315

123

преди 12 години

СЕРГЕЙЧО,СТИГА МАМА СИ СЕ ИЗЛАГАЛ.ПРИБЕРИ СЕ МАМА У ДОМА ДА НЕ ТИ СЕ СМЕЯТ ХОРАТА.МОЛЯ ТИ СЕ БЕ СЕРГЕЙЧО,АЙДЕ МАМА,ЕЛА СИ У ДОМА.ОТ МАЛЪК БЕШЕ МАМА ТАКЪВ-ЗА НИЩО МАМА НЕ СТАВАШ А САМО ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.

314

Shark до 468

преди 12 години

Позна ама друг път. Не се пъни, не ти се получава?! Знам че истината е неприятна, ама.... хем, хем... да продължавам ли..... едва ли сесещаш как е продължението ама карай!! хахаха

313

hagen

преди 12 години

Нито един експремиер до сега не си е позволявал да обижда настоящият.Единствено един неузрял комунистически индивид възприел се като Гарибалди се опитва да бъде критичен.Но все едно пале да джавка на санбелнар.

312

Хофехогер

преди 12 години

Социалист-капиталист само сега и само в БГ другаря Станишеф без един ден стаж станал милионер.

311

Анонимен

преди 12 години

БСП трябва да отиде в историята, а висшите и членове - избити и главите им набити на колове. Още не им се е разминало, трябва просто българският народ да се събуди и да си свърши работата.

310

Докога ще търпим?

преди 12 години

Навсякъде по белия свят богатите плащат над 45 % данъци, само у нас червената мафия си гласува 10 %....

309

бай Иван

преди 12 години

Комунист,социалист,БКП-БСП,концлагери Ловеч,Скравена.Хиляди БЪЛГАРИ избити по политически причини.Античовешка ,антибългарска вредна партия.Хиляди семейства разбити,унижени.

308

Че

преди 12 години

Абе, балъци, чак минуси ми слагате, ако мислите че е възможно да си репресиран от комунистическия режим и едновременно да си офицер от репресивния апарат МВР като Бойко, Цецко и бая други, значи сте за лечение! ГЕРБ са си комунисти не по-малко от БСП.

307

ода за Станишеф

преди 12 години

Кумуназ е моя татко кумуназ ще съм и аз и ще се изкарам седераз само пак да съм на влас

306

за 462

преди 12 години

Доста си ми глупавичка , акулке....хем си жена, хем си русичка :))Познах ли ?

305

Анонимен

преди 12 години

ясно като плоския данък

304

123

преди 12 години

ПРОГНИЛА И ЧЕРВИВА ПАРТИЯ ПЪЛНА С МИЗЕРНО МИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА.ПОГНУСА.

303

Млад БСП-ар

преди 12 години

само триете коментари еййй

302

за 451 допълнение

преди 12 години

Бащата на хамстера е най-младия убиец в тричленките ,които избиват хиляди невинни в София след окупацията ни от червената армия..........Позор е за ЕС ,че имаше за премиер син на терорист - убиец, позор за ПЕС ,че си избраха най -корумпирания от премиерите ни за лидер.....

301

Shark до Вагнер

преди 12 години

Да, и какво от това?! Дори и да е вярно всичко, което си изписал, то не променя фата че ГЕРБ са некадърници, лъжци и неграмотни политици и че трябва да си ходят по най-бъразия начин. Нали така???

300

всички са едно

преди 12 години

всичките са маскари... аман от тоя театър

299

за 465

преди 12 години

ГЕРБ е ГРОБ за вас, черверастите...........на никого няма да липсвате, амииин :))))))

298

ЗА 449

преди 12 години

Ами като е некадърни и ос**ра имиджа след това реши да го чисти със стари ком. хватки...........хубавото е, че едва ли ПЕС ще се изложи да го търпи повече.....

297

Комундел

преди 12 години

Крадлив съм мамо крадец

296

Анонимен

преди 12 години

извод - рибата се вмирисва откъм главата. Докато БСП продължава да вика, че ГЕРБ са мутри визирайки неговият лидер Бойко Борисов, народа много добре знае кои са всъщност истинските такива. Все още се помнят прочутите срещи на Румен Петков с мутрите в България и пътуванията на Масларова. Не може да се каже същото за никой министър от ГЕРБ.