117

реалист

преди 12 години

*** ни управляват, пълни ***! Герберистан е държавата на глобите , данъците , високите лихви и празните приказки.Тато ни завеща шофьора си и това е неговото отмъщение.Простотията е на власт!

116

Анонимен

преди 12 години

114-ти, в кои филми не се пуши, бе герой? Виж си Switch - 2011 година. Цигара след цигара... Ама и смешници...

115

NM

преди 12 години

Мизерното заплащане, стреса, са много по-опасни от цигарите. Защо първо не подобрите благосъстоянието на хората, а после се чудете какви щуротии да измисляте. Както е казано "на гол тумбак чифте пищови".

114

Анонимен

преди 12 години

до 103а всеки, който мае мазни кюфтета трябва ли да плаща по голяма осигуровка, защото е по-вероятно да получи инфаркт ?? или някой, който пие една чашка ракия повече, защото е по-вероятно черния дроб да му се скапе ??политиците не са способни да решават каквито и да е проблеми, слагането на забрани само подсилва престъпния свят

113

grimar

преди 12 години

Прочетете книгата на Алън Кар, Вече не пуша! ще помогне на всички пушачи .

112

Житан

преди 12 години

*** в това народно събрание се множат като *** по софийските улици и за да се намали популацията им трябва да се заделят някакви пари за парламентарна кастрация, а аз с удоволствие бих ги държал на масата докато ги стерилизират,ама без упойка !!!

111

Анонимен

преди 12 години

Ако един човек не осъзнава какво прави, най вероятно ще извърши някоя глупост като тийнейджър, но ако не му дойде акъла в главата, ще продължава да я върши и като остарее.

110

Майничка

преди 12 години

Потресаващо е как заради нещо подобно хората скачат един срещу друг и се разделят на някакви импровизирани групички. Пушачи и непушачи. Това показва за пореден път колко е *** и *** тоя народ. Пушачи обиждат непушачи и обратното. Цирк. Толкова сте *** повечето, че чак яд ме хваща. Аз съм пушач, но като нямам фас в ръката какъв съм? Цигара винаги може да се изгаси, тогава какъв съм? Аман от жалки ***. Просто се научете да правите компромиси. Това е в основата на едно общество.

109

Анонимен

преди 12 години

Във всички държави, които е приета забраната за пушене на обществени места се отчита спад на заболяванията от рак на белите дробове. Първо вижте статистиката и после пишете. Ако нямаше резултат, нямаше да се присъединяват и другите страни.

108

Анонимен

преди 12 години

Да, това с подражаването са детски истории, но едно 99% от пушачите са започнали в тийнейджърска възраст. Не знам някой да е пропушил на 40 или 50 години, ако никога преди това не е бил пушач.

107

Анонимен

преди 12 години

Хаха. Цигарите предпазват от Алцхаймер. По голяма простотия не бях чел :)

106

до114

преди 12 години

Пушештите кумири,***,не са в чалгата,само където са твоите интереси.Цялата филмова класика е с" пушещи кумири".Да,от десетина години във филмите не се пуши.Заболелите от рак не са спаднали,но от Алцхаймер бележат драстичен ръст.Нищо чудно след време да се окаже ,че всички тези мерки са били излишни.Впрочем защо след като пушенето е вредно не се спре п-вото на цигари?Гонят и унищожават опиумни плантации,преследват хероин,кокаин,а тютюна го СУБСИДИРАТ-У НАС С 73 МЛН.Трябват послушни хора!

105

Анонимен

преди 12 години

Това с подражаването и кумирите са си чисто детски истории. Дъртите пушачи не мушат за да подражават на някого, а защото не им е трудно да ги спрат.

104

Анонимен

преди 12 години

пушачите смотани да спрат да си хвърлят кирливите фасове къдете им падне-спирки, улици ,кръствища се напълниха с фасове. никой не ви е длъжен да ви чистити гнусните фасове. И не изхвърляйте фасовете по кошовете за ***-правите пожари така. Извод-дръжте си фасовете у вас!!!!! Я погледнете спирката на орлов мост на какво сте я направили-няма къде да се ходи от фасове. И не си хвърляйте фасовете през прозорците на колите-няма кой да ви чисти гнусните фасове ***

103

Гласоподавател

преди 12 години

Поредния много *** закон "измислен" от интелектуално импотентното ръководство, съветници и парламентарна група на герп! Представете си: диско/чалго/тека, автобусна спирка по време на дъжд, заведение в което едновременно запалят цигара 20-тина човека - как ще се контролира и ще се съставят актовете, при бягство и какъвто и да е опит за осуетяване на това по закон ще се вика полиция, а дотогава кой ще "задържа" нарушителите и ако солидарни в този момент запалят и други, кои ще "ловим".... БЕЗУМИЕ!

102

Анонимен

преди 12 години

***, тези които защитават пушенето така яростно, са хора на 30-40+, а не тийнейджъри. Освен това кумир не значи някой от телевизора, ***, а някой когото уважаваш. Ако намираш баща си за супер пич и той пуши, ясно е, че ще искаш да му подражаваш.

101

ФАС

преди 12 години

Шнур за пушачите ОЛЕ.

100

Анонимен

преди 12 години

Е кои са пушещите кумири? Азис и Ивана? Отдавна вече във филмите е забранено да се демонстрира пушене. Само чалгаджиите го правят публично.

99

На Анонимния в дивия

преди 12 години

Толкова си ***, че дори не можеш да го осъзнаеш... жалка работа.

98

Анонимен

преди 12 години

Ракът на белия дроб е една от многото болести, които се влияят от пушенето. Много по-масови са алергиите, съдовите болести прочие.