149

Avatar

преди 12 години

nylonicЯ посочи един акциз, увеличен от сегашното правителство.Не че се заяждам ама антропологичните ти белези издават откровената тъпота, която и демонстрираш с писанието си...

148

wratar

преди 12 години

ДРУГАРИТЕ ЛЕНИН , СТАЛИН , БРЕЖНЕВ И ВЕЛИКИЯ ЖИВКОВ , за съжаление ги няма вече.И недейте да се бутате сред тях, *** социалистически.На Тато ще му дишате само прахта и никога няма да го стигнете!

147

Анонимен

преди 12 години

Първитепаднаха в кърви.Метежният устрембе посрещнат с куршуми.Знамената изтръпнахапронизани.Планината гърмиТам горедалечни и близки хълмипотъмняха обнизанис хора плъпнахачерни редици:редовни платени войниции разлютена милиция.Всички те знаят:Отечествотое в опасност! Прекрасно: но що е отечество? И яростно лаяткартечнициПървитепаднаха в кърви.Зад далечнитевърховезабумтя артилерия.Затреперахаградовеи села.Мъртви тела окървавени трупове застлахасклоновевалозипътищаС извадени сабикавалерийски отряди подгонихаразбитите селяни доубивани, стрелянис шрапнели, фугаси бягащи в ужас на всички страни,догонвани в къщитеи съсичани тамс кървави сабипод нисък сайвантсред писъкна изплашени баби,деца и жени

146

Avatar

преди 12 години

185Кои да се съберете бе, ***? Вие сте се събрали вече - на Позитано дежурната двойка писачи, а Кутевица пърха и търка постни мъдури в колебание с кой от вас да си легне... БСП - 'Баха ме Сички ***...

145

T.N.T.

преди 12 години

DO 185HAP4ETO...I WODATA OBLIZATELNO OT MARKU4,KOJEN I 6TE SE OPRAVI6...ZA6TOTO,KATO TE GLEDAM NAI--OTZAD NE SI OPRAVEN I ZA TOVA SITOLKOVA MODEREN LQV,NO DNES SA TE POZABAVILI...

144

Анонимен

преди 12 години

СВОБОДА , РАВЕНСТВО И БРАТСВО МЕЖДУ ВСИЧКИ ТРУДОВИ ХОРА И МИР ПО СВЕТАСЛАВА НА ДРУГАРИТЕ ЛЕНИН , СТАЛИН , БРЕЖНЕВ И ВЕЛИКИЯ ЖИВКОВСМЪРТ ЗА УПАДЪЧНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, ДОЛУ МРЪСНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ИМПЕРИАЛИСТИМЕН МЕ ГНУС ДА ПИПНА ТЕХНИЯ МИРИЗЛИВ ДОЛАР , КОЙТО Е ГАВРА СЪС ВСИЧКИ РАБОТНИЦИ ПО СВЕТА.СЕГА ОЛИОТО Е СКЪПО И ХЛЯБА Е ОТ МЪКАТА ПО-ЧЕР , ЗАТОВА СПАСЕНИЕТО Е САМОСЪЮЗ С СССР !!!

143

Анонимен

преди 12 години

БОЙКО ДОЛУ - при народа!БСП ГОРЕ - на черешата!

142

Анонимен

преди 12 години

айде да се съберем всички тук и да покажем , че сме МНОГО и че МРАЗИМ *** ГЕРБ и сме много повече от 2-мата гербераси , които пишат тук и създават илюзията , че всички харесват Тиквоня , а всъщност на изборите няма дори да влязат в парламента. ГЕРБ СА БИТИ КАРТИ . ДОЛУ ГЕРБ. ДОЛУ БОЙКО !!!

141

T.N.T.

преди 12 години

DO 174PRAV SI,TEZI I HILQDITE ZNAINI I TAINIKOMUNOKREMALONI OT PE6TERNIQ KOMUNIZAM.MOLQ DA NAPRAVI6 NQKAKAV IZVOD,ALTERNATIVA NE6TO DA DADE6.BLAGODARQ ZA KOETO.

140

Avatar

преди 12 години

181, 182Ти си се надрънкал като руски офицерин бе, овньо виторог... Нямало жертви :) Ай оди си легай. Комунизъма нема да се върне - аз си изкарвам парите с ума си и на теб ще ти дам да ми духаш, ако си много добър само. И ако ми платиш. Не си падам по жалки *** като теб. Свърши ви времето. За щастие. И дано умрете по-скоро, че сте тумор ужасен и тежите с поколения напред.

