90

ЗАК

преди 12 години

до 74 ЧЕРВЕНА СЕЛСКА ТИКВА !

89

Анонимен

преди 12 години

Нали знаете вица след изборите......Хиляди бездомни кучета радостно лаят от избора на Фандъкова за кмет! :-)

88

Б

преди 12 години

На снимката - Турбо-транспортно средство с турбо-екскорт в навечерието на концерта на турбо-фолк певицата от турбо-съседите в чест на турбо-ПРО от НАТО и турбо-нарушенията на пазара с турбо-нередовните кантари ... и!С две думи МасТурбо... държава!

87

Фандъкова вън!

преди 12 години

Фандъкова лъже. Наистина има рязко увеличаване на броя на кучетата. Какво чака кметицата. Пак да разкъсат някое дете или възрастен човек ли? Колко души трябва да умрат от улични ***, за да вземе кметицата някакво смислено решение. Като не може да се справи с кучешката напаст - да се маха! Самият аз гласувах за нея, но тя явно не може да справи като кмет!

86

varg

преди 12 години

На мръсният геноцид предложен от герб за българският наорд скоро ще бъде сложен край.

85

ori

преди 12 години

ДО Тур ХейердалАми защо не си ги вземеш вкъщи, бе пущиняк такъв или такава!!!

84

DO TUR HEIREDAL

преди 12 години

TUR, DA GO DUHASH!!!!!

83

коте

преди 12 години

ходят в центъра, ама е добре тия *** да се изпикават и изхождат пред вратата на кметството, а фандъка като понечи да ги прогони-ама лично- да я понагризкат нея. А най вече е време да бъде/бъдат изядени няколко нагрухтени с кинти природозащитници, че после да им ощавят и кожата в пирогов от такси. Д-е-а и държавата смотана.

82

Анонимен

преди 12 години

FANDUKOVA E 4U4ELO I SLUGA NA VELIKIQ I NEPVTORIM BORISOV.TAZ DASKALICA ZA NI6TO NE STAVA. KU4ETATA IZQDOHA HORATA A TQ SE SUOBRAZAQVA S RAZNI SKAPANU KU4KARI, VSI4KITE DO EDIN S BOLNI MOZUCI I SA ZA TEPANE, ZA DA NE PROTESTIRAT A KUDE DA PROTESTIRAME NIE SRE6TI EDIN TON I POLOVINA KU4E6KI *** V SOFIQ KOITO SUHNAT I GI DI6AME? ZA6TO NE SA IZBITI KU4ETATA DETO IZQDOHA PROFESORA DASKALIICE, HODI S NA SELO ZA6TOTO MAIKATA NI RAZPLAKA S TUPOTATA, REMONTITE PO NIKOE VREME! POMIQRITE. PISNA NI O

81

Тур Хейердал

преди 12 години

Свобода за животните!!!Който тормози бедните животни ще бъде поразен от Божието Възмездие.Като за начало ще се разболее от туберкулоза, а после и от други болести.Ще загуби имущество и здраве, близките ще го напуснат и всички ще го презират и проклинат.Ще се гърчи от болка, ще плаче, ще пищи, но няма да се отърве от страданията.Не мъчете животните, защото иначе ще бъдете навеки прокълнати и душата ви ще иде право в ада!!!

80

Фани

преди 12 години

На кучетата в София им трябва зъболекар за да им извади зъбите.Така няма да ви хапят а ще Ви целуват?? Радвайте се Софиянци.

79

гражданска идея

преди 12 години

когато наистина разчистят бездомните *** от столичните улици, едва тогава да си платим общинските данъци.Тия лапачи от общината само от парични глоби се разбират,да ги глобим, защото кучетата им нарушават обществения ред и застрашават физическата безопасност на гражданите,платили си чрез данъците на общината да им я осигури.Със спестените от данъците пари си купете по една приспиваща пушка и така съдействайте за залавянето на изплъзващите се от потерите на екоравновесие, безпризорни животни.

78

chach

преди 12 години

vsichki darjavi si trepiat bezdomnite kucheta,samo v bg se praviat na melosardni.

77

Анонимен

преди 12 години

И тая вече два мандата разхожда костюма и само и едно големо НИЩО!!Кучета ли няма, детски градини ли има, с *** ли се справи, я какъв завод се е ширнал, абе трагедия пълна!

76

БРАД МИТ

преди 12 години

Фандъкова аз ще ти помогна с един съвет - поголовна сеч това ще реши проблема веднъж за винаги. Когато хора протестират, че не получават заплатите си и семеиствата им умират от глад никой не се съобразява с тях. От какво се плашите от протест на група *** клошари защитници на животните ли !? Или от санкции от Брюксел! Ами който милее за кучета убиици да си ги прибере в дома не е местото на бездомните кучета на улицата. Хайде благодари за съвета.....

75

Анонимен

преди 12 години

По-точно щеше да бъде "Бездомни кучета и *** каруци превзеха центъра на София". А между другото София столица на България ли беше???? Wild, wild west.

74

Анонимен

преди 12 години

Хайде и ние сега като Бойко друг ни е виновен, кучетата са ни виновни. Ами нали сме по-висши от кучетата? Защо сме мръсни *** без отношение към средата за живот,жестоки и бездушни към страдания на свои и чужди. Безотговорни и невъзпитани балкански субекти с порив за рушене, а не създаване. И никакво себеуважение. Кучетата ли са ни виновни за това или те са в резултат на изброеното???

73

Бриджит Бардо

преди 12 години

Няма да "барате" тези така невинни,миловиднни,беззащитни,красиви,лаещи,хапещи,понякога убиващи НО ВСЕ ПАК миловидни същества от кучешко-помиярски произход!!! Иначе ще ви съдим в Страсбург ей! Ахх вие... мръсни хора... зли хора.... НЕ ЗАЧИТАЩИ ПРАВАТА НА БЕДНИТЕ,ГЛАДНИ И МИЛИ КУЧЕНЦА ЗАЛЕЛИ УЛИЦИТЕ НА МРЪСНАТА ВИ СТОЛИЦА! Безобразие!.....

72

Фанимадъкова

преди 12 години

Веки ден уличните кучета изхвърлят по улиците 400 килограма фасове! Не се търпи вече!

71

цар тиква

преди 12 години

стига сте рИвали. построих ви завод за ***. построих ви магистрала люлин. построих ви околовръсно. метро ви построих. цариградското оправих да може да одя да си правя моабет с ердоган. и всичко това след като се преборих с престъпноста и търговията с наркотици като главен секретар на "нашата полиция ни пази". вие за едни кучета и едни *** се ядете тука че и обиждате нашите братя ***. бъдещето на българия и на софиа по специално защото в провиницията не остана ко да се краде.