33

Анонимен

преди 12 години

stra6noto mina ve4e

32

Анонимен

преди 12 години

Вчера трусовете са били 2.9 и после 2.7, днес са два труса 3.3 в рамките на час.emsc-csem.org/Earthquake/?view=1

31

до 29

преди 12 години

Абе то покрай сухото гори и мокрото, то в Софето вече половината са ти събратя, така че покрай нас да не заровиш и някой роднина, недей толкова да се радваш, че нали знаеш, който копае гроб другиму сам пада в него.

30

ДО 29

преди 12 години

ми то и сега си си за смях....ох едвам написах два реда...чакай че не мога да спря да ти се хиля!!!***

29

перник

преди 12 години

И двата труса се усетиха но бяха за по 2-3 сек.но народа е силно уплашен и реагира остро.А учените се опитват да ни успокоят че "...може да има и 4- 4.5"тук къщите са толкова отслабени и от този дъжд са подгизнали така че 4ри може и да бъде фатално за десетки от тях.

28

коко3коко

преди 12 години

Всеки средно грамотен индивид знае каква е вероятността за въздействие върху разломите, що си чешете езиците.

27

копнато

преди 12 години

Американци са правили инспекции на блокове в квартал Лозенец три месеца преди труса. Според живеещи в кооперации около US посолството на улица Козяк комисия от няколко души е обикаляла и е изисквала от домоуправителите строителните планове, за да се увери, че сградите могат да издържат на силни трусове. Инспекцията е минала само в блоковете, където живеят под наем техни сънародници. Американците обяснявали на домоуправителите на входовете, че имат информация за предстоящ силен и разрушителен

26

ъ?

преди 12 години

Квото и да си говорим Софето и тарафа около него си заминават кат' бърз влак:-)))).Нали много се смяхте и подигравахте на тия дето мьякали?!:-)))))) ============================================Ами как да не ти се смеем?Баси недоразумението!??

25

Анонимен

преди 12 години

Не, че нещо, ама нито честотата на земетресенията намалява като време, нито амплитудата, нито дълбочината. Айде ако може някой сеизмолог да сеизмологира по темата.

24

пръдльо

преди 12 години

какви трусове бе, аз пръднах

23

Ангел до Емо

преди 12 години

Не работя за никого,освен за себеси.Занимавам се с Бизнес и сега ти пиша от офиса си.Нито се съгласявам с ГЕРБ нито с власта.Последните години доста си изпатих заради на Дянков законите.Никои не защитавам.Аз съм човек на фактите и смятам че е неуместно от твоя страна да твърдиш недоказани тези още по малко с такъв фантастичен почерк в стил Спилбърг.Ако Америка можеше да прави земетресения света няма да е това което е в момента!!!

22

до 16 и 21

преди 12 години

ами напиши хаарп статус на латиница и търси промит мозък като идеш за заем не ходиш при руснаците а при световната банка

21

SoH

преди 12 години

Трусове имаше, от Перник съм.

20

Анонимен

преди 12 години

И един шоколад завиваше мармот в станиол само в редакцията на Dnes.bg се усещат трусове проверете си сградата че започнах да се притеснявам!!!

19

Владо

преди 12 години

Ако Америка прави земетресения що не пусне едно две при враговете си от близкия изток и Северна Корея.Много велики ги изкарахте Американците още малко с Господ ще ги сравните.

18

Анонимен

преди 12 години

на българия нищо не се усети.нито последните снощи

17

Анонимен

преди 12 години

А като Италия не спира да се тресе от дни пак ли са американците? А като всяка година през Америка минават урагани и торнадо пак ли те си ги пускат? Дреме им на тях за нас. Стегнете се, тва е нашата планета, която никога не е в покой, никога! Нищо повече. Много ни се иска всичко да зависи от нас или от някакъв зъл ум, но ние сме жалки мравки, Земята може да кихне и да ни изчисти без спомен, че ни е имало. И никакъв Харп, никакви конспирации няма в това. Жалко е, но е факт.

16

емо

преди 12 години

Ангелчо, бас държа че работиш в или за държавната администрация, или си някъде на хранилка, дето много, ама много си съгласен с властта!

15

емо

преди 12 години

Влезте в сайта sat24 - гледайте интерференчните картини, които не мърдат, независимо от движението на облаците - после сравнете с данните за новите земетресения на Средиземноморския институт. Определено връзката е много впечатляваща! Може направо да предвидите, къде ще ударят след това. Странното е, че както едно време българите лижеха *** на руснаците, сега го правят с американците. Те се оказаха обаче още по-перфидни!

14

Ангел до Емо

преди 12 години

Утре и аз ще напиша в някакъв сайт че Северна Корея е създала цунамито дето заля Япония и кво ще ми повярвате ли.Тея глупости ги пише някой 18-годишен чекибоец които иска да бъде забелязан.Айй моляви се стига с детски глупости.Още малко ще изкарате американците че са извънземни дето искат да завладеят земята