139

Анонимен

преди 12 години

ТОВА ЗА СВИНЕТЕ В БЕЛЕНЕ Е Д.О.Л.Н.А. СЕДЕСАРСКА ЛЪЖА И АНТИ-СОЦ ПРОПАГАНДА.ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ИЗМИСЛИЦИТЕ НА РАЗНИ БРАДЯСАЛИ КЛОШАРИ И ПЛАТЕНИ ОТ АМЕРИКА МЪРЛЬОВЦИ , КОИТО СКАЧАХА ПО ПЛОЩАДИТЕ НЕКЪПАНИ И ИСКАХА ГНУСНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ...*** НА АЛЧНИТЕ КРЪВОПИИЙЦИ - КАПИТАЛИСТИ...ДОЛНА *** ЛЪЖА....КАКВИ 200 ХИЛЯДИ БЕ ФАШИСТ ? ......НЯМА НИТО ЕДНА ЖЕРТВА ОТ КОМУЗМА . КОМУНИЗМА НИ УЧИ НА ""РАВЕНСТВО , БРАТСТВО И ЛЮБОВ МЕЖДУ ВСИЧКИ ТРУДОВИ ХОРА ПО СВЕТА , И ПРОТИВ НАСИЛИЕТО И ВОИНАТА"""

138

Avatar

преди 12 години

168Не ве, естествено, че признавам майкрософт, но аз съм минал през всичките им изцепки - от DOS - който е патент на IBM, прз тройката, 95, 98, NT, 2000, XP, ... бе сигурно ще изпусна някоя версия. Междувременно си бачкам на IBM Mainframe, и всички тия майкрософтски пръдни са като да си почеша петата на път за офиса... дето ме чакат към няколко милиона ***, дето не знаят, че зад кльощавият им уин лежи един мейнфрейм, от който аз трябва да им реша проблема...

137

vratar

преди 12 години

174 - А, ЗА СНИМКИТЕ С ТАТО - ЕВАЛА! ХУБАВИ СПОМЕНИ ОТ БЕЗВЪЗВРАТНО ОТМИНАЛИ ВРЕМЕНА.

136

Антиквар

преди 12 години

Боядисани комунисти гроб. И за сметка на туй некадърни.

135

САМО БОЙКО !!!

преди 12 години

САМО БОЙКО !!! ДОЛУ БКП !!!

134

Анонимен

преди 12 години

Нищо не мести, ние местим защо оня рептил Вдянков не каже колко ще струва туй местене сега, а говорят за след4-5 години тоя тапир каквото е казал досега точно обратното е ставало

133

Анонимен

преди 12 години

АВАТАР Е БЕЗПАРТИЕН.

132

Анонимен

преди 12 години

Аватaрчо ... Не се връзвай на *** ... това обикновено са възрастни хора измъчвани от хемероиди, простатит и какво ли не ... затова са злобни.

131

ГЕРБ = ЦК на БКП

преди 12 години

AVATAR , гледам , че си фен на ГЕРБъ , яко мразиш комунистите , ама я виж кой всъщност са ИСТИНСКИТЕ комунисти ---> 1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. Известен с това, че отказва да се деполитизира от редовете на БКП и да захвърли партийната си книжка, поради което е уволнен от деполитизираното МВР. Бодигард на Тодор Живков. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Известен с това, че поради невероятния си интелектуален потенциал завършва ВИФ задочно само и само да бъде назначен в структура на ДС. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Mинистър на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата Чавдар, твърдят отлично запознати. Дядо й Георги Павлов е роден в Етрополе и през 44-та г. става партизанин в бригада Чавдар. След това заема високи постове, сред които директор на Химкомбината в Димитровград, член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова е кръстена на баба си Лиляна, която е била политическа затворничка през 44 г.Апартаментът на баровския столичен булевард Джеймс Баучер, който министър павлова е посочила в декларацията си пред Сметната палата, е наследство точно от дядото партизанин. В него Георги Павлов е живял до смъртта си преди няколко години, припомнят си съседи.

130

Avatar

преди 12 години

Хахахаха ето, че се явиха и окончателно изкукалите като гус'ин Евгени Славков :)))Споделете с аудиторията, гус'ине, как точно спътниците проявяват нездрав интерес към шарената сланина, която сте скътали в камерата на дрънчащият "Мраз" и как кроят пъклени планове да ви я отнемат с нарочна среднощна акция :)))