153

До Василев

преди 12 години

Ти не си нормален:)))))

152

НМ(народна милиция)

преди 12 години

ГЕРБ-АНТИБЪЛГАРИ.

151

Боби

преди 12 години

ОК, приеха го, да ни докажат че работи и ако искат наистина да спечелят и следващите избори. Дори имат и прекрасен пример върху който могат да го поупражняват...Кирил Рашков..осъдиха го и то за данъци...покажете че работи. Наложете го ефективно върху него и после питайте комунистите "Взехме имуществото на Рашков...лошо ли е това?" запушете им устите.

150

Анонимен

преди 12 години

Сега всички реститути да се простят с апартаментите в центъра.Там цена по 250 000 май няма.

149

Анонимен

преди 12 години

С две думи... браво на ГЕРБ

148

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРВНИТЕ ДЯВОЛИ И БРАТЯТА ИМ С ФЕСОВЕТЕ СА НАСТЪПЕНИ ЯКО ПО МАЗОЛА. ПИЩЯТ И ПОДСКАЧАТ.

147

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Този закон лишава Българите от собствен имот (което искат всички антибългари) нали такава е идеята да нямаш нищо собсвено.Последните устои на Българите ги разрушиха с този закон.От утре по оценки на държавата едностаен панелен апартамент ще струва 500 000 евро.Съвета ми към по-младите хора е БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТУК.

146

до 194

преди 12 години

ако и едновремешните хора бяха п*тки като теб сега още да сме в Средновековието. Да излезел да протестира ама да ти гарантирали защитата. Ми п*тьо, нищо гарантирано няма - свободата се извоюва с кръв, нашата просто беше следствие на външни геополитически процеси, ако не беше паднала стената кой от нашите *** щеше да се вдигне? Това е трагедията на (днешния) българин - мангаля да танцуват по гроба на дедите му, той да се вайка, ама нищо да не прави - ми хвани сопата, не се дръж като роб...

145

Анонимен

преди 12 години

ЦЕЛТА НА ТОЗИ ЗАКОН Е ДА ВСЯВА СТРАХ ВЪВ ВСЕКИ ПО ПРЕДПРИЕМЧИВ И ЗАМОЖЕН ЧОВЕК ,ДАЖЕ ВЪВ ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ИМА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ,,ЦИОНИСТИТЕ ГУБЯТ ПОЗИЦИИ ПО СВЕТА И ЗАТОВА СА ПОБЕСНЕЛИ И СИ ГО ИЗКАРВАТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ КОГОТО ИЗПИТВАТ НЕИСТОВА ОМРАЗА ,ТЕХНИТЕ ОРЪЖИЯ СА СТРАХЪТ И МЕДИИТЕ КОИТО ВИ ЗОМБИРАТ,И РАЗБИРА СЕ ПРОДАЖНИТЕ УПРАВНИЦИ ПОДБРАНИ И ПРОУЧЕНИ ОТ ЮДЕО-МАСОНЧЕТАТА МНОГО ДОБРЕ

144

Патриот

преди 12 години

Браво Бойко! Бой по мутрата на новобогаташите, крадците, олигарсите и техните защитници - социалистите! Да живее България, да живее обединена Европа!

143

Анонимен

преди 12 години

Държавата я окрадоха между 1989 и 2000 година , така че този закон не върши никаква работа!Купуваха се заводи за един лев , приватизираха се предприятия , фалираха банки , тогава беше времето на пирамидите , България се разграби!Всички окрадени пари и имоти отдавна са изпрани и редовни.Народа казва:"След дъжд - качулка"!Може и "И Агнето - цяло , и Вълка - сит"!За мен това си е чиста PR акция за пред ЕС!Народа го е казал:"*** народ - слаба държава"!

142

Ахмед Доган

преди 12 години

Ще ме хванете за ***. Аз нямам нищо на мое име.Муахахахахаххаха.

141

Анонимен

преди 12 години

Поредният анти нареоден закон се прие под натиска на американците. Явно яко държът Борисов с факти за престъпното му минало. Сега наред е шистовият газ там и пари са взети от власта. Оставка и съд за националните предатели!

140

Марто

преди 12 години

Ако Бойко имаше топки щеше да се опълчи на американските колонизатори. Той е мъж на вид с характер на мекотело.

139

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Трудно ми е да си обясня,как без намесата на съда ще бъде отнемано имущество.По тази логика всеки чиновник може да запорира имущество.Нещо странно има тук,щом американския посланник е доволен.Нещо антибългарско пак се случи.Е нормално е нали на власт са ГЕРБ.Бог да ни е на помощ.

138

Супер анонимен

преди 12 години

Е....Жалко!Хората от кога чакат оставката на това правителство! Не са никак малко хората,които искрено желаят това да се случи!Резонният въпрос е: Като хората ненавиждат това управление, защо не протестират по улиците и площадите?Отговора е лесен!Всеки в това число и аз разсъждаваме така:Ако ида да протестирам на протест организиран от случайни амбициозни хора, търсещи популярност, аз съм застрашен от зловещата репресивна машина на МВР, да бъда арестуван и да ми се скалъпи толкова по-ужасяващо обвинение, колкото по-беден съм аз! И няма отърване! Кой ще ме защити тогава??? В България няма и не се създават добре организирани граждански движения, които да имат екипи в т.ч. и юридически, които да поемат защитата на арестуваните демостранти безплатно!У нас Полицейската машина разбива в зародиш създаването на организирано гражданско движение(нямало политическа полиция. да, бе да)!Това правителство излязло от полицейски среди, няма да допусне никога да бъдат създадени Граждански движения, които като организират протест, участниците в него да бъдат сигурни, че ще бъдат защитени надеждно юридически!Ако има поне едно такова движение и то гарантира защитата на демонстрантите при арест и правителствен произвол и това се оповести и всеки го знае, улиците ще се залеят с протестни акции, организирани от него!

137

Анонимен

преди 12 години

Оцелял?Оставка?Хахахахахаахха!!!!Ей голям виц ей!Така ли се пуска кокала бе?Шменти капели за матеряла са това.А закона е пунта и той е само за пред Европа и Америка.Нито бедния ще забогатее,нито богатия ще обеднее.Циркаджийска работа!

136

Анонимен

преди 12 години

tochno sashtoto e stanalo sled 9 septemvri-----------------------------a naroda prodalzhava da e proSSSSSS

135

Анонимен

преди 12 години

БРАВО, БОЙКО!ТАКЪВ НОМЕР ИМ ВРЪТНА НА БИЗНЕСМЕНЧЕТА, МИТНИЧАРЧЕТА, *** ЦАРЧЕТА, МАФИОТЧЕТА, ДЕПУТАТЧЕТА И ...ВСИЧКИ ДРУГИ КЪРЛЕЖИ.НЕКА СИ ВИЯТ.

134

до 181

преди 12 години

Да, така..Наистина това възмущава света, особено американците! НО, нуждата да си имаш собствен дом, чувството,че си защитен притежавайки покрив е част от самобитността на българина! Благодарение на тези си качества сме оцеляли след какво ли не! Няма закон, които може да промени това -генетично ни е заложено! Рано или късно Бойко и неговите невестулки ще си платят скъпо!