играта.Не резултата!!!Ако този резултат е плод на изпълнение на някаква тактика-поздравления.И за играчите и за треньора.

237

picho pichkov

преди 11 години

tova e nai-totadjiiskia mach i rezultat v poslednite niakolko godini.smiataite hora kakvi pari se izpraha i napraviha snoshti

236

Анонимен

преди 11 години

Де го оня,дето казваше-На умряло куче българите нож вадят.Много ме изкефиха момчетата.Браво и на Любо.Дано имаме от тук нататък и повече късмет.

235

Стоьо

преди 11 години

Удриии!

234

чичката

преди 11 години

Ураааааа! Българи, Юнаци! :)

233

анонимен

преди 11 години

абе супер..победа е все пак..но има време..един мач е минал все още..и лошото е че ние все добре почваме..но на края все се оакваме и чакаме в групата някой без да иска да ни помогне..така че..ще поживеем и ще видим

232

329 п*дал

преди 11 години

Изселването и преименуването на имената скоро пак ще дойде,но този път повярвай пиленце няма да е под команда,а под пушка !!!Не съм вярвал,че ще напиша тези думи,но ставате прекалено нагли и прости,друго решение за малцина от вас явно няма !!!! Или в турция или на въжето ще сте...малко още остава да ви граним,колкото по-бедни ставаме,толкова по-малко време ви остава *** прости !!!

231

Анонимен

преди 11 години

Аз ви казах, че ще има 3-то Българско Царство, вие не ми вярвяйте, само напред!!!

230

До 319

преди 11 години

С най-голямо удоволствие ще изляза и аз с пълни очи,въпреки всички *** :))