170

ха ха ха

преди 12 години

Ама как ша ми изправя чистачките пък тоз, ша ми загрозява жипа!

169

До 188

преди 12 години

Утре ще е напрежението...Селски бекове с чехлички и татуировки, ще гарират с предпоследни модели БМВ и Голф пред залата на Бочко. Намазани кифли от Пазарджик, Бусманци, Перник и Люлин ще дефилират с най-новите си анцузи. Продавачите на банани и автотърговците от Горубляне ще затворят по-рано този ден. Развеселени и полуурбанизарани спекуланти ще продават дюнери и фанта на тройни цени. Тук-там някоя група по-социализирали се и смели роми. И те такива ми ти работи... :-)

168

КуКу

преди 12 години

толкова се радвам, че съм далеч от този народ... всеки се мисли за мутра с привилегии... НЕ.

167

МУТРЯЖКА

преди 12 години

АЕ ЮЛИ МАЛКО *** Е МИШИНИЛ ТОЗ *** КО БЯХ АЗ ЩЯХ ДА ГО ВАРЖА ЗА ЖИПА И ГАССС КАМ КРАЯ НА ГРАДА И ПОСЛЕ БОЙ И *** ДО ЗОРИ

166

Анонимен

преди 12 години

Цеца Величкович променя движението в СофияЕто затова България е в това състояние. Благодаря ти Герб за духовните ценности с които ни даряваш. Утре,два дни преди светлият български празник 24 май ще играем кючек и ще хвърляме гюбеци в прославата на Кирил и Методи които ни дариха с писменост и просвета.

165

tosh

преди 12 години

а ти не си задал въпрос. нищо.

164

tosh

преди 12 години

до 178: знаеш отговора.

163

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Всички знаят,че съм изпращян гей!

162

.,,,

преди 12 години

Простаци

161

!

преди 12 години

Срам сте и двамата бе, мишоци.Нормално. В "тиквена" държава, тикви да искаш!

160

за 175

преди 12 години

Все още е в-Още топ новини. Не знам да се смея ли или да плача. България се превръща в трагикомедия.

159

до 174

преди 12 години

Защото докато журналистите се оплакват от положението и сочат дребните *** като болестта на България, покровителите им, които притежават работното им място, остават недокоснати и умело прикрити в медийното пространство.

158

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Две лекенца си мерят пикалките.В блога си Кирчо е написал, че ще бъде 3(три) месеца на къмпинг "Градина"...К'во работи тоя?

157

ТВ

преди 12 години

Реално всеки може да изпадне в ситуацията "неправилно паркирал". Само дето умният човек, когато изпадне в това положение, се извинява, благодари за забележката и се стреми историята да се забрави максимално бързо. Само наглият *** може да упорства в такава ситуация и да си въобразява, че с нахално поведение може да извлече дивиденти.

156

до 171

преди 12 години

И аз я прочетох. Такава държава няма. Ужас.dnes.bg/muzika/2012/05/21/ceca-velichkovich-promenia-dvijenieto-v-sofiia.159358

155

tosh

преди 12 години

не са смотани човек, просто всеки се оправя както може в тая държава.А ако за това се изисква да загърбиш морала и достойнството си, защо не?

154

до 172

преди 12 години

Е така е, с малките "гангстери" могат да се занимават и света да ореват с морал, ама като чуят за мафията, се *** в гащите и се покриват като мишки. Егати смотаните журналисти имаме.

153

tosh

преди 12 години

е щом журналистиката в България е достигнала до такова ниво да се занимава с такива глупости, значи е зле положението. Сега защо не опишете как Бай Иван напсува Гошо от третия етаж при моя блок?

152

Съвет

преди 12 години

Намерете статията от Днес.бг за гостуването на Цеца Величкович и спирането на трафика заради нея. Ще се напикаете от смях. Такава пародия няма и в Тамбукту.

151

Анонимен

преди 12 години

wannabe *** versus wannabe Мутра. И двамата интриганти и палячовци, редно е и двамата да увиснат на въжето.