316

HITLER

преди 12 години

ABE PROLETO GNUSNO S6TESTVO..... VSEKI KOYTOE PRO4EL SVE6TENNIT NIG MN DOBRE ZNAE KOQ RELIRIQ NA KAKVO U4I. TAKA 4E SI E..I MAMATA SI.I NALIZNAE6 DVAMA KAT SE KARAT NA TRETIQ HUY MU SE PAD :)

315

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ШИПТАР = ***...!

314

666! СУПЕР...

преди 12 години

.... НА ШИПТАР МУ ПОДАРИЛА ХИЛАРКА ЗАПАЛКЯТА ЗИПО ШЕ ПАЛИ БАЛКАНСКА ВОИНА...ХАХАХА...! ...ВНИМАНИЕ:...У АЛБАНИЯ 38 % ОТ АЛБАНЦИТЕ КОИ НЕ СА ШИПТАРИ СА ХРИСТИЯНИ ...ТАКА ЧЕ АР У КУРАЦ...!...ШЕ ВИ ТЕПАМЕ ШИПТАРИ И НА ИЗТОК И НА ЗАПАД СЕВЕР И ИУГ...!

313

новия спасител

преди 12 години

Работата става дебела ще започнем да граничим и от запад с Турция. Либералните европейски политици ще ислямизират Европа за 50 години, ако не се роди нов Хитлер, за което има достатъчно податки....

312

kafe bez zahar

преди 12 години

Etnicheskoto naprejenie ne idva ot hristianite, zashtoto po obrazovanite hora (hristianite) na postaviat na parvo miasto religiata. Po nisko obrazovanite (musulmanite) za tiah na parvo miasto stoi religiata. Te sa po lesni za religioznata manipulacia

311

БАЧКАТОР

преди 12 години

А в отговор на албанските викове,макетата вероятно са скандирали "*** умрете" !

310

kafe bez zahar

преди 12 години

Haide da ne preuvelichavame ! Ne mojem da kajem che vsichki musulmani sa teroristi, no mojem da kajem che pochti vsichki teroristi ds musulmami .

309

Анонимен

преди 12 години

Не исляма толкова е виновен колкото хората които го използват за създаване на етнически вражди.И в момента една част от албанците в Македония не желаят да се противопоставят с християните,но вредителите веднага заявяват ако не сте с нас сте против нас и не оставят избор на хората.Определено ще се стигне до сблъсък в Македония,но мисля че ние не трябва да заставаме на ничия страна за да не си вкараме автогол.И без друго македонците ни мразят и червата за какво да им помагаме за да ни плюват пак

308

Петьо-Евреи

преди 12 години

До 462. да бе да то и преди 900 години също не исляма е бил виновен а некакви други сили които са имали интерес към балканите ха ха ха смешенси от както е бил създаден исляма нее имало мир исляма е най жестокото учение и е създадено от слугата на дявола за да сее смърт и омраза на земята!

307

Анонимен

преди 12 години

Не исляма е виновен, а тези които подклаждат междурелигиозни конфликти. Тези, които имат интерес Балканите пак да се тресат от войни. Още миналата година независими политически анализатори казаха, че след арабските страни идва ред на Балканите . Такъв е планът .

306

с.

преди 12 години

Сърбите като подпукаха шиптерите навремето македонците им помогнаха и приютиха много от тях!И ето как им се отблагодаряват сега!С *** не трябва да се правят никакви компромиси!Костов може да е всякакъв,но за това,че през 1999-та не допусна бежанци от тия в страната независимо от западния натиск едно голямо браво!И нашата черга щяха да запалят тия ***!

305

Петьо-Евреи

преди 12 години

И най лошото е че на България във новата и история тепърва и предстой да се зблъска със този проблем наречен ислам по рано ние също много сме патили от тази зараза!!

304

Анонимен

преди 12 години

Мирно и траино съжителство със мюсулмани и други религиозни групи не може да има така как исляма е фашистка долна религия и това показва практиката на протежение около хиляда години. няколко примера: Русия от както съществува там има проблем с мюсюлманите,Китай във областите кадето живеят мюсюлмани има серезни проблеми,Израел същата работа,Франция,Англия всичги знаем,Сърбия също ги видяхме колко струват,Египет християнското население е подложено на геноцид,Турция те наричат *** и бъдеще нямаш!!

303

Маймун

преди 12 години

Макетата не са българи!Може бабите и дядовците им преди 60 години да са били,но в момента внуците не са.Няма смисъл гражданство да им даваме.Дойдат ли тук,с гражданство ,продължават да не се считат за българи.Да си вървят при братята сърби ,там ще са много намясто.

302

дааа...

преди 12 години

Моите деди са от Македония и винаги ми е било мило за нея както на всеки Българин,но на хората живеещи в тези земи толкова дълго е промиван мозъка за да се откажат от рода си,че в момента мразят еднакво българите и албанците.Че ще се разпадне тази измислена държава е почти сигурно и на там вървят нещата,но въпроса е трябват ли ни на нас хората които ни мразят ако се стигне до подялба на Македония?Според мен не са ни нужни.Ние и без да се мразим си пречим достатъчно какво ли остава ако се мразим

301

от 455

преди 12 години

След промените през 1990-та.Извинявам се.

300

Анонимен

преди 12 години

Храни куче да те лае.След промените през 1980-та имаше американски проект за разделяне на Македония между България и Албания. Частта, която е в Гърция си остава гръцка. Ние отказахме, за да не даваме на някого част от това, което смятахме изцяло наше. Смятахме, че тая измислена държава от само себе си след време ще се присъедини към родината -майка. Както на времето Източна Румелия. Да, но младите "македонци" бяха възпитани във върл антибългаризъм.Изводът - политици имаме бол, но държавници не

299

koko

преди 12 години

За какво им е на албанците Велика Албания като досега и нормалната Албания не могат да уредят? Добре, че са те за да не сме на последно място на Балканите

298

сдг

преди 12 години

Айде макета готови ли сте да ви присъединяваме към България,че ако не ще станете част от велика Албания.И тогава ще изчезне великата "МАКЕДОНОИДНА РАСА" а ще има велика шиптърска раса.И какви ли паметници ще строите чак ми е интересно.

297

Анонимен

преди 12 години

и на небето и на земята място за мюслиманина няма