119

Анонимен

преди 12 години

Джобс спаси Apple от фалит! Може ли да има толкова невежи хора, които да твърдят обратното?!?!

118

Анонимен

преди 12 години

Apple притежава необичайна репутация в света на потребителската електроника, дължаща се на нейната задълбочена философия за продуктовия дизайн и на нейните отличителни рекламни кампании. В това се включва и клиентска база, която е вярна на компанията и марката, особено в Съединените щати...Без коментар :-D

117

Анонимен

преди 12 години

И в самолет и в кола има контакт, ти не знаеш ли този елементарен факт? Не е задължително да го включиш в 220 волта, т... тъпчо... Така добре ли е, по-нежничко... :)

116

Анонимен

преди 12 години

Тогава защо Палм не са се сетили да направят от джобния компютър смартфон? Как така Епъл са били пред фалит и хоп - открадват идеите и се спасяват? Че то много лесно се излизало от фалит? А графичния дизайн на Андроида е толкова очевидно краден, че само *** може да го отрича.

115

Анонимен

преди 12 години

iPhone е най-добрият смартфон, колкото McDonalds е най-добрият ресторант! Реклама за балъци!

114

Анонимен

преди 12 години

121, *** на баща си ще викаш! Няма логика да гледаш филми на смартфон на място, където има контакт! А на местата, на които няма контакт, като например в самолет или в колата, батерията на един Iphone ще ти стигне точно до никъде...

113

до 118

преди 12 години

И откога кражбата на идеи се нарича концепция? Палм правеха джобни компютри, когато Епъл беше пред фалит заради уникалността на Макинтош! Да не би Самсунг да използват iOS? Доводите ти издишат момче...

112

Анонимен

преди 12 години

А защо не в самолета или в чакалнята на летището или в колата, ***?

111

Анонимен

преди 12 години

Кой гледа филми на смартфон, ако наоколо има контакт?!?! Филм на смартфон може да се гледа в автобус или самолет!

110

zombie

преди 12 години

"Аз не знам място, където да седнеш да гледаш филм и да няма контакт."---Филми се гледат в киносалоните или в къщи на удобен екран.

109

Анонимен

преди 12 години

Да са живи и здрави да се развиват. Нямам нищо против срещу никоя компания, това, което казах е, че в момента Самсунг копират концепцията на Епъл за смартфон, заради което предпочитам да дам пари на хората на Джобс. Вие сте тези, които плюете айфоните от някаква плебейска омраза.

108

Анонимен

преди 12 години

Разбира се, че ще ти падне батерията. Но ще може да изгледаш цели 40 минути филм, а ако го включиш в контакта и много повече, това не го ли знаеш? Аз не знам място, където да седнеш да гледаш филм и да няма контакт. Аз не ходя на Черни връх, за да гледам филми на айфона.

107

до 115

преди 12 години

В нищо няма да го обвинявам, за мъртвите или хубаво, или нищо! Тенденцията на развитие се вижда - Самсунг вече изместиха Епъл от първото място, много скоро това ще направят Сони и Нокиа...или си мислиш, че финландците са балъци :-) Нокиа просто имаше кофти мениджмънт, но с Майкрософт начело скоро ще излязат на печалба, Windows Phone тепърва ще се развива!

106

Анонимен

преди 12 години

Да, дори и да е така, защо никой преди него не се е сетил, че точно от това имат нужда хората и не го е направил? Ти сигурно ще го обвиниш и че е ползвал закона на Ом, а?

105

до 112

преди 12 години

С обикновен телефон за 200 лева могат да се пишат имейли...Някакво по-голямо преимущество на iPhone да ми кажеш? Да гледам филми - да, на 2/3ти от филма ще ми падне батерията :-) Плащай си лизинга :-)

104

до 111

преди 12 години

"Целия свят вижда кой от кого копира..."Така е, Стив Джобс изкопира качествата на няколко модела на Nokia, Sony Ericsson и Palm, събра ги в едно устройство и така уважаеми специалисте се появи iPhone!

103

Анонимен

преди 12 години

Самсунг може да сложи в сапунерката си 10 гигапиксела и 8 ядрен процесор, но концепцията за този тип устройство е поставена от епъл, затова никога няма да си дам парите на азиатците. Когато видя, че са измислили нещо оригинално и невиждано досега, тогава може и да размисля... А това дето можело и с Ц5 са байганьовщини. По тая логика може и с пощенски гълъби, за да не храним мобилните оператори.

102

Анонимен

преди 12 години

Да се държиш надменно не е стил, а е комплекс! ------------------- Кой се държи надменно? На мене пък са ми смешни хорицата, които мислят, че си вадя айфона, за да го показвам на някого... Е, сега, като ми звънят да не го вадя, за да не си помисли някой, че се фукам с него?Или като искам да покажа на някого снимки? Абе вие нормални ли сте? Целия свят вижда кой от кого копира, какво сте седнали да ми говорите глупости. Препочитам да си дам парите на изобретателите, а не на плагиатите.

101

Gost

преди 12 години

Ползвал съм iPhone 3g, сега съм с 4S и никога не са ми забивали, а ги ползвам доста интензивно, вижте си бройките да не са с някакъв дефект.

100

ха ха

преди 12 години

за жалост и айфона си забива и преди и сега с 5.1 пак , нокията единственото което правеше че почва да се бави , а тоя както си работи и го вадя от джоба -ИЗГАСНАЛ -и от 25Gb използвам едва 7Gb- та явно не е заради многото инфо....